Před cca 7 měsícema jsem koupil Toyotu Celicu GT r.v. 2002. Nechal jsem si ji dovézt z USA za docela příjemnou cenu. Má najeto kolem cca 83 tisíc. Barva je perleťově tmavě modrá(na slunci

PS: za chyby se omlouvám, nejsem moc na tu češtinu

yeplaa__

¨Amadeus píše:Tak lidičky,už je ke mě na cestě nějaké zařízení,chip ve stylu krabičky navíc a za velice směšný pěníz,pokud to bude fungovat.Je to dovoz přímo s USA,a je to přímo na naší čeldu vvt-i.Mělo by se konat zvýšení výkonu se 105 ma 119 kW.Tak po instalaci a odskoušení dám info.Ale je to tak zanedbatelná částka že kdyby to nefungovalo tak mě to tak moc nesere.Jinak se to kupovalo s USA za 290 UD.
V tom případě prosím o výrobu jednoho... s vypínačem, aby se dal motor uvíst do původního stavu:))) A pak ještě jeden s vodotryskem... to pro efekt:))libor12 píše:Někdy si říkám jestli neházím perly sviním.takových Ti udělám za den 10
opravdu co udělá reklama a barevné stránky s obalem,nad tím opravdu zůstává rozum stát. Ty peníze jsi mohl dat mě a já bych Ti k tomu ještě očipovál psa. To má alespoň nějaký smysl.
Zaručené to je, ale co to zaručuje Ti raději psát nebudu. Jinak věřím že budeš fakt potěšen.Amadeus píše:Ale notak hoši,nekaž te mi radost.Původně to stálo 290 USD,ale já to mám za hoooodně mín.Jinak libor12,perly neházíš,neboj,zatím jsem žádnou teda nevidělChci to jen vyzkoušet.Motor se tím určitě nezlikviduje.Je to zaručeně na daný typ vozu. :roll:Jo a pokud by to šlo,tak bych si taky jeden vzal s tím vodotryskem.