Sraz TOYOTA klubu Červen 2007 - termin sobota 16.6.2007

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Zamčeno

Přijedete?

Určitě!
45
73%
Je to daleko/špatné datum...
14
23%
Uspořádám sraz na Vysočině!
3
5%

Celkem hlasů: 62

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Mohli bychom ještě udělat posrazovou soutěž o největšího rudocha :lol: když jsme všichni tak připálení :lol:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Tak nafotit a obrázky sem, vítěz dostane jeden spray Panthenolu :mrgreen:
Obrázek
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

BRunner píše:
ombre píše:Dělal jsem si na srazu z BRunnera legraci, že přijel zamachrovat s pravěkou corollou 1,6 combi, kterou držela pohromadě lepicí páska. To ještě nikdo netušil, že s ní opravdu zamachruje (idaho dokonce o vteřinu lépe). Už vím, proč BRunner nechal celicu doma ;).
To dělá ten štítek Sportswagon na pátých dveřích :twisted:
No nevím, já, když jsem kupoval auto, mělo na zádi štítek V2,8 , ale kde nic, tu nic :?.
Obrázek
dr.knedlo
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dr.knedlo »

BRunner píše:Tak nafotit a obrázky sem, vítěz dostane jeden spray Panthenolu :mrgreen:
Obrázek
Ja tak timhle jsem se pred chvilkou namazal. :)
Jinak dekuju za super souteze... hod BRZDOVYM DISKEM a EKORALLY.Byly to opravdu velice "poucne" a nevidane souteze. Taky jsem rad, ze jsem mohl spatrit zname i nezname tvare lidi z klubu:) Hodnotim sraz i snahu organizatoru na vybornou :)

PS: Cesta tam i zpet paradni diky Brnakum :) Cesta na zamek Cervena Lhota byla taky ruznoroda. Myslim, ze se nikdo nenudil a diky bravurni praci navigatoru jsme nezabloudili "skoro" nikdy:))))
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Leo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

Tak tedy srázek byl výborny a dikes za :thumbsup: den. :)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Sraz se povedl, myslim ze i pocasi nam nakonec vyslo ikdyz byly obavy, moc dekuju organizatorum, byli pripraveni perfektne!!! My meli jeste super zazitky po ceste, guma kvuli ktere jsem nejela slalom po ceste padla za obet, dira 2x2 cm, vadny kord, by uz asi spravit nesla, nastesti existuji clovicci co se na druheho Toyotaka v nouzi nevykaslou, Esab nam nabidl sve kolo (pac ja dam na svou Celdu jen 15" kola, kvuli kotoucum, rezervu mam 14" :roll: ) a sam si dal svoji rezervu, takze jsme stastne dorazili domu, ikdyz se spozdenim. Takze jeste jednou diky, snad se brzy zase vsichni sejdeme :wink: :!: :!: :!:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Takže se přidám k hodnocení a taky něco napíšu:
Velký díky pořadatelům za organizaci takovéhle akce, počasí ráno vypadalo sice nic moc, ale ve výsledku bylo nádherně - mám rudej xichtík, krk a ruce (večer proběhlo mazání Panthenolem :P ) , bylo to super včetně těch utopenců na závěr :thumbsup: Ti byli hodně kvalitně naložení.
Po cestě domů jsme se zastavili na zámečku Červená Lhota s malou vidlák rallya musím říci: Počkejte si na fotky s dr.knedlíkem, stojí to za to!!!
Nezbývá než dodat, že se za rok zase uvidíme :wink: 8)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Marťas píše: Dale musim podekovat brnakum za organizaci cesty, moc pekna jizda jak tam, tak i z5 se 7 celici.. Dale bych chtel podekovat za zapujceni vysilacky, byla sranda po ceste poslouchat ruzne hlasky
My jsme taky rádi, že ses připojil ;) Ta cesta byla fakt super, hlavně jak Celerak s dr.knedlem vždy nějaký ten povoz co nám překážel v naší rychlejší jízdě předjeli a pak hlásili ostatním jestli můžou jet. Pak se ti řidiči asi hoooodně divili :shock: když je najednou začne předjíždět hromada celic a to včetně zatáček.
Ty vysílačky jsme fakt využili na maximum. Doufám, že se ti libíly i ty hudební chvilky v éteru :twisted: :wink:
Ještě dodám, že jsem pak večer jel natankovat zas do plné a spočítal jsem spotřebu. Tak na to, že jsme jeli trošku rychleji - mimo obce tak 110-120 (při předjíždění a dohánění ostatní nebyl problém i 150-160) tak mi vyšla nááááádherná spotřeba 7,8l/100km!!! :shock:
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

dr.knedlo píše: PS: Cesta tam i zpet paradni diky Brnakum :) Cesta na zamek Cervena Lhota byla taky ruznoroda. Myslim, ze se nikdo nenudil a diky bravurni praci navigatoru jsme nezabloudili "skoro" nikdy:))))
Ještě že jsi tam napsal to skoro ty navigátore :P Prvně mineme odbočku na Červenou Lhotu a tudíž následovala vidlák rally a pak jsme přejeli odbočku od toho zámečku zpět na hlavní tah na Brno a pak ještě jedna chybička v navigaci v tom místě jak jste řešili s Celerakem ty baterky. A když jsem vám říkal, že jsme odbočku už přejeli, tak velký navigátor knedlo to nechtěl přiznat, ale po pár km mu to už došlo že opravdu jedem jinudy, že? :twisted: Ale jinak dobrý knedlíku, pořád jsi na tom s navigací lépe než kolega Haky :P
Btw doufám, že ti z toho hrášku nic nebude :twisted: :lol:
Esab
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Esab »

Leňulka píše: nastesti existuji clovicci co se na druheho Toyotaka v nouzi nevykaslou, Esab nam nabidl sve kolo (pac ja dam na svou Celdu jen 15" kola, kvuli kotoucum, rezervu mam 14" :roll: ) a sam si dal svoji rezervu, takze jsme stastne dorazili domu, ikdyz se spozdenim.
No kdybych to neudělal, tak bych asi raději vyztoupil z klubu :) - musíme si pomáhat nebo ne ??? :P
Celica 2.0 16V 3S-GE 115kw r.v.91
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

Taky si dovolim male hodnoceni :wink: Kdyz to vezmu pekne od zacatku tak cesta tam skvele zarizena, ty vysilacky byly super :-) Krome upozorneni na provoz slouzili i jako kultruni vlozky na nasi dlouhe ceste :-) Na srazu me trochu zklamala ucast, ale ti co chteli tak ti prijeli a bavili sme se dobre ruznymi soutezemi, podekovani organizatorum :wink: Koutek ryhleho obcerstveni nabizel same dobre veci, utopenci na zaver byly fakt vyborny :) Cesta zpet mela sve mouchy, ze knedlo :lol: :lol: treba ta "rally" po silnici x. třídy, ktera me solidne protrepala :? ostani nic necitili co (Petiss, Celerak), kdyz mate profil 60 nebo 65 co :-) ale vsechno se v dobre obratilo a pred brnem sme se stavili na luxusni hrasek :-) byl dobrej ze knedlo :wink:
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

takže... a teď se do teho vložím já a to zas bude... :D:D tak mě všichni začněte nadávat, já už na to čekám :D ;);)

tudíž.. cesta na sraz naprosto super, smluvená místa a časy setkání s dalšími kteří se k nám připojovali cestou vycházely v poho, čas jízdy jsme měli taky dobrej (dle mapy.cz to mělo být přes 5hodin, dle stopek dr.knedla jsme to včetně 4zastávek na benzinkách a jednoho kroužení na kruhovém objezdu,který jsme objeli asi třikrát,abychom se všichni-7aut-zase spojili(a kupodivu jsme se tam vsichni vlezli na ten objezd) ta cesta trvala asi 4h a neco)
počasí vyšlo nakonec pěkně, ještě že to slunce nepálilo na plný obrátky :)
btw, by mě zajímalo, co si všichni stěžují na spálený obličeje... :lol: 8) :twisted: já s tím problém nemám (a už vidím jak jistí lidé sem píší své reakce na toto... že petissu,artie,atd atd.. ;);) )

autíček mohlo být více, snad se na další sraz dostaví i ti, kteří teď váhali nebo z jiných důvodů nemohli :(
ale o to větší byla zábava, pokecali jsme si docela dosti, trošku zablbnuli s autama, užili i zábavu, zjistili pár věcí o svým autě,třeba tlumiče... ;) a na závěr si pochutnali na již zmiňovaných utopencích, kteří byli opravdu moc skvěle nachystaní :) (tím děkuju tomu, kdo je vyrobil :)

