Chtel bych poradit

vše ohledně modelové řady Celica
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

a navic je lepsi se vybourat v takovimdle aute(toyote) nez v kdejakym jinym aute(skodovka a podobne) :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Pavo.B. píše:a navic je lepsi se vybourat v takovimdle aute(toyote) nez v kdejakym jinym aute(skodovka a podobne) :wink:
presne :) plechy ve favoritu a skodovkach starsich prohnes i rukou
Tommi
Člen Týmu

Příspěvek od Tommi »

celica je super auto taky se dycky tesim as se svezu sem doni blazen moch bych vni i spat :-) jak tu bylo zeceno je to srdecni zalezitost jak jednou ochutnas us nechces jinak :-D
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

chci se zeptat jak je to teda stim katalizatorem na st182 kdys ho dam pryc. na SK foru rikaju ze to prida vykon. kdys tak se na to mrknete na SK foru
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Dubac260 píše:chci se zeptat jak je to teda stim katalizatorem na st182 kdys ho dam pryc. na SK foru rikaju ze to prida vykon. kdys tak se na to mrknete na SK foru
je jen jeden způsob jak to zjistit:) pokud máš vejfuk Ok, ten muj už neni(šrouby by nepovolilo ani hodinový modlení), tak z něj de kat snadno vyšroubovat, teda aspoň u 1,6 není kat pevnou součítí fejvukovýho potrubí (sem línej se ted dívat do katalogu na 2,0), nechal bych si podle něho udělat z kusu trubky nebo rezonátoru náhradu a vložil jí místo katu
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

kat jsem vytáhl dal jsem tam kus trubky starej prodal mikronovi
výsledek___jinej zvuk ale výkon a spotřeba stejný jak s katem je to jen placebo efekt :?:
takže si tím moc nepomůžete jen problémi na STK ale to já naštěstí nemám jinak bych ho tam nechal :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

fachá

Příspěvek od micron »

petr> furt fachá na 1*... instalace taky nebyla problem... tyhle šrouby nějak prej povolit šly skoro samy se vyšroubovaly :lol: já sem ekologická celica :wink: ale zelený nevolim.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to Dubac260:

Souhlasim s Petrem, když vytáhneš jen kat, tak změnu skoro nepoznáš. Když sem to před pár rokama udělal já, tak můj subjektivní dojem byl, že se trochu zvedl kouticí moment. Jinak s výfukem experimentuju už hodně dlouho a můžu ti podle zkušeností říct, že protitlak každopádně potřebuješ jinak ti auto nepojede odspodu. Jestli tě netrápí emise tak ten kat vytahni a navar do něho trubku nebo kup rezonator kterej misto neho das a vyzkousej to :)
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

ja uz to neriesim ci kat alebo ne iba sem chcel vedet kdo ma pravdu lebo na SK foru rikal jeden ze svojich skusenosti ze to pomoze. mne uz je to jedno lebo bude swap na 3sgte a tam dam iba trubu s ladakem a bude.
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
Odpovědět

Zpět na „Celica“