2 MIKE: a předtím to jezdilo v pohodě?
Co mě tak napadá - špatná váha vzduchu, zanesený palivový filtr, zanesené vstřikovače atd.
Jinak tyhle svíčky jsou to co do tvého motoru patří a je doporučeno v manuálu, takže v tom bych problém neviděl.
Denso IRIDIUM - rozdíl
2 ombre: jo, tak se to chystám udělat. jestli nebudou vstřícní, doporučovat je nebudu.
zatím u nich nechci dělat nic, dokud to nepořeším. nevíš o nějakém dobrém servisu, kde by mi tohle všechno zjistili, poladili... doufám že to žádná vypečenost nebude
dík za pomoc.
2 Brunner: asi takhle – když jsem přebíral auto po GO, cukal motor do dvou tisíc. nad dva tisíce v pohodě. prej že je to normální (jsem blbej, hodně blbej už to vim
) a to mi řekli, že kabely a svíčky jsou v pohodě. najel jsem asi tisíc kilometrů, beze změn, tak jsem tam zajel. a že se mi to nelíbí. ok, kouknem na to. problém? svíčky brisk a špatný kabely
a ke všemu byl dojebanej rozdělovač. myslel jsem že mě trefí. GO za 40‘ a nechaj tam blbej díl za kilo
po výměně se to zdálo být v pohodě, ale najel jsem tak pět kilometrů a motor zhasnul… to jsem si málem střík do gatí. otevřu kapotu a kabely ležely na motoru. seškvařený nejsou. motor za chvíli naskočil a ještě chvíli pěkně jiskřily
tak jsem jim to nahlásil a že prej se jim nic stát nemohlo…
problém teď je, že i na volnoběh, při plynulém pomalém přidávání plynu, se motor jakoby dusí, cuká. při jízde se mi už párkrát stalo že motor zhasnul. po chvíli jde nastartovat. stačí aby den stál a natočim ho až napotřetí…
zatím u nich nechci dělat nic, dokud to nepořeším. nevíš o nějakém dobrém servisu, kde by mi tohle všechno zjistili, poladili... doufám že to žádná vypečenost nebude

2 Brunner: asi takhle – když jsem přebíral auto po GO, cukal motor do dvou tisíc. nad dva tisíce v pohodě. prej že je to normální (jsem blbej, hodně blbej už to vim

problém teď je, že i na volnoběh, při plynulém pomalém přidávání plynu, se motor jakoby dusí, cuká. při jízde se mi už párkrát stalo že motor zhasnul. po chvíli jde nastartovat. stačí aby den stál a natočim ho až napotřetí…

2.0 1987 3SGELC
Že ty kabely ležely na motoru, by vadit nemělo, nicméně jiskřit nesmí. Sranda je, můžeš měřit jejich odpor, ale i uvadných kabelů většinou naměříš předepsané hodnoty.
Myslím, že potíž bude s těmi kabely (jak píše BR), takže vyměnit, můžeš si je nech vyrobit v Tesle Blatná na míru, asi za 800,-. Ty jsou kvalitní.
Myslím, že potíž bude s těmi kabely (jak píše BR), takže vyměnit, můžeš si je nech vyrobit v Tesle Blatná na míru, asi za 800,-. Ty jsou kvalitní.