už jsem Ti tady na to odpovídal,ale ty jsi bohužel nepoučitelny.

vyhodis prachy za něco co nikdy fungovat nebude a když ano tak to funguje tím způsobem,že to upravuje data které jdou z čidel do jednotky. Jednotka na tyto údaje reaguje přizpůsobením vstřiku paliva a předstihu zapalování. Ale ruku na srdce,10kw to neudělá.

nejde vůbec o typ auta. Jde o to co ten motor řídí. A tou je jednotka DENSO. Celý její problém je v tom,že oni nepoužívají tak jako třeba BOSCH eprom a eeprom přepisovatelné čipy. Prostě to co tam jednou výrobce nahrál tam je a nikdo ničím to nezmění. Ani krabička za 290dolarů. Proč myslíš že se u toyoty a nejen ji,všude tam kde je tato jednotka použita,při úpravách motorů,kde se skutečně zvyšuje výkon,vyhazuje a dává programovatelná plug in nebo uni ems? Myslíš že kdyby stačila takováhle krabička k tomu aby zvětšila výkon budou se vyrábět tyto jednotky které SKUTEČNĚ výkon zvýší? Mimochodem jak to udělat s investici asi tak 20kč už jsem tu někde psal. Ty peníze jsme mohli úplně v klidu propít třeba na Verandách kam jsi mohl toyota klub pozvat.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp