takže... a teď se do teho vložím já a to zas bude...

:D tak mě všichni začněte nadávat, já už na to čekám

;)
tudíž.. cesta na sraz naprosto super, smluvená místa a časy setkání s dalšími kteří se k nám připojovali cestou vycházely v poho, čas jízdy jsme měli taky dobrej (dle mapy.cz to mělo být přes 5hodin, dle stopek dr.knedla jsme to včetně 4zastávek na benzinkách a jednoho kroužení na kruhovém objezdu,který jsme objeli asi třikrát,abychom se všichni-7aut-zase spojili(a kupodivu jsme se tam vsichni vlezli na ten objezd) ta cesta trvala asi 4h a neco)
počasí vyšlo nakonec pěkně, ještě že to slunce nepálilo na plný obrátky
btw, by mě zajímalo, co si všichni stěžují na spálený obličeje...

já s tím problém nemám (a už vidím jak jistí lidé sem píší své reakce na toto... že petissu,artie,atd atd..

;) )
autíček mohlo být více, snad se na další sraz dostaví i ti, kteří teď váhali nebo z jiných důvodů nemohli

ale o to větší byla zábava, pokecali jsme si docela dosti, trošku zablbnuli s autama, užili i zábavu, zjistili pár věcí o svým autě,třeba tlumiče...

a na závěr si pochutnali na již zmiňovaných
utopencích, kteří byli opravdu moc skvěle nachystaní

(tím děkuju tomu, kdo je vyrobil
cesta zpět byla super, přeci jen 7celic za sebou je už pěkný pohled, místy dokonce i
cestu jsme si pak ještě příjemnili malým výletem na zámek Červená Lhota a maličkou vidláckou rallye jak již zmínil Petiss (btw, ta odbočka tam značená nebyla, aspoň nikdo ji neviděl, ostatní za námi měli snad taky oči, že...

). ale zase, jak často se podaří jet po silnici,kam se vejde jen jedno auto, s 5ti celicami za sebou?
celkem se divím, že se nám podařilo celou naši výpravu skoro pořád držet pohromadě, a to hlavně díky těm vysílačkám, jinak by to byla katastrofa.. krásně se přes ně komunikuje a zpestřuje to jízdu, hlavně hudební vložky

:D
ještě po dojezdu do Brna jsem taky dotankoval do plné, a divil jsem se, že mám spotřebu
7,5/100km

. Vzhledem ke stylu jízdy, častému předjíždění a vytáčení do otáček kvůli tomu, trochu blbnutí na "okruhu", je to pro mě více než nádherná spotřeba
fotky pak pošlu k Idahovi na FTP, tím ho žádám pak o zaslání přístupu na SZ, děkuji
Marťas píše:... Dale musim podekovat brnakum za organizaci cesty, moc pekna jizda jak tam, tak i z5 se 7 celici.. Dale bych chtel podekovat za zapujceni vysilacky, byla sranda po ceste poslouchat ruzne hlasky...
jsem rád že se ti líbila cesta s námi, příště se domluvíme opět... a vysílačky jsou prostě super

;)
garfielld píše:... hlavně letos byla teda Celikářská úroda hodně veliká:)
to víš, brněnská sekce celic se pokusila nezklamat
Artie píše:Mohli bychom ještě udělat posrazovou soutěž o největšího rudocha

když jsme všichni tak připálení

na tuto soutěž nominuju Spookeyho, kdo jel s námi do Brna, bude vědět

Spookey: nezlob se na mě,víš že to nemyslím zle
Leňulka píše:...nastesti existuji clovicci co se na druheho Toyotaka v nouzi nevykaslou, Esab nam nabidl sve kolo (pac ja dam na svou Celdu jen 15" kola, kvuli kotoucum, rezervu mam 14"

) a sam si dal svoji rezervu...
aspoň víš, na koho se můžeš v nouzi spolehnout...
Esab: bravo, pane rytíři, zachránil jste princeznu
Spookey píše:...cesta tam skvele zarizena, ty vysilacky byly super

Krome upozorneni na provoz slouzili i jako kultruni vlozky na nasi dlouhe ceste

Cesta zpet mela sve mouchy, ze knedlo

treba ta "rally" po silnici x. třídy, ktera me solidne protrepala

ostani nic necitili co (Petiss, Celerak), kdyz mate profil 60 nebo 65 co

ale vsechno se v dobre obratilo a pred brnem sme se stavili na luxusni hrasek

byl dobrej ze knedlo

mno je fajn že se ti to líbilo, snad příště jedeš opět

já ti dám mouchy, nemáš mít tak nízké pneumatiky.. nebo si dej příště na sedadlo ještě polštářek
jj, hrachová pauza byla dobrá, taková "vegetariánská" večeře

:D
to je asi tak vše, ať to tu moc nezaplácávám