si nečetla můj příspěvek????jasně si tam sypu popel na hlavu....Leňulka píše:Jak jsou tady najednou vsichni strasne klidni a ty nervaci jsou ostatni ach jo...rekla bych "kazdy pred svym prahem"...ale ma to smysl? na nikoho jsem nenarazela...ja si pred svym prahem zametla...a co vy...jak jste na tom?
Nervozita na fóru
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
dlik píše:si nečetla můj příspěvek????jasně si tam sypu popel na hlavu....Leňulka píše:Jak jsou tady najednou vsichni strasne klidni a ty nervaci jsou ostatni ach jo...rekla bych "kazdy pred svym prahem"...ale ma to smysl? na nikoho jsem nenarazela...ja si pred svym prahem zametla...a co vy...jak jste na tom?
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
asi nieje dobre,,ked si niekto berie na seba co patri vsetkym,,, ja niesom konfliktny tip ak by tu niekto nadobudol ten pocit,,, s kazdym sa snazim vychadzat v pokoji,,, priznavm,,ze som posledny prispevok napisal bez toho,,aby som si premyslel dosledky,,, tak sa za to ospravedlnujem vsetkym,,ktorych sa to dotklo
Leňulka píše:dlik píše:si nečetla můj příspěvek????jasně si tam sypu popel na hlavu....Leňulka píše:Jak jsou tady najednou vsichni strasne klidni a ty nervaci jsou ostatni ach jo...rekla bych "kazdy pred svym prahem"...ale ma to smysl? na nikoho jsem nenarazela...ja si pred svym prahem zametla...a co vy...jak jste na tom?
Naše současná Toyota rodinka...
ja tu od zacatku nejsem... nebo jo?
kazdopadne ma BRunnner mou plnou duveru a jelikoz mam ted praci kdy se tu moc nestiham vyskytovat a tim to tu i nejak spravovat, tak pribyli dalsi moderatori k udrzovani poradku tady, nicmene i jim usnadnite praci kdyz tu nebudou nejake vulgarni a podobne vylevy. Asi pred tydnem jsem byl nucen v casti Celica smazat jedno velmi sproste tema, takze bych rad aby se to tu nevyskytovalo, a to ani v tomto oddeleni.
A jeste ke vsemu jsem si ted koupil Hondu, no, ale myslim ze ti, co me znaji, na mne nezanevrou a ti ostatni? No jo, takovej je zivot
kazdopadne ma BRunnner mou plnou duveru a jelikoz mam ted praci kdy se tu moc nestiham vyskytovat a tim to tu i nejak spravovat, tak pribyli dalsi moderatori k udrzovani poradku tady, nicmene i jim usnadnite praci kdyz tu nebudou nejake vulgarni a podobne vylevy. Asi pred tydnem jsem byl nucen v casti Celica smazat jedno velmi sproste tema, takze bych rad aby se to tu nevyskytovalo, a to ani v tomto oddeleni.
A jeste ke vsemu jsem si ted koupil Hondu, no, ale myslim ze ti, co me znaji, na mne nezanevrou a ti ostatni? No jo, takovej je zivot
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nevim proc, ale tohle se zacne dit skoro na kazdem foru - nedavno to bylo na Nissanclubu - dopadlo to tak, ze nekteri clenove zrusili registraci a podobne. Totez na OC foru, kde se nekteri clenova dokonce snazili smazat vsechny sve prispevky a tim porusit spoustu uzitecnych diskuzi.
Proto prosim vsechny, aby se zamysleli co kdo kde pise a nereagovali ukvapene a neuvazene a tim nevznikali konflikty.
Diky
Proto prosim vsechny, aby se zamysleli co kdo kde pise a nereagovali ukvapene a neuvazene a tim nevznikali konflikty.
Diky
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Ježíš, lidi, toto je naše forum tak ho nepokazme a když všeobecně toto pravidlo dodržíme, tak to bude super.
Jinak můj názor - takto zatím ohleduplné forum (i když občas člověku ustřelí nervy, viz mě vůči Terezce (sorry) na téma snížení podvozku), aby člověk hledal hodně dlouho a možná ani nenašel - nadávek, urážek, ponižování a psaní nesmyslů absolutně o ničem je všude plno, tak proč by mělo být i zde, žejo? Jinými slovy - jaký si to uděláš, takový to máš...howgh sestry a bratři.
Jinak můj názor - takto zatím ohleduplné forum (i když občas člověku ustřelí nervy, viz mě vůči Terezce (sorry) na téma snížení podvozku), aby člověk hledal hodně dlouho a možná ani nenašel - nadávek, urážek, ponižování a psaní nesmyslů absolutně o ničem je všude plno, tak proč by mělo být i zde, žejo? Jinými slovy - jaký si to uděláš, takový to máš...howgh sestry a bratři.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
UFFFF DÍK ,už to vypadalo v některých diskuzích jak v parlamentu .Jsem rád že to vadí více lidem ne jen mně.Vždyt je supr ,že si můžem poradit či pomoci.Ale spousta lidí tady prědvádí přesně to co ti nahořě-aroganci,netoleranci, nadřadenost ,hrubost.Toyoty jsou supr auta tak proč ne řidiči?Jo a moje rada když jsem naštvanej na celej svět:vemu najakou hru s autama,osedlám samo že Toyotu a tam se vyřádím a vyvstekám dosytosti a pak jsem zase jak sluníčko.Spoustu pohodovejch kilometrů s Toyotama přeje L.
Carina 2 2.0 GLi 89 KW
Pravda, pravda, takový NFS Carbon s namotorizovanou Suprou, to je mazecEngler4 píše:UFFFF DÍK ,už to vypadalo v některých diskuzích jak v parlamentu .Jsem rád že to vadí více lidem ne jen mně.Vždyt je supr ,že si můžem poradit či pomoci.Ale spousta lidí tady prědvádí přesně to co ti nahořě-aroganci,netoleranci, nadřadenost ,hrubost.Toyoty jsou supr auta tak proč ne řidiči?Jo a moje rada když jsem naštvanej na celej svět:vemu najakou hru s autama,osedlám samo že Toyotu a tam se vyřádím a vyvstekám dosytosti a pak jsem zase jak sluníčko.Spoustu pohodovejch kilometrů s Toyotama přeje L.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D