jinak predchozi pirrely zero nero, jsem projel na masarykovym okrohu v brne a drzeli dost, ale jak jsem psal kdysi, hucej jako prase
Alu, Plech, Pneu - podělte se o zkušenosti (celicari)
ja jsem ted koupil 2 kousky Falken FK-452 v klasickem rozmeru na 7gen tudiz 205/50 R16 a zatim jsem spokojeny jak zelva, tudiz pokud vydrzi nejaky slusnejsi najezd kilometru, tak uz po vylozene znackach koukat nehodlam
jinak predchozi pirrely zero nero, jsem projel na masarykovym okrohu v brne a drzeli dost, ale jak jsem psal kdysi, hucej jako prase
Celica ZZT230, 2000, black
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
http://auto.bazos.cz/inzerat/11910883/A ... -ZIMNI.php
krásný a otestovaný zimní spider-sleep trony... tyhle BBS jsou fakt fantastický na zimu 5/6g... ročník cca 1992 ale ta kvalita, ta kvalita.... neuvěřitelný--- už je mam pár sezón jen na zimu a nemaj chybu... teda jednu maj (špatně se čistí ta pavoučí síť... ale jde to malíčkem
až do krve... 
ten design a prohnutí sítě směrem ven z kola je úúúúžasnej... dost lidí je používá jen na léto, protože jsou prostě krásný... ale v zimě jsou ještě hezčí... zima jim vůbec nevadí, milujou sůl, mráz, sníh... kvalita!!!! BBS ´92

ps: nevíte náhodou co dělaj pavouci v zimě? v mým autě totiž bydlej minimálně 2... v zrcátkách, obou... stavěj si sítě od jara do podzimu... mam pavučiny od zrcátek natažený až na dveře... (když se projedu, zničim jim jejich práci... ale oni si to do druhýho dne opravěj
a v zimě nic
to tam jako bydlej a spěj? cca 3 roky už sem si toho všimnul
lovci havěti
krásný a otestovaný zimní spider-sleep trony... tyhle BBS jsou fakt fantastický na zimu 5/6g... ročník cca 1992 ale ta kvalita, ta kvalita.... neuvěřitelný--- už je mam pár sezón jen na zimu a nemaj chybu... teda jednu maj (špatně se čistí ta pavoučí síť... ale jde to malíčkem
ten design a prohnutí sítě směrem ven z kola je úúúúžasnej... dost lidí je používá jen na léto, protože jsou prostě krásný... ale v zimě jsou ještě hezčí... zima jim vůbec nevadí, milujou sůl, mráz, sníh... kvalita!!!! BBS ´92

ps: nevíte náhodou co dělaj pavouci v zimě? v mým autě totiž bydlej minimálně 2... v zrcátkách, obou... stavěj si sítě od jara do podzimu... mam pavučiny od zrcátek natažený až na dveře... (když se projedu, zničim jim jejich práci... ale oni si to do druhýho dne opravěj
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
destabilizator píše:Nechtelo se mi delat novy topic a vcelku to souvisi, takze:
Asi jsem se rozhodl pro nakup jedne Celicy a zkoukam, kolik by me staly kolesa na zimu. Momentalne tam jsou letni pneu 225/40/19 (vyrobce jsem zapomnel :s). Existuji vubec na takovyhle rafky zimni pneu? Trosku jsem hledal a nasel jen Bridgestone, ktery jsou pekne mastny
nechtěl bych někoho urazit, ale 19" na celicu?! to už je snad moc i na foura... co to je za motor a generaci? každopádně bych na zimu sháněl max. 17" kamarád jezdí na celice na 18" celej rok a nestěžuje si, ale za jedno jsou tu gumy docela drahý a za druhý na zimu mi to přijde orpavdu moc...
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
7. gen, TS verze (192 poniku). Ty kola jsou silenost, uznavamHug0 píše:destabilizator píše:Nechtelo se mi delat novy topic a vcelku to souvisi, takze:
Asi jsem se rozhodl pro nakup jedne Celicy a zkoukam, kolik by me staly kolesa na zimu. Momentalne tam jsou letni pneu 225/40/19 (vyrobce jsem zapomnel :s). Existuji vubec na takovyhle rafky zimni pneu? Trosku jsem hledal a nasel jen Bridgestone, ktery jsou pekne mastny
nechtěl bych někoho urazit, ale 19" na celicu?! to už je snad moc i na foura... co to je za motor a generaci? každopádně bych na zimu sháněl max. 17" kamarád jezdí na celice na 18" celej rok a nestěžuje si, ale za jedno jsou tu gumy docela drahý a za druhý na zimu mi to přijde orpavdu moc...
Btw netusite nekdo, ktery vyrobce rafku ma jako logo skorpiona? Vypada to jako logo Lamborghini, ale je tam skorpion misto byka.
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych si tak nějak tipl na tuhle: http://www.sportovnivozy.cz/20425-toyot ... strakonice
edit: bingo
edit: bingo
Celica 7g TS
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dopatral co to je za kola. HPD Spinout Poison Series Black, 19"Kk píše:Jestli jsou to tyhle http://www.rsw-wheels.cz/model/667.html , tak žádná sláva.

Nejsou uplne levny