Chtel bych poradit
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
je jen jeden způsob jak to zjistit:) pokud máš vejfuk Ok, ten muj už neni(šrouby by nepovolilo ani hodinový modlení), tak z něj de kat snadno vyšroubovat, teda aspoň u 1,6 není kat pevnou součítí fejvukovýho potrubí (sem línej se ted dívat do katalogu na 2,0), nechal bych si podle něho udělat z kusu trubky nebo rezonátoru náhradu a vložil jí místo katuDubac260 píše:chci se zeptat jak je to teda stim katalizatorem na st182 kdys ho dam pryc. na SK foru rikaju ze to prida vykon. kdys tak se na to mrknete na SK foru

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
fachá
petr> furt fachá na 1*... instalace taky nebyla problem... tyhle šrouby nějak prej povolit šly skoro samy se vyšroubovaly
já sem ekologická celica
ale zelený nevolim.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

to Dubac260:
Souhlasim s Petrem, když vytáhneš jen kat, tak změnu skoro nepoznáš. Když sem to před pár rokama udělal já, tak můj subjektivní dojem byl, že se trochu zvedl kouticí moment. Jinak s výfukem experimentuju už hodně dlouho a můžu ti podle zkušeností říct, že protitlak každopádně potřebuješ jinak ti auto nepojede odspodu. Jestli tě netrápí emise tak ten kat vytahni a navar do něho trubku nebo kup rezonator kterej misto neho das a vyzkousej to
Souhlasim s Petrem, když vytáhneš jen kat, tak změnu skoro nepoznáš. Když sem to před pár rokama udělal já, tak můj subjektivní dojem byl, že se trochu zvedl kouticí moment. Jinak s výfukem experimentuju už hodně dlouho a můžu ti podle zkušeností říct, že protitlak každopádně potřebuješ jinak ti auto nepojede odspodu. Jestli tě netrápí emise tak ten kat vytahni a navar do něho trubku nebo kup rezonator kterej misto neho das a vyzkousej to

Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm