Uvítám jakýkoli info, předem díky za odpovědi.
Co jsem si zjistoval, tak ceska pojistovna ma pojisteni predniho skla k povinnemu ruceni za 500, o pojistne castce se tam nemluvilo (nebo jsem to nevidel)Másin píše:Zdravim všechny, zas se blíží konec roku a opět je třeba platit povinný ručení :mad: V souvislosti s tím jsem myslel, že by nebylo od věci připojistit si čelní sklo, ale narazil jsem na jeden problém, a to je na jakou částku si ho pojistit? Viděl sem nabídky snad všech pojišťoven, ale snad nikde nejde zaplatit určitou částku a mít to pojištěný sakum prásk ať to stojí co to stojí, všude to je omezený částkou. A proto se chci zeptat kde by se daly najít nějaký ceny čelních skel podel typů aut za rozumnou cenu. Obvolal jsem totiž pár servisů kde to dělaj a pohybuju se od 3 000 až do 12 000 Kč za sklo bez práce, což uznejte je sakra rozdíl :roll:
Uvítám jakýkoli info, předem díky za odpovědi.
To sedí, česká nezohledňuje výši pojistného, akorát mi bylo řečeno že u čp samostatně připojistit sklo nelze, jde to jenom přidat k povinnýmu ručení nebo havarijnímu. Jenže povinný ručení mám u čsob a nerad bych ho měnil, protože mám vyjetej slušnej bonus.peta píše: Co jsem si zjistoval, tak ceska pojistovna ma pojisteni predniho skla k povinnemu ruceni za 500, o pojistne castce se tam nemluvilo (nebo jsem to nevidel)
Uz roky se da menit pojistovna se zachovanim bonusu (od stare se ziska potvrzeni o (ne)nehodovosti a nova to prijme). Mimochodem brzo se uz nebude dat zmenit pojistovna bez zachovani malusu.Másin píše: Jenže povinný ručení mám u čsob a nerad bych ho měnil, protože mám vyjetej slušnej bonus.
Tak to slyším prvně, i když je pravda že sem se o to nějak zvlášť nezajímal, protože to pro mě nebylo aktuální. V tom případě to teda zkusim udělat a potom to bude nejlepší u tý český, když to nemaj limitovaný určitou pojistnou částkou.peta píše: Uz roky se da menit pojistovna se zachovanim bonusu (od stare se ziska potvrzeni o (ne)nehodovosti a nova to prijme). Mimochodem brzo se uz nebude dat zmenit pojistovna bez zachovani malusu.