Matty ne mně zajímá celkový náhled na GO a přestavby tady v ČR jak 3SGTE ,3SGE 1ZZ, 2ZZ , 1FE a jiné typy motorů od Toyoty.Prostě takový náhled od lidí tady kteří to mají udělané jejich přímá zkušenost.
Libor má pravdu já mám motor ,,hybrid" - atmosférická hlava, vačky jak napsal Libor a to si já už nepamatuju nějak modifikované, CS ventily/to si pamatuju dobře

/ ,blok 3S s kovanýma vnitřnostma eagle jnice + Wiseco písty set /bez vložek pístů- to je rešení které používají lidi na 1ZZ a 2ZZ motorech / + bow ventil velice pěkný ten vymyslel a našel kompletně Libor + kované těsnění +Turbo + APX budíky a čidla + svody na zakázku + nějak jen mírně upravené sání nějak to modifikoval vybrali myslím klapku já si to nepamatuju již + milión změn celkových.Ale 3SGTE to není a jak bude fungovat?To uvidím,byla by ho škoda poslat do kytek.
Kdyby tenhle postavený nanovo klekl jak jsem napsal tak bych už koupil klasiku 3SGTE a udělal na něm klasickou GO abych auto dal v podstatě nejlevnější cestou do pohybu.
Nějaké ty auta doma jsou.