Motor 3S-GE nemáte někdo funkční na prodej?

vše ohledně modelové řady Celica
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Motor 3S-GE nemáte někdo funkční na prodej?

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

tak jelikož se mi protočily šálky na klice :cry: :cry:, tak mám motor momentálně v .... :mad: a buď se mi podaří sehnat jiný a vyměnit je, nebo ten můj rozebrat a udělat mu asi rovnou i GO. tak kdyby měl někdo motor na prodej, zkuste se mi, prosím, ozvat. Díky moc předem
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Zdarec, gramec.. Ja bych o jednom vedel, ale nevim jaxe Ti do nej bude chtit.... Nic mu pred tim nebylo, ma najeto cca 100tis, jedinej problem je, ze uz asi 6 let nejel a je peclive prikrytej ve stodole pod igelitem...
Celica 1,6STi
Obrázek
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

Marťas píše:Zdarec, gramec.. Ja bych o jednom vedel, ale nevim jaxe Ti do nej bude chtit.... Nic mu pred tim nebylo, ma najeto cca 100tis, jedinej problem je, ze uz asi 6 let nejel a je peclive prikrytej ve stodole pod igelitem...
tak to radsej GO toho prveho. cena cca 15tis za material do 20 ceskych sa zmestis aj s pracou pokial si to sam rozoberies a zlozis
Celica All-trac
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

mison píše:
Marťas píše:Zdarec, gramec.. Ja bych o jednom vedel, ale nevim jaxe Ti do nej bude chtit.... Nic mu pred tim nebylo, ma najeto cca 100tis, jedinej problem je, ze uz asi 6 let nejel a je peclive prikrytej ve stodole pod igelitem...
tak to radsej GO toho prveho. cena cca 15tis za material do 20 ceskych sa zmestis aj s pracou pokial si to sam rozoberies a zlozis
15 material tzn jakej material.neni go jako go...oni se daji na 3s-ge sehnat ojnice s pistama?
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

zalezi co kdo mysli tim GOčkem..
já tím například myslím vymenit součásti které jsou opotřebovaný po limit, takže vybrus+pisty+kroužky+vsechny salky na klice, na ojnicich, sadu tesneni na celej motor, zabrousit hlavu + ventily+tesneni pod hlavou, pravdepodobne komplet rozvody+vodni pumpa+možná šponovák atd.. coz do 15tis rozhodne neni, jeste novy naplne, coz jenom to je tak 2tis. kdyz das plnou syntetiku + novou nemrzku

me vysel material na 30tis. a to sem mel fakt dobry ceny...

ojnice by mely bejt snad dobry
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

martas... a kolik bys chtel za to 3SGE? kdyztak ICQ nebo email pod nickem..
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Jakuza píše:martas... a kolik bys chtel za to 3SGE? kdyztak ICQ nebo email pod nickem..
Muj motor to neni, pouze jsem zprostredkovatel :D jestloi mas zajem taxe Ti zeptam, ale dopredu rikam ze je nutne ho videt... 375-868-753
Celica 1,6STi
Obrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Jakuza píše:martas... a kolik bys chtel za to 3SGE? kdyztak ICQ nebo email pod nickem..
hele hele, co se mi do toho hned cpeš? :P

Marťas: já o tom popřemýšlím, dík za info
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

RaW007 píše:zalezi co kdo mysli tim GOčkem..
já tím například myslím vymenit součásti které jsou opotřebovaný po limit, takže vybrus+pisty+kroužky+vsechny salky na klice, na ojnicich, sadu tesneni na celej motor, zabrousit hlavu + ventily+tesneni pod hlavou, pravdepodobne komplet rozvody+vodni pumpa+možná šponovák atd.. coz do 15tis rozhodne neni, jeste novy naplne, coz jenom to je tak 2tis. kdyz das plnou syntetiku + novou nemrzku

Tak tak jakmile nevybrousíš blok a nedáš nový písty tak to u mě není GO.GO=přebrousit blok a kliku,udělat hlavu(sedla ventily)srovnat,kouknout na olej.pumpu,vyuhlovat ojnice,nová sada těsnění a simerinků.
Celica 2.0 Gti 115kw
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Já bych s tím broušením bloku a výměnou válců tak nechvátal. Nejdřív všechno pěkně změřit, zda je to v toleranci a podle toho brousit a měnit. Může to ušetřit dost peněz.
Servisní manuál jsem dával ke stažení do návodů....
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

BRunner píše:Já bych s tím broušením bloku a výměnou válců tak nechvátal. Nejdřív všechno pěkně změřit, zda je to v toleranci a podle toho brousit a měnit. Může to ušetřit dost peněz.
Servisní manuál jsem dával ke stažení do návodů....
OK to máš svatou pravdu ale vem si kolik už ty naše čeldy maj nalítáno!pochybuji že po 200tis budem v toleranci :D
Celica 2.0 Gti 115kw
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

RaW007 píše:zalezi co kdo mysli tim GOčkem..

presne tymto som myslel GO.. no mna to stalo ako som pisal..max tych 20tis ceskych.. mohol by som to preratat.

http://www.printflow.sk/mison/mr2/fotoMR2/

A jak to islo na prvy krat.
http://www.printflow.sk/mison/mr2/mr2_start.mpg
Celica All-trac
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

mison.. mas na sebe ICQ?
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

edie píše:OK to máš svatou pravdu ale vem si kolik už ty naše čeldy maj nalítáno!pochybuji že po 200tis budem v toleranci :D
Trocha měření tě nic nestojí, když už je to jednou rozebraný...tak proč to nezkusit, je to přece Toyota! :mrgreen:
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to je fakt, napřed sem si to taky nechal všechno změřit a 3 válce byly mimo toleranci, už ani nevím o kolik myslím že v rozmezí 0,02 - 0,05mm.
Motor mám r.v.93 a podle mě měl nalítáno asi tak 250tis.
Klika byla dobrá, ale viděl sem šálky a byly už pěkně sjetý, ten kompozit byl uprostřed sedřenej, takže to bylo v pravej čas, jinak kdybych tam dal plnou systetiku tak věřím že bych to udělal za chvilku na klice...
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Odpovědět

Zpět na „Celica“