1) z čeho teda je ?
2) je mi vůbec na něco ?

mno nic, asi ho zatim nechám ležet tam kde je a časem se do toho míchání pustim nebo až klekne to moje tak mě to donutí samo
 mno nic, asi ho zatim nechám ležet tam kde je a časem se do toho míchání pustim nebo až klekne to moje tak mě to donutí samo
možná by bylo dobré upřesnit proč to ten olej začalo žrátMattyno píše:Já měl v gt4 cartrige s větší sací částí, opracoval jsem původní housing v ct26 a udělal jsem z toho ct27. Akorát se to turbo po pár měsících odporoučelo, začalo žrát nechutné množství oleje, který mi vyfukoval přes BOV ventil.

to turbo pri pouziti 3'' vyfuku nejde utlumit pod 1,7bar mamzvedlej tlak paliva) pri standardnim talu by to mozna na 1,5slo a pri normalnim vyfuku mysli ze takte 1,3... doporucuji tedy portovat vyfukovej hausing... ja ho s puvodnich 19mm zvetsil na 24...
  to turbo pri pouziti 3'' vyfuku nejde utlumit pod 1,7bar mamzvedlej tlak paliva) pri standardnim talu by to mozna na 1,5slo a pri normalnim vyfuku mysli ze takte 1,3... doporucuji tedy portovat vyfukovej hausing... ja ho s puvodnich 19mm zvetsil na 24...
občas bych potřeboval výkladove slovník...elviiis píše:ja kdyz slapnu na plyn zapich mam uz 1500ot... kolem 3500ot uz jsem tam mel nasypane dva baryto turbo pri pouziti 3'' vyfuku nejde utlumit pod 1,7bar mam zvedlej tlak paliva) pri standardnim talu by to mozna na 1,5slo a pri normalnim vyfuku mysli ze takte 1,3... doporucuji tedy portovat vyfukovej hausing... ja ho s puvodnich 19mm zvetsil na 24...

a na chvíli si asi vystačim s FCD abych mohl ještě trochu přifouknout na sérii a nelítalo mi to občas při přeřazení do fuel catu
 a na chvíli si asi vystačim s FCD abych mohl ještě trochu přifouknout na sérii a nelítalo mi to občas při přeřazení do fuel catu