Odkud mi unika olej?

vše ohledně modelové řady Celica
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

hmm nejak si v baliku,,,tolkoto bubakov vrazit do auta,,, to by som ja nerobil
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

nekupuju si sminky, nemam potrebu mit ani drahe parfemy, s pritelem nam vystaci jeden a taky nejsem typ co musi mit nejnovejsi modni obleceni, moje auto je mi praci a konickem, jedine koruny co jsem do ni investovala nelituju, nekdo plete po vecerech svetry, jiny zase hraje tenis a nebo sklada letadla, ja si zuslechtuju svoje auto, zastavam taky nazor ze jak se k nemu chovam tak mi to vraci, zatim se mi to potvrdilo :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

Leňulka má pravdu, kdo se mě ptá na kolik mě to vyšlo a kroutí hlavou.. ten vůbec neví o čem to je a ať si radši koupí nějaký "auto" co bude mít provozní náklady 0,0000 a pak se s tím může chlubit před ostatníma v hospodě jakej je machr :D
my ostatní to bereme jako srdeční záležitost a o tom tady to forum je a bude
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

ved sa nemusite hned hnevat,, ja som sa len pytal
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to nebylo mysleny proti tobe, jen posledni dobou sem narazil na hodne lidi kteri to fakt nechapou :D
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

jasne, my to nemysleli zle, jen sem se ti to snazila nejak rozumne vysvetlit :wink: jinak teda se omlouvam za offtopic a zpet k tematu
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

za nic se neomlouvej mi to kámoši a doma řikaj už 4 roky že jsem d***
a vrážím do toho prachy ale jak říkáš srdeční záležitost a to by ti lidi na foru měli chápat a ostatní jen žasnou když sem zabrouzdají ja se spíš dívím těm škodovkářům kolik do toho narvou a pořád je to favorit to nechápu zase já ta celica aspon vypadá ale ze škodovky nic kloudnýho neuděláš
ale o tom to je každýmu se něco líbí a podle toho ty tuningový srazy vypadaj že jo?????
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

aj ja vrazam peniaze do auta,,, ked som mal Peugeot 405,,tak som vrazil dost vela,,aby to malo nie 120 PS ale 160 PS,,, a aby vyzeralo ako chcem ja,,,, ale vzdy to riesim tak,,ze najprv kupim take auto,,,ktore ma stoji velmi malo,,, druhy Peugeot ma stal 24 000 a treti 14 000,,, aj teraz som kupil Carinu,, za ktoru som dal 27 000,,, sice ma oprava bude stat dost,,,ale ten rozdiel medzi mojou, a tymi co kupis ako dobru mi dava moznost do nej vrazit peniaze,,, ale aj tak mam plany,,ktore ma budu stat vela,,ale mne to nevadi,,,
red
Řidič

Příspěvek od red »

No nakonec me to vyjde na 16K i s praci.
Co se da delat je to proste srdecni zalezitost.
Rozvodak i s kladkou byly uplne na sracku. Max 500km a prasknul by. Ten nebyl meneny pred 20K jak rikal predchozi majitel...

Mam proste celicu rad a jinou karu bych nechtel. Spotreba akorat, dalka ve ctyrech v pohode, kufr akorat, moc hezky vyklapecky, decentni kridilko, hezky interier, a hlavne citim se v aute skvele nemluve pri kurivu.
Osobne se mi nejvic libi prave 5.gen a nehodlam nijak mnenit exterier i interier auta.

A jak rika Lenulka... jsem presne ten typ co ma stary mobil, neutraci za hadry, nechodi do hospody a prachy dava do kary a benzinu... Kazdy za neco utraci nejde jen brat cena/vykon a nemit z zivota nic.

Ja treba nemam v aute autoradio, zboznuju proste rev ladaku, proste magor :lol:
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

red

Příspěvek od micron »

RED> wohohoho :wink: 2. odstavec je vynikající! 100% souhlas + akustika v celice je taky eňo ňuňo... muzika musí bejt! když tak přemejšlim v jakým dalším autě bych se tak libově "zabydlel" jako v 5gen. - tak mě napadá jen RX8... nejen interier má taky libovej. sice nemá vyklápěčky, ale pro změnu vyklápěcí retro dveře- cool.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“