Sraz TOYOTA klubu Červen 2007 - termin sobota 16.6.2007
No nevím, já, když jsem kupoval auto, mělo na zádi štítek V2,8 , ale kde nic, tu nicBRunner píše:To dělá ten štítek Sportswagon na pátých dveříchombre píše:Dělal jsem si na srazu z BRunnera legraci, že přijel zamachrovat s pravěkou corollou 1,6 combi, kterou držela pohromadě lepicí páska. To ještě nikdo netušil, že s ní opravdu zamachruje (idaho dokonce o vteřinu lépe). Už vím, proč BRunner nechal celicu doma.

- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja tak timhle jsem se pred chvilkou namazal.BRunner píše:Tak nafotit a obrázky sem, vítěz dostane jeden spray Panthenolu
Jinak dekuju za super souteze... hod BRZDOVYM DISKEM a EKORALLY.Byly to opravdu velice "poucne" a nevidane souteze. Taky jsem rad, ze jsem mohl spatrit zname i nezname tvare lidi z klubu:) Hodnotim sraz i snahu organizatoru na vybornou
PS: Cesta tam i zpet paradni diky Brnakum
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Sraz se povedl, myslim ze i pocasi nam nakonec vyslo ikdyz byly obavy, moc dekuju organizatorum, byli pripraveni perfektne!!! My meli jeste super zazitky po ceste, guma kvuli ktere jsem nejela slalom po ceste padla za obet, dira 2x2 cm, vadny kord, by uz asi spravit nesla, nastesti existuji clovicci co se na druheho Toyotaka v nouzi nevykaslou, Esab nam nabidl sve kolo (pac ja dam na svou Celdu jen 15" kola, kvuli kotoucum, rezervu mam 14"
) a sam si dal svoji rezervu, takze jsme stastne dorazili domu, ikdyz se spozdenim. Takze jeste jednou diky, snad se brzy zase vsichni sejdeme

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Takže se přidám k hodnocení a taky něco napíšu:
Velký díky pořadatelům za organizaci takovéhle akce, počasí ráno vypadalo sice nic moc, ale ve výsledku bylo nádherně - mám rudej xichtík, krk a ruce (večer proběhlo mazání Panthenolem
) , bylo to super včetně těch utopenců na závěr
Ti byli hodně kvalitně naložení.
Po cestě domů jsme se zastavili na zámečku Červená Lhota s malou vidlák rallya musím říci: Počkejte si na fotky s dr.knedlíkem, stojí to za to!!!
Nezbývá než dodat, že se za rok zase uvidíme

