Nemocnice na kraji Dobříše
No kefku na zuby a čistit a čistit a čistit Uvidíme co z toho bude.Jsem ale spokojenej prostě se to udělá,jak to bude otázka.Ale udělá i kdyby mělo jít tam vše nové nebo z druhé Celicy.Kdybych to auto neměl pro sebe tak si myslím že by se pomalu každý na to vykašlal ale to auto bude v pořádku.6.G na prodej není a tak se budu k němu chovat jako dosuď.Za předchozí péči nejsem rád od asi prvního majitele někde v zahraničí ale nyní má šanci auto být takové jaké chci aby bylo.Ende.
P.S.V neděli prostě vyberem ten druhej motor akorát že to budem muset vyndat venku a na 3- nozce pak přesunout třeba do garáže k TA22 a ,,odstrojit" a vyndáme i 2 pístky jsem se rozhodl když budeš chtít Libore.Vem si náradí já vemu své.Pán nejvyšší ad dá hezké počasí a co nejmíň investic
P.S.V neděli prostě vyberem ten druhej motor akorát že to budem muset vyndat venku a na 3- nozce pak přesunout třeba do garáže k TA22 a ,,odstrojit" a vyndáme i 2 pístky jsem se rozhodl když budeš chtít Libore.Vem si náradí já vemu své.Pán nejvyšší ad dá hezké počasí a co nejmíň investic
Nějaké ty auta doma jsou.
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jenom pro upresneni jeho celica tvis nema, pouze 4g celica ho mela. Jeho ma ACIS a myslim si ze to poklepkava prave on, vsak jak mas ten ventil, kterym se klapky prepinaji, normalne otevri kapotu a zkus ho jako by otevrit (zavrit) a uslysis to zda to dela prave onlibor12 píše:No pokud v 3s-ge něco klepe,tak to buď špatný tvis pokud je to někde kolem volnoběhu a mírně zvýšeném,nebo jsou to buď ventily nebo klika. Tak jako tak,olej to nevyřeší bohužel.
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
No s Idahem jsem musel z technických důvodů přesunout nějaké věci ohledně dělání na mém autě tak asi budem stíhat udělat něco v sobotu a pak v Ne možná s Liborem v Chrudimi vybereme některé součástky které by mohli být využity a v celkovém výsledku to možná bude lepší výsledek.Sice ztráta času ale když to takhle se celkově povede tak to bude spíše přínos nežli ztráta.Na čištění mám na zkoušku sehnanej prostředek Sgrassa and brilla jsem zvědavej jak se tím povede vyčistit ACIS + víko ventilů+ další věci.Zatím co mám reference jsou zkušenosti více jak slibné.
Nějaké ty auta doma jsou.
Rozlišení a přesnost ale není totéž.libor12 píše:Jj,rozlišení do 100mm je 0.01 a od 100 do 150mm 0.02. Je to od mého dodavatele nářadí. Udělal mi nabídkovou cenu necelých 400kč.
Výrobci (zvlášt u méně kvalitních posuvek za pár stovek) rádi uvádějí údaj "rozlišení 0,01" což ovšem znamená jen to, že to ty setiny ukazuje, ne že to měří s přesností na 0,01. I kvalitní značkové posuvky (za cca 5000Kč) měří s přesností 0,04 až 0,03 (splňují normu DIN 862). Pokud chceš zodpovědně měřit stovky, tak se bez mikrometru opravdu neobejdeš, bez ohledu na to co tvrdí který dodavatel.
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jej vubec nevim kde se takovej ventil nachází na motoruja_ma píše:jenom pro upresneni jeho celica tvis nema, pouze 4g celica ho mela. Jeho ma ACIS a myslim si ze to poklepkava prave on, vsak jak mas ten ventil, kterym se klapky prepinaji, normalne otevri kapotu a zkus ho jako by otevrit (zavrit) a uslysis to zda to dela prave onlibor12 píše:No pokud v 3s-ge něco klepe,tak to buď špatný tvis pokud je to někde kolem volnoběhu a mírně zvýšeném,nebo jsou to buď ventily nebo klika. Tak jako tak,olej to nevyřeší bohužel.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994