Odkud mi unika olej?
nekupuju si sminky, nemam potrebu mit ani drahe parfemy, s pritelem nam vystaci jeden a taky nejsem typ co musi mit nejnovejsi modni obleceni, moje auto je mi praci a konickem, jedine koruny co jsem do ni investovala nelituju, nekdo plete po vecerech svetry, jiny zase hraje tenis a nebo sklada letadla, ja si zuslechtuju svoje auto, zastavam taky nazor ze jak se k nemu chovam tak mi to vraci, zatim se mi to potvrdilo 

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Leňulka má pravdu, kdo se mě ptá na kolik mě to vyšlo a kroutí hlavou.. ten vůbec neví o čem to je a ať si radši koupí nějaký "auto" co bude mít provozní náklady 0,0000 a pak se s tím může chlubit před ostatníma v hospodě jakej je machr
my ostatní to bereme jako srdeční záležitost a o tom tady to forum je a bude

my ostatní to bereme jako srdeční záležitost a o tom tady to forum je a bude
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
za nic se neomlouvej mi to kámoši a doma řikaj už 4 roky že jsem d***
a vrážím do toho prachy ale jak říkáš srdeční záležitost a to by ti lidi na foru měli chápat a ostatní jen žasnou když sem zabrouzdají ja se spíš dívím těm škodovkářům kolik do toho narvou a pořád je to favorit to nechápu zase já ta celica aspon vypadá ale ze škodovky nic kloudnýho neuděláš
ale o tom to je každýmu se něco líbí a podle toho ty tuningový srazy vypadaj že jo?????
a vrážím do toho prachy ale jak říkáš srdeční záležitost a to by ti lidi na foru měli chápat a ostatní jen žasnou když sem zabrouzdají ja se spíš dívím těm škodovkářům kolik do toho narvou a pořád je to favorit to nechápu zase já ta celica aspon vypadá ale ze škodovky nic kloudnýho neuděláš
ale o tom to je každýmu se něco líbí a podle toho ty tuningový srazy vypadaj že jo?????
aj ja vrazam peniaze do auta,,, ked som mal Peugeot 405,,tak som vrazil dost vela,,aby to malo nie 120 PS ale 160 PS,,, a aby vyzeralo ako chcem ja,,,, ale vzdy to riesim tak,,ze najprv kupim take auto,,,ktore ma stoji velmi malo,,, druhy Peugeot ma stal 24 000 a treti 14 000,,, aj teraz som kupil Carinu,, za ktoru som dal 27 000,,, sice ma oprava bude stat dost,,,ale ten rozdiel medzi mojou, a tymi co kupis ako dobru mi dava moznost do nej vrazit peniaze,,, ale aj tak mam plany,,ktore ma budu stat vela,,ale mne to nevadi,,,
No nakonec me to vyjde na 16K i s praci.
Co se da delat je to proste srdecni zalezitost.
Rozvodak i s kladkou byly uplne na sracku. Max 500km a prasknul by. Ten nebyl meneny pred 20K jak rikal predchozi majitel...
Mam proste celicu rad a jinou karu bych nechtel. Spotreba akorat, dalka ve ctyrech v pohode, kufr akorat, moc hezky vyklapecky, decentni kridilko, hezky interier, a hlavne citim se v aute skvele nemluve pri kurivu.
Osobne se mi nejvic libi prave 5.gen a nehodlam nijak mnenit exterier i interier auta.
A jak rika Lenulka... jsem presne ten typ co ma stary mobil, neutraci za hadry, nechodi do hospody a prachy dava do kary a benzinu... Kazdy za neco utraci nejde jen brat cena/vykon a nemit z zivota nic.
Ja treba nemam v aute autoradio, zboznuju proste rev ladaku, proste magor
Co se da delat je to proste srdecni zalezitost.
Rozvodak i s kladkou byly uplne na sracku. Max 500km a prasknul by. Ten nebyl meneny pred 20K jak rikal predchozi majitel...
Mam proste celicu rad a jinou karu bych nechtel. Spotreba akorat, dalka ve ctyrech v pohode, kufr akorat, moc hezky vyklapecky, decentni kridilko, hezky interier, a hlavne citim se v aute skvele nemluve pri kurivu.
Osobne se mi nejvic libi prave 5.gen a nehodlam nijak mnenit exterier i interier auta.
A jak rika Lenulka... jsem presne ten typ co ma stary mobil, neutraci za hadry, nechodi do hospody a prachy dava do kary a benzinu... Kazdy za neco utraci nejde jen brat cena/vykon a nemit z zivota nic.
Ja treba nemam v aute autoradio, zboznuju proste rev ladaku, proste magor

vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
red
RED> wohohoho
2. odstavec je vynikající! 100% souhlas + akustika v celice je taky eňo ňuňo... muzika musí bejt! když tak přemejšlim v jakým dalším autě bych se tak libově "zabydlel" jako v 5gen. - tak mě napadá jen RX8... nejen interier má taky libovej. sice nemá vyklápěčky, ale pro změnu vyklápěcí retro dveře- cool.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++