Xenony
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Depo
Greddy> Ty čirý pro 5G pocházej tušim všechny ( i když maj jiný krabice a hromady názvů, náhradních log atd.) z nějaký firmy Depo... taiwan (celkem by mě zajímalo, proč nemaj žádnou prezentaci... nebo se nevyznám v taiwanských webech
problem, proč se možná nedělaj taky pro 6G je asi v tom, že neni jiný auto se stejnýma světlama jako 6G...parabolama... nebo je? Mě tak napadá- možná jen nějaký old class porsche... no ale pro 1 auto se to Taiwancům nevyplatí... paraboly pro 5G jsou kompatibilní s dostatečným množstvím vyklápěčů... oni nejsou rozhodně hloupý v ekonomice a ručičky maj stejně šikovný jako Japonci (aspoň co se tajuplný firmy Depo týče) 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

xenony
No napadá mně ještě jednou zkontrolovat nastavení světel i když myslím že tím to nebude to bylo první co jsem rešil když jsem měl pocit že to nesvítí dobře na mé potřeby.Dále další rešení dle rad koupit nějakou ,,slušnejší " žárovku /no na druhý straně dávat žárovky za 1000 Kč a mít výsledek malej/ a pak to měnit za xenony je celkem zbytečné navýšení.Vidím že zatím nemá nik ty xenony v 6 vyzkoušený
.Budu čekat snad někdo si vzpomene že někdo je tam dával , a poradí mi a budu si to moci kouknout skutečně mně to zajímá jak by to bylo a jakej efekt by to mělo.

Nějaké ty auta doma jsou.
Re: budiž světlo
Moc se pleteš, projektory s čirou optikou svítí ještě hůř než původní lampy... takže pokud někdo chce do 6gc více světla, tak jedině s xenonem... (nemluvim o tom že to výjde cca 4x levněji než projektory...micron píše:Jednoho dne možná, když to nikdo nebude kupovat, tak distributoři pochopěj, že taková nesmyslná cena je komická... ceny budou muset radikalně klesnout... cenovej rozdíl u 5G čirých a 6G je komickej 79Euro a 800!Euro chocho cho cho, no spíš k pláči ... i když je to "stejná cenová" 6G sice potřebujou o 1 pár víc... ale i tak je ta cena nesmyslná.
Tenhle kšeft mohu doporučit. do 3-5 dnů na poště...
http://www.suprasport.nl/Toyota/Celica/ ... ights.html
Hold přes tlustý sklo je prt vidět.... ty origo jsou jak dioptrický brejle
p.s.: zapomněl jsem na "polovičaté" řešení jako lepší (nebo silnější) žárovky. Cena je zase 1/4, tentokrát ale oproti xenonu

xenony
Malpasso tak mi pak napiš jsem docela zvědavej tohle mě skutečně zajímá já si snad ty světla pořídím když se pořádně naštvu!!!Mně to pak nedá už jsem takovej a stále budu premýšlet až mi jednou práskne v bedně a prostě to vyměním ale chci to vše vidět jsem hrozně nedůvěřivej :lol: a od přírody nejakej pedantnější :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.