Nervozita na fóru

Tlachání o všem - bez zaměření!
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

Leňulka píše:Jak jsou tady najednou vsichni strasne klidni a ty nervaci jsou ostatni :lol: ach jo...rekla bych "kazdy pred svym prahem"...ale ma to smysl? :? na nikoho jsem nenarazela...ja si pred svym prahem zametla...a co vy...jak jste na tom? :wink:
si nečetla můj příspěvek????jasně si tam sypu popel na hlavu.... :) :wink: :) :wink:
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

dlik píše:
Leňulka píše:Jak jsou tady najednou vsichni strasne klidni a ty nervaci jsou ostatni :lol: ach jo...rekla bych "kazdy pred svym prahem"...ale ma to smysl? :? na nikoho jsem nenarazela...ja si pred svym prahem zametla...a co vy...jak jste na tom? :wink:
si nečetla můj příspěvek????jasně si tam sypu popel na hlavu.... :) :wink: :) :wink:
:wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

asi nieje dobre,,ked si niekto berie na seba co patri vsetkym,,, ja niesom konfliktny tip ak by tu niekto nadobudol ten pocit,,, s kazdym sa snazim vychadzat v pokoji,,, priznavm,,ze som posledny prispevok napisal bez toho,,aby som si premyslel dosledky,,, tak sa za to ospravedlnujem vsetkym,,ktorych sa to dotklo
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

Leňulka píše:
dlik píše:
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
Komanche

Příspěvek od Komanche »

ja tu od zacatku nejsem... nebo jo? :lol:

kazdopadne ma BRunnner mou plnou duveru a jelikoz mam ted praci kdy se tu moc nestiham vyskytovat a tim to tu i nejak spravovat, tak pribyli dalsi moderatori k udrzovani poradku tady, nicmene i jim usnadnite praci kdyz tu nebudou nejake vulgarni a podobne vylevy. Asi pred tydnem jsem byl nucen v casti Celica smazat jedno velmi sproste tema, takze bych rad aby se to tu nevyskytovalo, a to ani v tomto oddeleni.

A jeste ke vsemu jsem si ted koupil Hondu, no, ale myslim ze ti, co me znaji, na mne nezanevrou a ti ostatni? No jo, takovej je zivot ;)
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Nevim proc, ale tohle se zacne dit skoro na kazdem foru - nedavno to bylo na Nissanclubu - dopadlo to tak, ze nekteri clenove zrusili registraci a podobne. Totez na OC foru, kde se nekteri clenova dokonce snazili smazat vsechny sve prispevky a tim porusit spoustu uzitecnych diskuzi.

Proto prosim vsechny, aby se zamysleli co kdo kde pise a nereagovali ukvapene a neuvazene a tim nevznikali konflikty.

Diky 8)
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Ježíš, lidi, toto je naše forum tak ho nepokazme a když všeobecně toto pravidlo dodržíme, tak to bude super.
Jinak můj názor - takto zatím ohleduplné forum (i když občas člověku ustřelí nervy, viz mě vůči Terezce (sorry) na téma snížení podvozku), aby člověk hledal hodně dlouho a možná ani nenašel - nadávek, urážek, ponižování a psaní nesmyslů absolutně o ničem je všude plno, tak proč by mělo být i zde, žejo? Jinými slovy - jaký si to uděláš, takový to máš...howgh sestry a bratři.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

safra, jaktoze to nejde smazat :lol: :woot: :wacko:
Naposledy upravil(a) folik dne stř 21.03.2007, 23:13, celkem upraveno 1 x.
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

Mno, muj nazor je, ze by stacilo kdyby tady "pan/paní X" prestal/a byt hrozne pyšnej/á. :wink:
Engler4
Navigátor

Příspěvek od Engler4 »

UFFFF DÍK ,už to vypadalo v některých diskuzích jak v parlamentu .Jsem rád že to vadí více lidem ne jen mně.Vždyt je supr ,že si můžem poradit či pomoci.Ale spousta lidí tady prědvádí přesně to co ti nahořě-aroganci,netoleranci, nadřadenost ,hrubost.Toyoty jsou supr auta tak proč ne řidiči?Jo a moje rada když jsem naštvanej na celej svět:vemu najakou hru s autama,osedlám samo že Toyotu a tam se vyřádím a vyvstekám dosytosti a pak jsem zase jak sluníčko.Spoustu pohodovejch kilometrů s Toyotama přeje L.
Carina 2 2.0 GLi 89 KW
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Engler4 píše:UFFFF DÍK ,už to vypadalo v některých diskuzích jak v parlamentu .Jsem rád že to vadí více lidem ne jen mně.Vždyt je supr ,že si můžem poradit či pomoci.Ale spousta lidí tady prědvádí přesně to co ti nahořě-aroganci,netoleranci, nadřadenost ,hrubost.Toyoty jsou supr auta tak proč ne řidiči?Jo a moje rada když jsem naštvanej na celej svět:vemu najakou hru s autama,osedlám samo že Toyotu a tam se vyřádím a vyvstekám dosytosti a pak jsem zase jak sluníčko.Spoustu pohodovejch kilometrů s Toyotama přeje L.
Pravda, pravda, takový NFS Carbon s namotorizovanou Suprou, to je mazec :D
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“