Xenony

vše ohledně modelové řady Celica
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

skus kupiť tie čo som kupil ja,maju ich na ebay a stali ma 500sk obidve a svietia naozaj dobre http://cgi.ebay.co.uk/XENON-SUPERWHITE- ... dZViewItem
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Depo

Příspěvek od micron »

Greddy> Ty čirý pro 5G pocházej tušim všechny ( i když maj jiný krabice a hromady názvů, náhradních log atd.) z nějaký firmy Depo... taiwan (celkem by mě zajímalo, proč nemaj žádnou prezentaci... nebo se nevyznám v taiwanských webech :lol: problem, proč se možná nedělaj taky pro 6G je asi v tom, že neni jiný auto se stejnýma světlama jako 6G...parabolama... nebo je? Mě tak napadá- možná jen nějaký old class porsche... no ale pro 1 auto se to Taiwancům nevyplatí... paraboly pro 5G jsou kompatibilní s dostatečným množstvím vyklápěčů... oni nejsou rozhodně hloupý v ekonomice a ručičky maj stejně šikovný jako Japonci (aspoň co se tajuplný firmy Depo týče) :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Doky
Věčnej rejpal

xenony

Příspěvek od Doky »

No napadá mně ještě jednou zkontrolovat nastavení světel i když myslím že tím to nebude to bylo první co jsem rešil když jsem měl pocit že to nesvítí dobře na mé potřeby.Dále další rešení dle rad koupit nějakou ,,slušnejší " žárovku /no na druhý straně dávat žárovky za 1000 Kč a mít výsledek malej/ a pak to měnit za xenony je celkem zbytečné navýšení.Vidím že zatím nemá nik ty xenony v 6 vyzkoušený :( .Budu čekat snad někdo si vzpomene že někdo je tam dával , a poradí mi a budu si to moci kouknout skutečně mně to zajímá jak by to bylo a jakej efekt by to mělo.
Nějaké ty auta doma jsou.
Malpaso
Manager Týmu

Re: budiž světlo

Příspěvek od Malpaso »

micron píše:Jednoho dne možná, když to nikdo nebude kupovat, tak distributoři pochopěj, že taková nesmyslná cena je komická... ceny budou muset radikalně klesnout... cenovej rozdíl u 5G čirých a 6G je komickej 79Euro a 800!Euro chocho cho cho, no spíš k pláči ... i když je to "stejná cenová" 6G sice potřebujou o 1 pár víc... ale i tak je ta cena nesmyslná.
Tenhle kšeft mohu doporučit. do 3-5 dnů na poště...
http://www.suprasport.nl/Toyota/Celica/ ... ights.html
Hold přes tlustý sklo je prt vidět.... ty origo jsou jak dioptrický brejle
:lol:
Obrázek
Moc se pleteš, projektory s čirou optikou svítí ještě hůř než původní lampy... takže pokud někdo chce do 6gc více světla, tak jedině s xenonem... (nemluvim o tom že to výjde cca 4x levněji než projektory...

p.s.: zapomněl jsem na "polovičaté" řešení jako lepší (nebo silnější) žárovky. Cena je zase 1/4, tentokrát ale oproti xenonu :), ale i výsledek tomu odpovídá...
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

ale čira optika s xenonmi musí svietiť paradne :lol:
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

Ado píše:ale čira optika s xenonmi musí svietiť paradne :lol:
Jestli lépe než původní lampy s xenomen si nejsem jist, ale můžu se zeptat :D (mám kamaráda, který projektory s xenonem má ;))
Doky
Věčnej rejpal

xenony

Příspěvek od Doky »

Malpasso tak mi pak napiš jsem docela zvědavej tohle mě skutečně zajímá já si snad ty světla pořídím když se pořádně naštvu!!!Mně to pak nedá už jsem takovej a stále budu premýšlet až mi jednou práskne v bedně a prostě to vyměním ale chci to vše vidět jsem hrozně nedůvěřivej :lol: a od přírody nejakej pedantnější :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
Odpovědět

Zpět na „Celica“