Nervozita na fóru
Nervozita na fóru
Ahoj lidi,
jsem jeden z těch, kteří jsou na tomhle fóru nejdéle, vždycky jsem zde oceňoval věcnost diskuse, a to, že pokud už někdo sklouznul do off-topicu, tak se to téměř vždy obešlo bez nějakých osobních šarvátek.
Bohužel poslední měsíce mám pocit, že se tu zvedla jakási vlna nervozity a zbytečné žabomyší války jsou tu stále častější. Já to chápu, je konec února, zima už je dlouhá, lidé jsou tím unavení, jsou podráždění a to se pak samozřejmě odráží i v jejich reakcích na mnohdy nevinný ftípek, případně i na pozitivní reakci, kterou si dotyčný pouze špatně vysvětlil.
Chtěl bych vás tedy poprosit, o trochu nadhledu a respektu k ostatním. Pokud už máte pocit že vás někdo napadá, zkuste to nejdřív vyřešit přes soukromé zprávy, sprostá slova si schovejte do garáže až zase v závitu zalomíte ten zk*rvenej šroub, a na off-topic tlachání tu je Pavlačová plenárna.
Rád bych ještě řekl, že tenhle příspěvek není nijak adresný, prostě jsem chtěl vyjádřit svůj pocit z toho co se poslední dobou na fóru děje a mně osobně to připadá dost zbytečné.
V tomhle ohledu jsem konzervativní a budu rád, pokud se kultura diskuse vrátí do starých kolejí....a věřím, že nejsem jediný...
jsem jeden z těch, kteří jsou na tomhle fóru nejdéle, vždycky jsem zde oceňoval věcnost diskuse, a to, že pokud už někdo sklouznul do off-topicu, tak se to téměř vždy obešlo bez nějakých osobních šarvátek.
Bohužel poslední měsíce mám pocit, že se tu zvedla jakási vlna nervozity a zbytečné žabomyší války jsou tu stále častější. Já to chápu, je konec února, zima už je dlouhá, lidé jsou tím unavení, jsou podráždění a to se pak samozřejmě odráží i v jejich reakcích na mnohdy nevinný ftípek, případně i na pozitivní reakci, kterou si dotyčný pouze špatně vysvětlil.
Chtěl bych vás tedy poprosit, o trochu nadhledu a respektu k ostatním. Pokud už máte pocit že vás někdo napadá, zkuste to nejdřív vyřešit přes soukromé zprávy, sprostá slova si schovejte do garáže až zase v závitu zalomíte ten zk*rvenej šroub, a na off-topic tlachání tu je Pavlačová plenárna.
Rád bych ještě řekl, že tenhle příspěvek není nijak adresný, prostě jsem chtěl vyjádřit svůj pocit z toho co se poslední dobou na fóru děje a mně osobně to připadá dost zbytečné.
V tomhle ohledu jsem konzervativní a budu rád, pokud se kultura diskuse vrátí do starých kolejí....a věřím, že nejsem jediný...
Souhlasim. Jsem tu taktez od zalozeni fora, a forum by melo poskytovat rady, pripadny pokec...ale rozhodne ne, aby jsme si tady nadavali apod. To nema smysl...pak sem lidi nebudou chodit radi a bude to stat za pendrek... tak si to vezmeme k srdci A propo uz se taky tesim na slunce, jaro , teplo... Tak se mejte jak chcete
- Slam
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Dovolte, abych se přidal i já. Občas se mi zdá, že to tady skouzává směrem, který vévodí trochu jinému fóru. Takže za sebe jestli můžu prosit - opravdu se nemůžeme obejít bez těch urážek? BRunner popsal současný stav poměrně dokonale, ale nepřipadá mi, že bych mu za to mohl poděkovat. Proto mi nezbývá nic jiného, než se přidat k jeho prosbě. Pojďme se zase všichni chovat jako inteligentní a rozumní lidé. Předem vám všem za to díky.