Velký díky pořadatelům za organizaci takovéhle akce, počasí ráno vypadalo sice nic moc, ale ve výsledku bylo nádherně - mám rudej xichtík, krk a ruce (večer proběhlo mazání Panthenolem
Po cestě domů jsme se zastavili na zámečku Červená Lhota s malou vidlák rallya musím říci: Počkejte si na fotky s dr.knedlíkem, stojí to za to!!!
Nezbývá než dodat, že se za rok zase uvidíme
Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
www.sportovnivozy.cz
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
My jsme taky rádi, že ses připojilMarťas píše: Dale musim podekovat brnakum za organizaci cesty, moc pekna jizda jak tam, tak i z5 se 7 celici.. Dale bych chtel podekovat za zapujceni vysilacky, byla sranda po ceste poslouchat ruzne hlasky
Ty vysílačky jsme fakt využili na maximum. Doufám, že se ti libíly i ty hudební chvilky v éteru
Ještě dodám, že jsem pak večer jel natankovat zas do plné a spočítal jsem spotřebu. Tak na to, že jsme jeli trošku rychleji - mimo obce tak 110-120 (při předjíždění a dohánění ostatní nebyl problém i 150-160) tak mi vyšla nááááádherná spotřeba 7,8l/100km!!!
Celica 2.0Gti r.v.90
www.sportovnivozy.cz
www.sportovnivozy.cz
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ještě že jsi tam napsal to skoro ty navigátoredr.knedlo píše: PS: Cesta tam i zpet paradni diky BrnakumCesta na zamek Cervena Lhota byla taky ruznoroda. Myslim, ze se nikdo nenudil a diky bravurni praci navigatoru jsme nezabloudili "skoro" nikdy:))))
Btw doufám, že ti z toho hrášku nic nebude
Celica 2.0Gti r.v.90
www.sportovnivozy.cz
www.sportovnivozy.cz
- Esab
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No kdybych to neudělal, tak bych asi raději vyztoupil z klubuLeňulka píše: nastesti existuji clovicci co se na druheho Toyotaka v nouzi nevykaslou, Esab nam nabidl sve kolo (pac ja dam na svou Celdu jen 15" kola, kvuli kotoucum, rezervu mam 14") a sam si dal svoji rezervu, takze jsme stastne dorazili domu, ikdyz se spozdenim.
Celica 2.0 16V 3S-GE 115kw r.v.91
-
Spookey
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Taky si dovolim male hodnoceni
Kdyz to vezmu pekne od zacatku tak cesta tam skvele zarizena, ty vysilacky byly super
Krome upozorneni na provoz slouzili i jako kultruni vlozky na nasi dlouhe ceste
Na srazu me trochu zklamala ucast, ale ti co chteli tak ti prijeli a bavili sme se dobre ruznymi soutezemi, podekovani organizatorum
Koutek ryhleho obcerstveni nabizel same dobre veci, utopenci na zaver byly fakt vyborny
Cesta zpet mela sve mouchy, ze knedlo
treba ta "rally" po silnici x. třídy, ktera me solidne protrepala
ostani nic necitili co (Petiss, Celerak), kdyz mate profil 60 nebo 65 co
ale vsechno se v dobre obratilo a pred brnem sme se stavili na luxusni hrasek
byl dobrej ze knedlo 
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
takže... a teď se do teho vložím já a to zas bude...
:D tak mě všichni začněte nadávat, já už na to čekám
;)
tudíž.. cesta na sraz naprosto super, smluvená místa a časy setkání s dalšími kteří se k nám připojovali cestou vycházely v poho, čas jízdy jsme měli taky dobrej (dle mapy.cz to mělo být přes 5hodin, dle stopek dr.knedla jsme to včetně 4zastávek na benzinkách a jednoho kroužení na kruhovém objezdu,který jsme objeli asi třikrát,abychom se všichni-7aut-zase spojili(a kupodivu jsme se tam vsichni vlezli na ten objezd) ta cesta trvala asi 4h a neco)
počasí vyšlo nakonec pěkně, ještě že to slunce nepálilo na plný obrátky
btw, by mě zajímalo, co si všichni stěžují na spálený obličeje...
já s tím problém nemám (a už vidím jak jistí lidé sem píší své reakce na toto... že petissu,artie,atd atd..
;) )
autíček mohlo být více, snad se na další sraz dostaví i ti, kteří teď váhali nebo z jiných důvodů nemohli
ale o to větší byla zábava, pokecali jsme si docela dosti, trošku zablbnuli s autama, užili i zábavu, zjistili pár věcí o svým autě,třeba tlumiče...
a na závěr si pochutnali na již zmiňovaných utopencích, kteří byli opravdu moc skvěle nachystaní
(tím děkuju tomu, kdo je vyrobil 
cesta zpět byla super, přeci jen 7celic za sebou je už pěkný pohled, místy dokonce i
cestu jsme si pak ještě příjemnili malým výletem na zámek Červená Lhota a maličkou vidláckou rallye jak již zmínil Petiss (btw, ta odbočka tam značená nebyla, aspoň nikdo ji neviděl, ostatní za námi měli snad taky oči, že...
). ale zase, jak často se podaří jet po silnici,kam se vejde jen jedno auto, s 5ti celicami za sebou? 
celkem se divím, že se nám podařilo celou naši výpravu skoro pořád držet pohromadě, a to hlavně díky těm vysílačkám, jinak by to byla katastrofa.. krásně se přes ně komunikuje a zpestřuje to jízdu, hlavně hudební vložky
:D
ještě po dojezdu do Brna jsem taky dotankoval do plné, a divil jsem se, že mám spotřebu 7,5/100km
. Vzhledem ke stylu jízdy, častému předjíždění a vytáčení do otáček kvůli tomu, trochu blbnutí na "okruhu", je to pro mě více než nádherná spotřeba 
fotky pak pošlu k Idahovi na FTP, tím ho žádám pak o zaslání přístupu na SZ, děkuji
;)

