tady to psal...
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=30
Jo, tomu věřím. A zvlášť chudák Mazi má ultrasocka edition.Alliq píše:zeptejte se Ing. Maziho, fakt nema packu na otvirani kufru
tady to psal...
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=30
že nemám nic z toho co si vypsalGabo píše:Tak ja mam - 2x airbag, ABS, elektricke predne okna, nastavitelny volant, servo, nastavitelne sedadlo, centralne uzamykanie, stresne okno, packu na otvaranie kufra, nastavitelny jas podsvietenia palubovky, otackomer, nastavovanie vysky svetlometov
Nemam - hmlovky, elektricke spatne zrkadla, klimu.
Vybava XLi, predane nove v Nemecku. Tam to mozno bola zakladna vybava, co vy na to?
Tak moje Corollka má úplně stejnou výbavu jako ta Tvoje. Mlhovky mám taky, ale bohužel zatím nesvítí.Gabo píše:Tak ja mam - 2x airbag, ABS, elektricke predne okna, nastavitelny volant, servo, nastavitelne sedadlo, centralne uzamykanie, stresne okno, packu na otvaranie kufra, nastavitelny jas podsvietenia palubovky, otackomer, nastavovanie vysky svetlometov
Vybava XLi, predane nove v Nemecku. Tam to mozno bola zakladna vybava, co vy na to?
Vacsina Coroll ma chudsiu vybavu, to je fakt. Mas aj roletky na stresnom okne?pajec píše:Tak moje Corollka má úplně stejnou výbavu jako ta Tvoje. Mlhovky mám taky, ale bohužel zatím nesvítí.Jinak nevím jestli to patří k výbavě, ale mám zadní křídlo s integrovaným brzdovým světlem. No a jako ty nemám klimu a el. zrcátka. Jo a taky byla dovezená z Německa a v ČR jsem 2.majitel. Aspoň doufám.
![]()
Mazi, niekde som nasiel tvoj prispevok, ze mas aj otvaranie nadrze na klucik. Ja som si myslel, ze to uz ma kazda corollka otvaranie zvnutra kabiny, presne tam, kde sa otvara aj zadna kapotaIng_Mazi píše:že nemám nic z toho co si vypsalGabo píše:Tak ja mam - 2x airbag, ABS, elektricke predne okna, nastavitelny volant, servo, nastavitelne sedadlo, centralne uzamykanie, stresne okno, packu na otvaranie kufra, nastavitelny jas podsvietenia palubovky, otackomer, nastavovanie vysky svetlometov
Vybava XLi, predane nove v Nemecku. Tam to mozno bola zakladna vybava, co vy na to?možná tak to sedadlo, v manuálu velux, zamykání to mám ale funguje sporadicky
a výšku světel mám teda taky
jinak TSe