výbava E10 ??

vše ohledně modelové řady Corolla
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

zeptejte se Ing. Maziho, fakt nema packu na otvirani kufru :)
tady to psal...

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=30
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Alliq píše:zeptejte se Ing. Maziho, fakt nema packu na otvirani kufru :)
tady to psal...

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=30
Jo, tomu věřím. A zvlášť chudák Mazi má ultrasocka edition. :lol:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

Tak vidím že se diskuze docela ujala...jo tyhle detaily jako packa na kufr a hned vedle na nádrž, centrál s alarmem,ciklovač vpředu a vzadu apd...jesem tam nepsal.:-) akorát co tam namám tak regulace osvětlení přístrojovky,klima,el. zrcátka a nárazníky v barvě:( to je škoda... jinak vše...a mezi budíkama ještě economy měřič...(diodky oranž. a zelená)
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

jj na ECONOMY sem taky zapomel :)
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Šak tu páčku v kufru nemají ty uplný base edice, co mají ve většině případů tu nálepku trio na zadním C sloupku. Tu má jak mazi, taky mě jedna stojí doma, bohužel mnou znepojizdněná, ale mám na ni jenom ty nejlepší vzpomínky. Mimochodem, u té byla i roletka (plato) v kufru za příplatek, stejně jako centrál a autorádio+jeho příprava.

Econometr se montoval jenom do r 95, v těch po faceliftu ho už nenajdete.
Holomek!
Mr.Loko
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Loko »

Mam taky corollku z 96r. 1,6 16V se zrcatkama v elektrice, sibr, airbag, ztmavovani podsviceni, naklapeci svetla- teda ted uz ne, asi je nekdo strelil a jsou tam obyc. Nevite jestli se na tenhle model davalo i ABS? kdyz jsem menil brzd.desky tak jsem si vsiml nejakejch sond u kazdyho kola, k cemu jsou?
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Davalo se taky. Na homokinetickem kloubu by mel byt videt krouzek se zoubkama a nekde pobliz je potom snimac do ktereho vede drat. V motorovem prostoru by se pak mela nachazet hydraulicka jednotka, do ktere vedou brzdove trubky.

Jinak ja ABS treba zrovna nemam :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

Tak ja mam - 2x airbag, ABS, elektricke predne okna, nastavitelny volant, servo, nastavitelne sedadlo, centralne uzamykanie, stresne okno, packu na otvaranie kufra, nastavitelny jas podsvietenia palubovky, otackomer, nastavovanie vysky svetlometov

Nemam - hmlovky, elektricke spatne zrkadla, klimu.

Vybava XLi, predane nove v Nemecku. Tam to mozno bola zakladna vybava, co vy na to? :)
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Ing_Mazi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ing_Mazi »

Gabo píše:Tak ja mam - 2x airbag, ABS, elektricke predne okna, nastavitelny volant, servo, nastavitelne sedadlo, centralne uzamykanie, stresne okno, packu na otvaranie kufra, nastavitelny jas podsvietenia palubovky, otackomer, nastavovanie vysky svetlometov

Vybava XLi, predane nove v Nemecku. Tam to mozno bola zakladna vybava, co vy na to? :)
že nemám nic z toho co si vypsal :lol: možná tak to sedadlo, v manuálu velux, zamykání to mám ale funguje sporadicky :D a výšku světel mám teda taky :) jinak TSe
Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko :P "Jsem rozenej tuner" :D

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli :D
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

Gabo píše:Tak ja mam - 2x airbag, ABS, elektricke predne okna, nastavitelny volant, servo, nastavitelne sedadlo, centralne uzamykanie, stresne okno, packu na otvaranie kufra, nastavitelny jas podsvietenia palubovky, otackomer, nastavovanie vysky svetlometov

Tak moje Corollka má úplně stejnou výbavu jako ta Tvoje. Mlhovky mám taky, ale bohužel zatím nesvítí. :-( Jinak nevím jestli to patří k výbavě, ale mám zadní křídlo s integrovaným brzdovým světlem. No a jako ty nemám klimu a el. zrcátka. Jo a taky byla dovezená z Německa a v ČR jsem 2.majitel. Aspoň doufám. :lol: :wink:
Corolla E10 1,3 XLi 16V, 55kW, 4E-FE, r.v. 1996
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

pajec píše:Tak moje Corollka má úplně stejnou výbavu jako ta Tvoje. Mlhovky mám taky, ale bohužel zatím nesvítí. :-( Jinak nevím jestli to patří k výbavě, ale mám zadní křídlo s integrovaným brzdovým světlem. No a jako ty nemám klimu a el. zrcátka. Jo a taky byla dovezená z Německa a v ČR jsem 2.majitel. Aspoň doufám. :lol: :wink:
Vacsina Coroll ma chudsiu vybavu, to je fakt. Mas aj roletky na stresnom okne? :) Co som sa tak pozeral po inzeratoch, tak vacsina tych coroll, co ma klimu, nema elektricke okna a este par inych veci. A tie, co maju klimu, sa oznacuju ako GLi? Doteraz som videl len jednu, co mala uplne maximalnu vybavu - to, co nemam ja a ty :D

edit/zabudol som este na alarm, ten tiez nemam.
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

Ing_Mazi píše:

že nemám nic z toho co si vypsal :lol: možná tak to sedadlo, v manuálu velux, zamykání to mám ale funguje sporadicky :D a výšku světel mám teda taky :) jinak TSe
Mazi, niekde som nasiel tvoj prispevok, ze mas aj otvaranie nadrze na klucik. Ja som si myslel, ze to uz ma kazda corollka otvaranie zvnutra kabiny, presne tam, kde sa otvara aj zadna kapota :P Tak to mas teda fakt social edition :wink:
Mr.Loko
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

ABS

Příspěvek od Mr.Loko »

Nemohl by mi někdo vyfotit tu hydraulickou jednotku k ABS? nebo aspon popsat kde to najdu? dalo by se nejak dodělat el. stahovani okinek?
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Jednotka je u E10 zašitá pod nádržkou ostřikovačů, v podstatě za reflektorem. Vyfotit tak není skoro co.

El. okna se dají vždycky dodělat, záleží jestli chceš originál i s dveřníma tapecirungama - což vypadá nejlíp a taky nejlíp funguje, nebo ti stačí nějaká univerzální sada. Hodně taky záleží na úrovni výbavy auta, protože třeba u takových sociálních, jako sem měl, nebo má mazi, tam je ve dveřích elektrika jenom na centrál a třeba od výroby chybí i na repráky. Takže je možnost, že už tam kabely máš, kdyby ne, tak je lepší koupit všechno komplet na vrakovišti.
Holomek!
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

elektrika k okynkum je jednoducha je to vlastne jen plus a minus na spinace , doporucuju taky sehnat na vrakaci - pak jen prisroubujete par sroubu nahodite sklo , zapojite par dratku a fungujete
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Corolla“