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Chtel sem na uvod napsat .. promin za OT ale to by nebylo ono.. no jo... sem tam neco nekomu ujede.. a lidi se hadaj. .ale je to i na jinejch forech.. uz aby bylo leto a mohli sme bezstarostne brazdit silnice
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
myslim si,,ze pokial sa ludia hadaju,,,tak moze mat pravdu len jeden,,, a to je clovek ,,ktory sa tomu rozumie,,,tak pokial nie som isty niecim,,tak sa za to nebudem bit,,, je to logicke,,, jedno prislovie hovori,,,mudrejsi ustupi,,, keby sa touto zasadou riadilo par ludi,,tak tu mame pohodu a klidek
Taky jsem tu temer od zacatku...posledni dobou mi prijde ze se lidem nechce radit jen skodolibe posmivat...nektere prispevky tomu nasvedcuji...jinym se zase poradi...a neduveruji...jo...me to vcera ujelo...proste mam nervy jenom jedny...a kdyz mi je neustale nekdo nahlodava...musi to ven...jiste to znate vsichni...on kalich trpelivosti neni bezedny...se timto teda omlouvam jestli tento prispevek byl vytvoren kvuli me...ale stat se muze kazdemu si myslim...u me to rozhodne nebylo bezduvodne...a ustupovat se mi taky porad nechce...to jsem delala dost dlouho tak teda pardon
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Promiň že to sem napíšu, ale tohle je přesně ta chvíle kdy dochází ke kolizi rozhovorů, Jimmi to myslel ironicky(a pokud ne tak by měl ) a s nadhledem:) neni důvod se rozčilovat:) (já vim že ted napíšeš že si to tak nemyslel, ale vyznělo to tak)ToyoCarE píše:nikto nema vynimku urazat,,alebo si z niekoho robit srandu,,alebo sa z niekym hadat,,, pretoze klub je na to,,aby pomahal,,a nie aby clovek odchadzal odtialto vytoceny
možná sem jeden z prvních kdo by měl tropchu zavřít hubu
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No a já znám i pár případů, kdy se lidi hádali a pravdu neměl ani jeden z nich Takže pozor na žabomyší válkyToyoCarE píše:myslim si,,ze pokial sa ludia hadaju,,,tak moze mat pravdu len jeden,,,...
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
souhlasím s tebou.....nemám rád hádky, ale taky mi přijde že lidi tady na foru jsou v poslední době nějací útlocitní a přecitlivělí......samozřejmě, že člověk, který poznámku na svou osobu čte je v jiném psychickém rozpoložení než ten, který tu poznámku psal. Může mít blbou náladu z milionu důvodů nebo prostě jen nemá svůj den!! Ale to přece neznamená, že hned všechno vezmu jako útok na svou osobu (nebo na své auto či někoho blízkého)!! Napsal jsem spoustu příspěvků, které jsem vzápětí smazal, protože to byly odpovědi, které jsem napsal s horkou hlavou!! Neříkám, že mi to neustřelí a občas se taky vytočím, ale většinou to chci brát s chladnou hlavou!! Rozhodně jsem v poslední době hodně přispěl ke vzniku tohoto tématu, ale i přesto si budu stát za tím, co jsem napsal na začátku: NEBUĎME TAK ÚTLOCITNÍ A PŘECITLIVĚLÍ A BERME TO VÍC S HUMOREM..........garfielld píše: Promiň že to sem napíšu, ale tohle je přesně ta chvíle kdy dochází ke kolizi rozhovorů, Jimmi to myslel ironicky(a pokud ne tak by měl ) a s nadhledem:) neni důvod se rozčilovat:) (já vim že ted napíšeš že si to tak nemyslel, ale vyznělo to tak)
možná sem jeden z prvních kdo by měl tropchu zavřít hubu
P.S. pokud někdo máte tu potřebu, tak mě klidně za můj názor ukamenujte...
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
Jak jsou tady najednou vsichni strasne klidni a ty nervaci jsou ostatni ach jo...rekla bych "kazdy pred svym prahem"...ale ma to smysl? na nikoho jsem nenarazela...ja si pred svym prahem zametla...a co vy...jak jste na tom?
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..