Ofuky

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
linkin1
Člen Týmu

Ofuky

Příspěvek od linkin1 »

Hoši dají se nějak rozebrat ofuky na palubce. Mám v nich listí a jiný nepořádek. Pak pustím větrák a lítá mi z toho vše ven...Mám corollu 1.3/16v/1995-děkuji
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

V té souvislosti mě napadá taky jeden dotaz. Mám tu samou Cor, r.v.97. Nemám v ní klimu. Proto mě zajímá, zda může mít,nebo má, nějaký kabinový filtr. Když mám puštěnou ventilaci do kabiny, ten vzduch co proudí je takovej ...., no...., :mad: hmmm :( . No prostě hnus. Tak potřebuju vědět, zda se to dá nějak rozebrat, vyčistit, dezinfikovat a hlavně, jestli to má vůbec smysl :idea:
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Mihal
Člen Týmu

Příspěvek od Mihal »

mám dojem, že E10 kabinový filtr nemá, začali ho dávat až do E11
Corolla E 11 liftback 1,6 4A-FE rv.98
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Fikus píše:V té souvislosti mě napadá taky jeden dotaz. Mám tu samou Cor, r.v.97. Nemám v ní klimu. Proto mě zajímá, zda může mít,nebo má, nějaký kabinový filtr. Když mám puštěnou ventilaci do kabiny, ten vzduch co proudí je takovej ...., no...., :mad: hmmm :( . No prostě hnus. Tak potřebuju vědět, zda se to dá nějak rozebrat, vyčistit, dezinfikovat a hlavně, jestli to má vůbec smysl :idea:
Rozebrat to jde urcite, vystit to pak neni problem treba ve vane. Nekteri lidi pak problem s listim apod. resi tak, ze najdou misto, ktery je dobre pristupny a vrznou tam damskou puncochu, ktera funguje jako filtr. Cas od casu se to pak proste rozdela, bordel odstrani a hotovo.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Odpovědět

Zpět na „Corolla“