Toyota Celica GT r.v 2002

vše ohledně modelové řady Celica
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Tak díky moc za zkažení radosti.Příště tu fakt něco napíšu.Sice jsem čekal takovéto ohlasy ale že až v takovém měřítku. :mad: :mad: :mad:
Obrázek
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Amadeus píše:Tak díky moc za zkažení radosti.Příště tu fakt něco napíšu.Sice jsem čekal takovéto ohlasy ale že až v takovém měřítku. :mad: :mad: :mad:
Dyť říkám že je to v pohodě,..pokud se na to těšíš tak si to nenech zkazit, ale tolik topicu ohledně těchto krabiček tu je hodně,... :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Amadeus píše:Tak díky moc za zkažení radosti.Příště tu fakt něco napíšu.Sice jsem čekal takovéto ohlasy ale že až v takovém měřítku. :mad: :mad: :mad:
už jsem Ti tady na to odpovídal,ale ty jsi bohužel nepoučitelny. :( vyhodis prachy za něco co nikdy fungovat nebude a když ano tak to funguje tím způsobem,že to upravuje data které jdou z čidel do jednotky. Jednotka na tyto údaje reaguje přizpůsobením vstřiku paliva a předstihu zapalování. Ale ruku na srdce,10kw to neudělá. :) nejde vůbec o typ auta. Jde o to co ten motor řídí. A tou je jednotka DENSO. Celý její problém je v tom,že oni nepoužívají tak jako třeba BOSCH eprom a eeprom přepisovatelné čipy. Prostě to co tam jednou výrobce nahrál tam je a nikdo ničím to nezmění. Ani krabička za 290dolarů. Proč myslíš že se u toyoty a nejen ji,všude tam kde je tato jednotka použita,při úpravách motorů,kde se skutečně zvyšuje výkon,vyhazuje a dává programovatelná plug in nebo uni ems? Myslíš že kdyby stačila takováhle krabička k tomu aby zvětšila výkon budou se vyrábět tyto jednotky které SKUTEČNĚ výkon zvýší? Mimochodem jak to udělat s investici asi tak 20kč už jsem tu někde psal. Ty peníze jsme mohli úplně v klidu propít třeba na Verandách kam jsi mohl toyota klub pozvat.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

nerozumim algoritmum ridicich rpsg otk jednotek :-) ale selsky rozum rika. kazdy motor je schopen dat vetsi vykon nez je ten se kterym vyjizdi auto z fabriky - ale kvuli normam na vydrz > je vykon omezen na bezpecnou mez aby motor prezil - pokud to necim softwarove posunes vyse do rizikove oblasti > je mozne/jiste ze auto lepe pojede ale je tady sance ze to nevydrzi. na tom je dle me zalozeny veskery chip-tuning. pokud nekdo chce risknout tohle riziko - muze mit vykonnejsi karu ale nikdo mu nezaruci jak dlouho...
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ditri píše:nerozumim algoritmum ridicich rpsg otk jednotek :-) ale selsky rozum rika. kazdy motor je schopen dat vetsi vykon nez je ten se kterym vyjizdi auto z fabriky - ale kvuli normam na vydrz > je vykon omezen na bezpecnou mez aby motor prezil - pokud to necim softwarove posunes vyse do rizikove oblasti > je mozne/jiste ze auto lepe pojede ale je tady sance ze to nevydrzi. na tom je dle me zalozeny veskery chip-tuning. pokud nekdo chce risknout tohle riziko - muze mit vykonnejsi karu ale nikdo mu nezaruci jak dlouho...
většina sériových motorů ano. Ale s jinými ems. Kam budu chodit daleko. Vezmi si tvůj vlastní motor.... 192psu na 1.8l objemu. Ten motor jako takový je za hranici konstrukčního maxima tedy 100psu na litr objemu. V některém režimu dosahuje až 115% hltnosti objemu válce. Běžné motory mají kolem 90%. Opravdu jsi tak naivní,že skočís na špek někomu kdo ti řekne že pomocí změny pár čísel v sw dokáže potom mít motor třeba 130%hltnosti? Myslíš si opravdu že nějaký sw obejde fyzikální zákony?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

když už se tu bavíte o tom zvedání výkonu a odbrždění na dynu, tak tohle je zajímavý video o tom jakej je vůbec na kolech výkon ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
yeepla
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yeepla »

Čus v sekci Fotky + videa ostatní -jsem založil nové téma (Toyota Celica GT) kde máte fotky téé moji čeldy.... :wink:
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

garfielld píše:když už se tu bavíte o tom zvedání výkonu a odbrždění na dynu, tak tohle je zajímavý video o tom jakej je vůbec na kolech výkon ;)
pockat, to jsi si nejak spletl... to co on tam uvadi je vykon na motoru, na kolech to ma tak 110kw max :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
lukas87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas87 »

For Amadeus: na ty jejich keci se vyser kamo, kdyz na to ty prachy obetujes tak vyzkousena plati ne? uvidis treba ta tvoje krabicka trochu prida drivka pod kotel a pokud ne no co, nekomu to prodej treba ze je to garantovany na opla :lol: :lol: to byl zert dej pak vedet :)
Celica T23 GT (2OOO)
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Jj chlape,ty jsi můj člověk. :P Na jaře vyzkouším a dám echo.Ted je sněhu po kolena a kosa jak v ruském filmu. 8)
Obrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

jak ses k tomu dostal.. jako kupovani auta z Usa... pres nejakou firmu?
lukas87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas87 »

snehu? tady hovno! jo auto z usa se da sehnat i z obic inzeratu kdyz sem shanel celdu na par sem takhle narazil jinak nevim
Celica T23 GT (2OOO)
Odpovědět

Zpět na „Celica“