jinak predchozi pirrely zero nero, jsem projel na masarykovym okrohu v brne a drzeli dost, ale jak jsem psal kdysi, hucej jako prase

až do krve...
 až do krve...  

a v zimě nic
 a v zimě nic  to tam jako bydlej a spěj? cca 3 roky už sem si toho všimnul
 to tam jako bydlej a spěj? cca 3 roky už sem si toho všimnul   
   lovci havěti
 lovci havěti

destabilizator píše:Nechtelo se mi delat novy topic a vcelku to souvisi, takze:
Asi jsem se rozhodl pro nakup jedne Celicy a zkoukam, kolik by me staly kolesa na zimu. Momentalne tam jsou letni pneu 225/40/19 (vyrobce jsem zapomnel :s). Existuji vubec na takovyhle rafky zimni pneu? Trosku jsem hledal a nasel jen Bridgestone, ktery jsou pekne mastny

7. gen, TS verze (192 poniku). Ty kola jsou silenost, uznavamHug0 píše:destabilizator píše:Nechtelo se mi delat novy topic a vcelku to souvisi, takze:
Asi jsem se rozhodl pro nakup jedne Celicy a zkoukam, kolik by me staly kolesa na zimu. Momentalne tam jsou letni pneu 225/40/19 (vyrobce jsem zapomnel :s). Existuji vubec na takovyhle rafky zimni pneu? Trosku jsem hledal a nasel jen Bridgestone, ktery jsou pekne mastny
nechtěl bych někoho urazit, ale 19" na celicu?! to už je snad moc i na foura... co to je za motor a generaci? každopádně bych na zimu sháněl max. 17" kamarád jezdí na celice na 18" celej rok a nestěžuje si, ale za jedno jsou tu gumy docela drahý a za druhý na zimu mi to přijde orpavdu moc...
 Budu muset holt koupit novy rafky na zimaky.
 Budu muset holt koupit novy rafky na zimaky.Tak jsem se dopatral co to je za kola. HPD Spinout Poison Series Black, 19"Kk píše:Jestli jsou to tyhle http://www.rsw-wheels.cz/model/667.html , tak žádná sláva.