Toyota Celica GT r.v 2002
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dyť říkám že je to v pohodě,..pokud se na to těšíš tak si to nenech zkazit, ale tolik topicu ohledně těchto krabiček tu je hodně,...Amadeus píše:Tak díky moc za zkažení radosti.Příště tu fakt něco napíšu.Sice jsem čekal takovéto ohlasy ale že až v takovém měřítku.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
už jsem Ti tady na to odpovídal,ale ty jsi bohužel nepoučitelny. vyhodis prachy za něco co nikdy fungovat nebude a když ano tak to funguje tím způsobem,že to upravuje data které jdou z čidel do jednotky. Jednotka na tyto údaje reaguje přizpůsobením vstřiku paliva a předstihu zapalování. Ale ruku na srdce,10kw to neudělá. nejde vůbec o typ auta. Jde o to co ten motor řídí. A tou je jednotka DENSO. Celý její problém je v tom,že oni nepoužívají tak jako třeba BOSCH eprom a eeprom přepisovatelné čipy. Prostě to co tam jednou výrobce nahrál tam je a nikdo ničím to nezmění. Ani krabička za 290dolarů. Proč myslíš že se u toyoty a nejen ji,všude tam kde je tato jednotka použita,při úpravách motorů,kde se skutečně zvyšuje výkon,vyhazuje a dává programovatelná plug in nebo uni ems? Myslíš že kdyby stačila takováhle krabička k tomu aby zvětšila výkon budou se vyrábět tyto jednotky které SKUTEČNĚ výkon zvýší? Mimochodem jak to udělat s investici asi tak 20kč už jsem tu někde psal. Ty peníze jsme mohli úplně v klidu propít třeba na Verandách kam jsi mohl toyota klub pozvat.Amadeus píše:Tak díky moc za zkažení radosti.Příště tu fakt něco napíšu.Sice jsem čekal takovéto ohlasy ale že až v takovém měřítku.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
nerozumim algoritmum ridicich rpsg otk jednotek ale selsky rozum rika. kazdy motor je schopen dat vetsi vykon nez je ten se kterym vyjizdi auto z fabriky - ale kvuli normam na vydrz > je vykon omezen na bezpecnou mez aby motor prezil - pokud to necim softwarove posunes vyse do rizikove oblasti > je mozne/jiste ze auto lepe pojede ale je tady sance ze to nevydrzi. na tom je dle me zalozeny veskery chip-tuning. pokud nekdo chce risknout tohle riziko - muze mit vykonnejsi karu ale nikdo mu nezaruci jak dlouho...
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
většina sériových motorů ano. Ale s jinými ems. Kam budu chodit daleko. Vezmi si tvůj vlastní motor.... 192psu na 1.8l objemu. Ten motor jako takový je za hranici konstrukčního maxima tedy 100psu na litr objemu. V některém režimu dosahuje až 115% hltnosti objemu válce. Běžné motory mají kolem 90%. Opravdu jsi tak naivní,že skočís na špek někomu kdo ti řekne že pomocí změny pár čísel v sw dokáže potom mít motor třeba 130%hltnosti? Myslíš si opravdu že nějaký sw obejde fyzikální zákony?Ditri píše:nerozumim algoritmum ridicich rpsg otk jednotek ale selsky rozum rika. kazdy motor je schopen dat vetsi vykon nez je ten se kterym vyjizdi auto z fabriky - ale kvuli normam na vydrz > je vykon omezen na bezpecnou mez aby motor prezil - pokud to necim softwarove posunes vyse do rizikove oblasti > je mozne/jiste ze auto lepe pojede ale je tady sance ze to nevydrzi. na tom je dle me zalozeny veskery chip-tuning. pokud nekdo chce risknout tohle riziko - muze mit vykonnejsi karu ale nikdo mu nezaruci jak dlouho...
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
když už se tu bavíte o tom zvedání výkonu a odbrždění na dynu, tak tohle je zajímavý video o tom jakej je vůbec na kolech výkon
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pockat, to jsi si nejak spletl... to co on tam uvadi je vykon na motoru, na kolech to ma tak 110kw maxgarfielld píše:když už se tu bavíte o tom zvedání výkonu a odbrždění na dynu, tak tohle je zajímavý video o tom jakej je vůbec na kolech výkon
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
jak ses k tomu dostal.. jako kupovani auta z Usa... pres nejakou firmu?