a čistit a čistit a čistit
  a čistit a čistit a čistit  Uvidíme co z toho bude.Jsem ale spokojenej prostě se to udělá,jak to bude otázka.Ale udělá i kdyby mělo jít tam vše nové nebo z druhé Celicy.Kdybych to auto neměl pro sebe tak si myslím že by se pomalu každý na to vykašlal ale to auto bude v pořádku.6.G na prodej není a tak se budu k němu  chovat jako dosuď.Za předchozí péči nejsem rád od asi prvního majitele někde v zahraničí ale nyní má šanci auto být takové jaké chci aby bylo.Ende.
 Uvidíme co z toho bude.Jsem ale spokojenej prostě se to udělá,jak to bude otázka.Ale udělá i kdyby mělo jít tam vše nové nebo z druhé Celicy.Kdybych to auto neměl pro sebe tak si myslím že by se pomalu každý na to vykašlal ale to auto bude v pořádku.6.G na prodej není a tak se budu k němu  chovat jako dosuď.Za předchozí péči nejsem rád od asi prvního majitele někde v zahraničí ale nyní má šanci auto být takové jaké chci aby bylo.Ende.P.S.V neděli prostě vyberem ten druhej motor akorát že to budem muset vyndat venku a na 3- nozce pak přesunout třeba do garáže k TA22 a ,,odstrojit" a vyndáme i 2 pístky jsem se rozhodl když budeš chtít Libore.Vem si náradí já vemu své.Pán nejvyšší ad dá hezké počasí a co nejmíň investic

Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
 Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
 koukám že se budu muset k Idahovi objednat alespon mesic předem, když mu tam strkáte pořád ty svý "kšunty"
  koukám že se budu muset k Idahovi objednat alespon mesic předem, když mu tam strkáte pořád ty svý "kšunty"