cesta zpět byla super, přeci jen 7celic za sebou je už pěkný pohled, místy dokonce i :o :shock: :lol:
cestu jsme si pak ještě příjemnili malým výletem na zámek Červená Lhota a maličkou vidláckou rallye jak již zmínil Petiss (btw, ta odbočka tam značená nebyla, aspoň nikdo ji neviděl, ostatní za námi měli snad taky oči, že... ;) ). ale zase, jak často se podaří jet po silnici,kam se vejde jen jedno auto, s 5ti celicami za sebou? :)

celkem se divím, že se nám podařilo celou naši výpravu skoro pořád držet pohromadě, a to hlavně díky těm vysílačkám, jinak by to byla katastrofa.. krásně se přes ně komunikuje a zpestřuje to jízdu, hlavně hudební vložky :D:D
ještě po dojezdu do Brna jsem taky dotankoval do plné, a divil jsem se, že mám spotřebu 7,5/100km :o :P . Vzhledem ke stylu jízdy, častému předjíždění a vytáčení do otáček kvůli tomu, trochu blbnutí na "okruhu", je to pro mě více než nádherná spotřeba :)

fotky pak pošlu k Idahovi na FTP, tím ho žádám pak o zaslání přístupu na SZ, děkuji :)

Marťas píše:... Dale musim podekovat brnakum za organizaci cesty, moc pekna jizda jak tam, tak i z5 se 7 celici.. Dale bych chtel podekovat za zapujceni vysilacky, byla sranda po ceste poslouchat ruzne hlasky...
jsem rád že se ti líbila cesta s námi, příště se domluvíme opět... a vysílačky jsou prostě super ;);)

garfielld píše:... hlavně letos byla teda Celikářská úroda hodně veliká:)
to víš, brněnská sekce celic se pokusila nezklamat :)
Artie píše:Mohli bychom ještě udělat posrazovou soutěž o největšího rudocha :lol: když jsme všichni tak připálení :lol:
na tuto soutěž nominuju Spookeyho, kdo jel s námi do Brna, bude vědět :)
Spookey: nezlob se na mě,víš že to nemyslím zle :roll: :wink:
Leňulka píše:...nastesti existuji clovicci co se na druheho Toyotaka v nouzi nevykaslou, Esab nam nabidl sve kolo (pac ja dam na svou Celdu jen 15" kola, kvuli kotoucum, rezervu mam 14" :roll: ) a sam si dal svoji rezervu...
aspoň víš, na koho se můžeš v nouzi spolehnout... :)

Esab: bravo, pane rytíři, zachránil jste princeznu :wink: :lol:
Spookey píše:...cesta tam skvele zarizena, ty vysilacky byly super :-) Krome upozorneni na provoz slouzili i jako kultruni vlozky na nasi dlouhe ceste :-) Cesta zpet mela sve mouchy, ze knedlo :lol: :lol: treba ta "rally" po silnici x. třídy, ktera me solidne protrepala :? ostani nic necitili co (Petiss, Celerak), kdyz mate profil 60 nebo 65 co :-) ale vsechno se v dobre obratilo a pred brnem sme se stavili na luxusni hrasek :-) byl dobrej ze knedlo :wink:
mno je fajn že se ti to líbilo, snad příště jedeš opět :)
já ti dám mouchy, nemáš mít tak nízké pneumatiky.. nebo si dej příště na sedadlo ještě polštářek ;) :D

jj, hrachová pauza byla dobrá, taková "vegetariánská" večeře :D:D

to je asi tak vše, ať to tu moc nezaplácávám :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

2 Celerak: jj v poho :wink: aspon v nejaky soutezi muzu vyhrat 8) :lol: :lol:
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
reno84
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reno84 »

Sorry že vám sem do toho skáču ale když to tu čtu tak mlátím hlavou o stůl že jsem si nedokázal zorganizovat čas lépe abych mohl zavítat mezi vás. :cry: Myslím že jsem prohloupil :mad:
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

A co takhle sraz nekdy mezi pondelim a stredou.
Zamčeno

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“