výbava E10 ??
výbava E10 ??
čau, nevíte někdo jak se dělí výbava v rollce E10 mám liftback 1994 ,65Kw, 16v, a na zadku mám napsaný XLi... No a mám stavitelnej volant,sedadlo řidiče,4x okna v el. ,posilovač,budíky s otáčkoměrem... Tak jestli je to nějaká specifická výbava nebo to tam jen někdo jako do nového auta nasipal jako pakety...Díkec 

No na to není zrovna jednoduchá odpověď. U nás se prodávaly Base - sociály (měly na zadním sloupku nálepku např Trio), pak XLi co máš a pak GLi (co vím tak dostupné pouze s 1.6). Ale v cizině, třeba v německu je k sehnání ještě Si, což je sportovní verze 1.6, a ještě dál v cizině se dají najít GSi (1.8 ), SJ (1.6), GT (1.6 Silvertop) a taky se nesmí zapomenout na 4x4, který se dělalo pouze kombi a při troše štěstí narazíš i u nás na nějakou dotaženou z ciziny. Jinak těch verzí bylo ale ještě mnohem víc, existovaly aji Sportif apod, ale tohle je zhruba základní rozdělení.... na výbavu se mě neptej
Ale mám XLi a krom toho co máš ty mám ještě 2x Airbag (prý standart od 1995, mám 97) a ABS, no a nevím jakej máš interiér, ale mám mikroplyš.

Ale mám XLi a krom toho co máš ty mám ještě 2x Airbag (prý standart od 1995, mám 97) a ABS, no a nevím jakej máš interiér, ale mám mikroplyš.
Holomek!
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
1994, 5dv hatchback 1.6 GLi 84 kW, 4x elektricke okno, servo, stavitelna sedacka a polohovatelny volant, elektricka zrcatka, textilni calouneni, regulace podsviceni a sklonu svetel, modrozelena metaliza. Vicemene tedy stejna vybava, nemam airbag ani ABS. Cert vi jak to kdo znacil... 
Jo a stresni okno sice mam, ale dle toho jak vypada bych rekl, ze to bude dodelavka a ne original.

Jo a stresni okno sice mam, ale dle toho jak vypada bych rekl, ze to bude dodelavka a ne original.
Naposledy upravil(a) Beaver dne čtv 18.12.2008, 19:01, celkem upraveno 1 x.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Já mám XLi a mám: stavitelný volant, výdech ventilace pod volantem, stavitelný sedák, posilovač řízení, elektrický šíbr, jednorychlostní cyklovač předních i zadního stěrače, nastavitelný jas podvícení palubovky. Původně tam nebyl ani otáčkoměr (dal jsem jinou palubku).
Manželka má taky XLi a nemá stavitelný volant ani sedák ani posilovač ani ten výdech ventilace ani šíbr ani otáčkoměr ani měnitelné podsvícení palubky.
Manželka má taky XLi a nemá stavitelný volant ani sedák ani posilovač ani ten výdech ventilace ani šíbr ani otáčkoměr ani měnitelné podsvícení palubky.
Corolla viz podpis, ABS, koženkový interiér, sportovnější sedačky kombinace černý mikroplyš + hrubá látka, výška nastavení světlometů + venkovní zrcátka + přední okna (mám 3dvéř) v elektrice, polohovatelný volant atd. ... chybí snad jenom klima. Je z německa.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Nevim esli se tohle oznacovani nak zmenilo mezigeneracne, ale ja mam E9 sedan Xli 4x4 a sou tam okna v elektrice nastavitelnej volant, posilovac aaa jo to nastavitelny podsviceni budiku tot asi vse.
Corolla E9 1,6( 77Kw
( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video

http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Jasně že má třídvéřovou. A červenouRampa89 píše:Jimmy: Nemá manželka čistě náhodou 3dv.? Ty totiž ten výdech ventilace mají, ale nemají tam prostě udělanou "rouru", jenom čistě přímo z rozvodné jednotky. Oproti 5dv ale nemají vývod pro zadní sedadla pod těma předníma.

Nicméně pod tím volantem je zaslepená díra. A pod sedačkama vývod topení nemám ani já. Mohl bys to upřesnit.....?
Já mám 5 dveřový r.v.96:posilovač řizení,nastavitelný volant,nastavitelný jas přistrojovky,jednorychlostní cyklovač předních i zadního stěrače,nastavitelné světla,nasatvitelný sedák,otáčkoměr,elektrické stahování pouze předních oken jen mě štve že nejsou i zadní,A nemáto ABS a Airbag ale třeba jak a se dívým na inzeráty přes web tak některé r.v.96 mají ABS a Airbag.

Ja mam vsechny okna v elektrice, elektricky sibr, otackomer, vyskove stavitelny volant, nastavitelny sedak ridice, posilovac rizeni, central, vyvod topeni pod sedackama, a packu na otvirani kufru (zatim jediny auto, ktery jsem slysel ze ji nema ma Ing. Mazi)
nemam ABS (s tim jsem mel problem na evidencce, protoze v papirech bylo), ani airbag, ani naklapeni svetel, ani regulaci podsviceni palubky, ani zrcatka v elektrice, ani metalizu, ani sportovni sedacky...
taky by me docela zajimalo, jak vypada ten vydech ventilace pod volantem, a taky ten cyklovac - je regulovatelny nebo co to je? ja mam jen tri polohy na predni a jednu na zadni sterac
dal me zajima jak moc je slozity dodat regulaci podsviceni palubky...
nemam ABS (s tim jsem mel problem na evidencce, protoze v papirech bylo), ani airbag, ani naklapeni svetel, ani regulaci podsviceni palubky, ani zrcatka v elektrice, ani metalizu, ani sportovni sedacky...
taky by me docela zajimalo, jak vypada ten vydech ventilace pod volantem, a taky ten cyklovac - je regulovatelny nebo co to je? ja mam jen tri polohy na predni a jednu na zadni sterac
dal me zajima jak moc je slozity dodat regulaci podsviceni palubky...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95