tak to radsej GO toho prveho. cena cca 15tis za material do 20 ceskych sa zmestis aj s pracou pokial si to sam rozoberies a zlozisMarťas píše:Zdarec, gramec.. Ja bych o jednom vedel, ale nevim jaxe Ti do nej bude chtit.... Nic mu pred tim nebylo, ma najeto cca 100tis, jedinej problem je, ze uz asi 6 let nejel a je peclive prikrytej ve stodole pod igelitem...
15 material tzn jakej material.neni go jako go...oni se daji na 3s-ge sehnat ojnice s pistama?mison píše:tak to radsej GO toho prveho. cena cca 15tis za material do 20 ceskych sa zmestis aj s pracou pokial si to sam rozoberies a zlozisMarťas píše:Zdarec, gramec.. Ja bych o jednom vedel, ale nevim jaxe Ti do nej bude chtit.... Nic mu pred tim nebylo, ma najeto cca 100tis, jedinej problem je, ze uz asi 6 let nejel a je peclive prikrytej ve stodole pod igelitem...
hele hele, co se mi do toho hned cpeš?Jakuza píše:martas... a kolik bys chtel za to 3SGE? kdyztak ICQ nebo email pod nickem..
Tak tak jakmile nevybrousíš blok a nedáš nový písty tak to u mě není GO.GO=přebrousit blok a kliku,udělat hlavu(sedla ventily)srovnat,kouknout na olej.pumpu,vyuhlovat ojnice,nová sada těsnění a simerinků.RaW007 píše:zalezi co kdo mysli tim GOčkem..
já tím například myslím vymenit součásti které jsou opotřebovaný po limit, takže vybrus+pisty+kroužky+vsechny salky na klice, na ojnicich, sadu tesneni na celej motor, zabrousit hlavu + ventily+tesneni pod hlavou, pravdepodobne komplet rozvody+vodni pumpa+možná šponovák atd.. coz do 15tis rozhodne neni, jeste novy naplne, coz jenom to je tak 2tis. kdyz das plnou syntetiku + novou nemrzku
me vysel material na 30tis. a to sem mel fakt dobry ceny...
ojnice by mely bejt snad dobry
OK to máš svatou pravdu ale vem si kolik už ty naše čeldy maj nalítáno!pochybuji že po 200tis budem v toleranciBRunner píše:Já bych s tím broušením bloku a výměnou válců tak nechvátal. Nejdřív všechno pěkně změřit, zda je to v toleranci a podle toho brousit a měnit. Může to ušetřit dost peněz.
Servisní manuál jsem dával ke stažení do návodů....
presne tymto som myslel GO.. no mna to stalo ako som pisal..max tych 20tis ceskych.. mohol by som to preratat.RaW007 píše:zalezi co kdo mysli tim GOčkem..
já tím například myslím vymenit součásti které jsou opotřebovaný po limit, takže vybrus+pisty+kroužky+vsechny salky na klice, na ojnicich, sadu tesneni na celej motor, zabrousit hlavu + ventily+tesneni pod hlavou, pravdepodobne komplet rozvody+vodni pumpa+možná šponovák atd.. coz do 15tis rozhodne neni, jeste novy naplne, coz jenom to je tak 2tis. kdyz das plnou syntetiku + novou nemrzku
me vysel material na 30tis. a to sem mel fakt dobry ceny...
ojnice by mely bejt snad dobry