Melkes píše:Dnes jsem dostal mail z Toyoty Praha, že chybějící filtr klimatizace bude zaslám na mou adresu jak dojde do jejich skladu, tak jsem zvědav jestli to splní
SPLNííí!!!
Musia mať tých mailov fakt vela...-a každému vychádzajú v ústrety
Melkes píše:Dnes jsem dostal mail z Toyoty Praha, že chybějící filtr klimatizace bude zaslám na mou adresu jak dojde do jejich skladu, tak jsem zvědav jestli to splní
Každému ne, jen tomu kdo si řekne - napíše. (co mi to jen připomíná)muco píše:
SPLNííí!!!![]()
![]()
Musia mať tých mailov fakt vela...-a každému vychádzajú v ústrety![]()
Když jsem v servise reklamoval ty díry v blatnících, tak jsem na to taky upozornil.Porovnal jsem Fabii s Yarisem (Fabie má podběhy a super nástřik) a hoši mi říkali, že to je pravda, ale Fabie hnije a Yaris neJakub01 píše:Zajímavý názor - ještě je donutit pomocí spousty emailů domontovat do všech aut plastové podběhy a bude to dokonalé auto.
Kdo má pořád poslouchat ty kamínky
to vies, treba sa oň aj starat-v tomto pripade by mozno pomahalo minimalne vzdy po zime vystriekat auto zospodu (lebo v zime je veľa soli).Brenneker píše:Fabia hnije a Yaris nie? To je celkom dobrý frkJa mám po necelých 70000km podvozok hrdzavý ako líška a chalani z našej firmy, čo majú Fabky sú vysmiati... Moje predné McPhersony, zadná náprava, tlmiče - všetko ryšavé
Na kontrole mi to museli prekartáčovať a nastriekať na čierno.
Najväčším šokom pre mňa bolo, ked som videl bodové zvary pod stredovým tunelom (ide v ňom výfukové potrubie). Navzdory tomu, že sa tam prakticky kamienky, ani soľ z posypu nedostanú, všetky boli hrdzavé, "na kompletku" až do plechu. V servise sa ani netvárili dotknuto, keď som sa ich spýtal, či si takto predstavujú 12 ročnú záruku proti prehrdzaveniu.
Hrkotanie kamienkov sa o dosť zmenšilo, keď som zadné podbehy poriadne vytrel bledým pretierateľným Body-coatingom. Asi to spravím aj vpredu. Alebo to predám, úprimne povedané, nekupoval som si Toyotu na to, aby som pod ňou vylihoval v montérkach.