Spookey: nezlob se na mě,víš že to nemyslím zle

Esab: bravo, pane rytíři, zachránil jste princeznu

já ti dám mouchy, nemáš mít tak nízké pneumatiky.. nebo si dej příště na sedadlo ještě polštářek

jj, hrachová pauza byla dobrá, taková "vegetariánská" večeře
:D
to je asi tak vše, ať to tu moc nezaplácávám
tudíž.. cesta na sraz naprosto super, smluvená místa a časy setkání s dalšími kteří se k nám připojovali cestou vycházely v poho, čas jízdy jsme měli taky dobrej (dle mapy.cz to mělo být přes 5hodin, dle stopek dr.knedla jsme to včetně 4zastávek na benzinkách a jednoho kroužení na kruhovém objezdu,který jsme objeli asi třikrát,abychom se všichni-7aut-zase spojili(a kupodivu jsme se tam vsichni vlezli na ten objezd) ta cesta trvala asi 4h a neco)
počasí vyšlo nakonec pěkně, ještě že to slunce nepálilo na plný obrátky
btw, by mě zajímalo, co si všichni stěžují na spálený obličeje...
autíček mohlo být více, snad se na další sraz dostaví i ti, kteří teď váhali nebo z jiných důvodů nemohli
ale o to větší byla zábava, pokecali jsme si docela dosti, trošku zablbnuli s autama, užili i zábavu, zjistili pár věcí o svým autě,třeba tlumiče...
cesta zpět byla super, přeci jen 7celic za sebou je už pěkný pohled, místy dokonce i
cestu jsme si pak ještě příjemnili malým výletem na zámek Červená Lhota a maličkou vidláckou rallye jak již zmínil Petiss (btw, ta odbočka tam značená nebyla, aspoň nikdo ji neviděl, ostatní za námi měli snad taky oči, že...
celkem se divím, že se nám podařilo celou naši výpravu skoro pořád držet pohromadě, a to hlavně díky těm vysílačkám, jinak by to byla katastrofa.. krásně se přes ně komunikuje a zpestřuje to jízdu, hlavně hudební vložky
ještě po dojezdu do Brna jsem taky dotankoval do plné, a divil jsem se, že mám spotřebu 7,5/100km
fotky pak pošlu k Idahovi na FTP, tím ho žádám pak o zaslání přístupu na SZ, děkuji
jsem rád že se ti líbila cesta s námi, příště se domluvíme opět... a vysílačky jsou prostě superMarťas píše:... Dale musim podekovat brnakum za organizaci cesty, moc pekna jizda jak tam, tak i z5 se 7 celici.. Dale bych chtel podekovat za zapujceni vysilacky, byla sranda po ceste poslouchat ruzne hlasky...
to víš, brněnská sekce celic se pokusila nezklamatgarfielld píše:... hlavně letos byla teda Celikářská úroda hodně veliká:)
na tuto soutěž nominuju Spookeyho, kdo jel s námi do Brna, bude vědětArtie píše:Mohli bychom ještě udělat posrazovou soutěž o největšího rudochakdyž jsme všichni tak připálení
Spookey: nezlob se na mě,víš že to nemyslím zle
aspoň víš, na koho se můžeš v nouzi spolehnout...Leňulka píše:...nastesti existuji clovicci co se na druheho Toyotaka v nouzi nevykaslou, Esab nam nabidl sve kolo (pac ja dam na svou Celdu jen 15" kola, kvuli kotoucum, rezervu mam 14") a sam si dal svoji rezervu...
Esab: bravo, pane rytíři, zachránil jste princeznu
mno je fajn že se ti to líbilo, snad příště jedeš opětSpookey píše:...cesta tam skvele zarizena, ty vysilacky byly superKrome upozorneni na provoz slouzili i jako kultruni vlozky na nasi dlouhe ceste
Cesta zpet mela sve mouchy, ze knedlo
![]()
treba ta "rally" po silnici x. třídy, ktera me solidne protrepala
ostani nic necitili co (Petiss, Celerak), kdyz mate profil 60 nebo 65 co
ale vsechno se v dobre obratilo a pred brnem sme se stavili na luxusni hrasek
byl dobrej ze knedlo
já ti dám mouchy, nemáš mít tak nízké pneumatiky.. nebo si dej příště na sedadlo ještě polštářek
jj, hrachová pauza byla dobrá, taková "vegetariánská" večeře
to je asi tak vše, ať to tu moc nezaplácávám
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz