Denso IRIDIUM - rozdíl

vše ohledně modelové řady Celica
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 MIKE: a předtím to jezdilo v pohodě?

Co mě tak napadá - špatná váha vzduchu, zanesený palivový filtr, zanesené vstřikovače atd.

Jinak tyhle svíčky jsou to co do tvého motoru patří a je doporučeno v manuálu, takže v tom bych problém neviděl.
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

2 ombre: jo, tak se to chystám udělat. jestli nebudou vstřícní, doporučovat je nebudu.
zatím u nich nechci dělat nic, dokud to nepořeším. nevíš o nějakém dobrém servisu, kde by mi tohle všechno zjistili, poladili... doufám že to žádná vypečenost nebude :) dík za pomoc.

2 Brunner: asi takhle – když jsem přebíral auto po GO, cukal motor do dvou tisíc. nad dva tisíce v pohodě. prej že je to normální (jsem blbej, hodně blbej už to vim :oops: ) a to mi řekli, že kabely a svíčky jsou v pohodě. najel jsem asi tisíc kilometrů, beze změn, tak jsem tam zajel. a že se mi to nelíbí. ok, kouknem na to. problém? svíčky brisk a špatný kabely :shock: a ke všemu byl dojebanej rozdělovač. myslel jsem že mě trefí. GO za 40‘ a nechaj tam blbej díl za kilo :evil: po výměně se to zdálo být v pohodě, ale najel jsem tak pět kilometrů a motor zhasnul… to jsem si málem střík do gatí. otevřu kapotu a kabely ležely na motoru. seškvařený nejsou. motor za chvíli naskočil a ještě chvíli pěkně jiskřily :twisted: tak jsem jim to nahlásil a že prej se jim nic stát nemohlo…

problém teď je, že i na volnoběh, při plynulém pomalém přidávání plynu, se motor jakoby dusí, cuká. při jízde se mi už párkrát stalo že motor zhasnul. po chvíli jde nastartovat. stačí aby den stál a natočim ho až napotřetí… :cry:
2.0 1987 3SGELC
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

No, jestli ty kabely probíjely, tak bych si někde vypůjčil nějaké jiné a vyzkoušel, protože to vypadá že to maj za sebou.
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Že ty kabely ležely na motoru, by vadit nemělo, nicméně jiskřit nesmí. Sranda je, můžeš měřit jejich odpor, ale i uvadných kabelů většinou naměříš předepsané hodnoty.
Myslím, že potíž bude s těmi kabely (jak píše BR), takže vyměnit, můžeš si je nech vyrobit v Tesle Blatná na míru, asi za 800,-. Ty jsou kvalitní.
Obrázek
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

idaho je má za dobrou cenu, tak je asi rovnou koupím...
jo srandy kopec. mám ji 4 měsíce a ještě jsem se pořádně nesvezl :)
díky za pomoc. m
2.0 1987 3SGELC
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

přesně tak jiskřit nesmí to sou v prd.. takže kup nový a uvidíš že to bude O.K.
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

tak teď už jenom za nima zajet, říct jim, že jsou lajdáci, vyhubovat jim...
a nechat se překvapit jak se k tomu postaví :lol: něco mi říká, že jsou férový... pak dám vědět. m
2.0 1987 3SGELC
Odpovědět

Zpět na „Celica“