hlava 3S-FE vs 3S-GE
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak potvrzuji, v TP mám pouze 4A, vůbec žádné další identifikace motoru nejsou.
Tzn. až corolla nebude moje jediná možnost dopravy, zasloužila by si něco víc než -FE. Aspoň ten silvertop
Idaho: máš představu, zda by na původní převodovku (tuším C51?) šel napasovat celej motor? Kdybych přes tebe pořídil celej 4AGE Silver/Black (pokud bude) a chtěl udělat swap...
Tzn. až corolla nebude moje jediná možnost dopravy, zasloužila by si něco víc než -FE. Aspoň ten silvertop
Idaho: máš představu, zda by na původní převodovku (tuším C51?) šel napasovat celej motor? Kdybych přes tebe pořídil celej 4AGE Silver/Black (pokud bude) a chtěl udělat swap...
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jak už sem řekl, převodvky jdoucí na jakýkoliv motor 4A budou záměnné ( co se týče uchycení k bloku 4A )Marty píše:Tak potvrzuji, v TP mám pouze 4A, vůbec žádné další identifikace motoru nejsou.
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
OK, dík.Idaho píše:jak už sem řekl, převodvky jdoucí na jakýkoliv motor 4A budou záměnné ( co se týče uchycení k bloku 4A )Marty píše:Tak potvrzuji, v TP mám pouze 4A, vůbec žádné další identifikace motoru nejsou.
Tohle pro mě bude dostupnější sen, než ten o foukané zadokolce
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tu informaci jsem mu dal ja podle epc. Blok,klika,ojnice jsou totožné. Pisty na fe jsou klasické a ge má Tpist s jiným tvarem vrchu. Hlava ge má jiný tvar spalovacího prostoru a větší ventily.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hmm s kroužky apísty o kterých opet nevíš v jakém jsou stavu a jk dlouho vydrží. sada nových pístu, čepu,. kroužku je otázku max 250 usd i s dopravou. pokud ti přijde lepší koupit motor který muže po 2tis km kleknout....ToyoCarE píše:problem je v tom ze ak mam kupovat piesty s kruzkami nove, ,tak sa viacej oplati kupit cely motor 3S-GE