Nemocnice na kraji Dobříše

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No kefku na zuby :lol: a čistit a čistit a čistit :lol: Uvidíme co z toho bude.Jsem ale spokojenej prostě se to udělá,jak to bude otázka.Ale udělá i kdyby mělo jít tam vše nové nebo z druhé Celicy.Kdybych to auto neměl pro sebe tak si myslím že by se pomalu každý na to vykašlal ale to auto bude v pořádku.6.G na prodej není a tak se budu k němu chovat jako dosuď.Za předchozí péči nejsem rád od asi prvního majitele někde v zahraničí ale nyní má šanci auto být takové jaké chci aby bylo.Ende.

P.S.V neděli prostě vyberem ten druhej motor akorát že to budem muset vyndat venku a na 3- nozce pak přesunout třeba do garáže k TA22 a ,,odstrojit" a vyndáme i 2 pístky jsem se rozhodl když budeš chtít Libore.Vem si náradí já vemu své.Pán nejvyšší ad dá hezké počasí a co nejmíň investic :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Ty jo...dobrej gril.....
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Moc "pekny" :shock: koukám že se budu muset k Idahovi objednat alespon mesic předem, když mu tam strkáte pořád ty svý "kšunty" 8)

Jdu schanet praci aby bylo na investice :?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

napodobně, tedka hledam nějakou večerní prácičku, aby mohla jít taky do nemocnice aby zkontrolovali její srdce. Přeci jen moja má nalítáno už 240 tisíc a olej nevím jakej tam byl před tím já tam leju tedkomc 10W40 ale přendu na 15W/40 a snad se utiší.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No pokud v 3s-ge něco klepe,tak to buď špatný tvis pokud je to někde kolem volnoběhu a mírně zvýšeném,nebo jsou to buď ventily nebo klika. Tak jako tak,olej to nevyřeší bohužel.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

libor12 píše:No pokud v 3s-ge něco klepe,tak to buď špatný tvis pokud je to někde kolem volnoběhu a mírně zvýšeném,nebo jsou to buď ventily nebo klika. Tak jako tak,olej to nevyřeší bohužel.
jenom pro upresneni jeho celica tvis nema, pouze 4g celica ho mela. Jeho ma ACIS a myslim si ze to poklepkava prave on, vsak jak mas ten ventil, kterym se klapky prepinaji, normalne otevri kapotu a zkus ho jako by otevrit (zavrit) a uslysis to zda to dela prave on :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To Pavo: neštvi mě!!!! :lol:
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

ACIS,TVIS funkce stejná jiné ovládání ale pořád tam chrasti klapky ;) Juro,už mám něco pro tebe. :) a přesnost je 0.01mm 8) Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Díky tím pádem mám další hračku :lol: do výbavy dílničky :lol:
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

libor12 píše:ACIS,TVIS funkce stejná jiné ovládání ale pořád tam chrasti klapky ;) Juro,už mám něco pro tebe. :) a přesnost je 0.01mm 8)
Nechci jakkoli rejpat, ale posuvka s přesností 0,01? Kde to prodávaj, tu bych si koupil :D
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Jj,rozlišení do 100mm je 0.01 a od 100 do 150mm 0.02. Je to od mého dodavatele nářadí. Udělal mi nabídkovou cenu necelých 400kč.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No s Idahem jsem musel z technických důvodů přesunout nějaké věci ohledně dělání na mém autě tak asi budem stíhat udělat něco v sobotu a pak v Ne možná s Liborem v Chrudimi vybereme některé součástky které by mohli být využity a v celkovém výsledku to možná bude lepší výsledek.Sice ztráta času ale když to takhle se celkově povede tak to bude spíše přínos nežli ztráta.Na čištění mám na zkoušku sehnanej prostředek Sgrassa and brilla jsem zvědavej jak se tím povede vyčistit ACIS + víko ventilů+ další věci.Zatím co mám reference jsou zkušenosti více jak slibné.
Petr_K
Člen Týmu

Příspěvek od Petr_K »

libor12 píše:Jj,rozlišení do 100mm je 0.01 a od 100 do 150mm 0.02. Je to od mého dodavatele nářadí. Udělal mi nabídkovou cenu necelých 400kč.
Rozlišení a přesnost ale není totéž.
Výrobci (zvlášt u méně kvalitních posuvek za pár stovek) rádi uvádějí údaj "rozlišení 0,01" což ovšem znamená jen to, že to ty setiny ukazuje, ne že to měří s přesností na 0,01. I kvalitní značkové posuvky (za cca 5000Kč) měří s přesností 0,04 až 0,03 (splňují normu DIN 862). Pokud chceš zodpovědně měřit stovky, tak se bez mikrometru opravdu neobejdeš, bez ohledu na to co tvrdí který dodavatel.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Petře mikrometr mám u tátu a vemu si ho když půjdu na Sk/ještě staré zásoby z dob komunismu/ :lol: s pusuvným budu měřit,,hrubě" ale určitě je presnější jak to co jsem mohl koupit za více peněz.
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

ja_ma píše:
libor12 píše:No pokud v 3s-ge něco klepe,tak to buď špatný tvis pokud je to někde kolem volnoběhu a mírně zvýšeném,nebo jsou to buď ventily nebo klika. Tak jako tak,olej to nevyřeší bohužel.
jenom pro upresneni jeho celica tvis nema, pouze 4g celica ho mela. Jeho ma ACIS a myslim si ze to poklepkava prave on, vsak jak mas ten ventil, kterym se klapky prepinaji, normalne otevri kapotu a zkus ho jako by otevrit (zavrit) a uslysis to zda to dela prave on :wink:
jej vubec nevim kde se takovej ventil nachází na motoru
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“