Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Beneold
Navigátor

Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti

Příspěvek od Beneold »

…..
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:47, celkem upraveno 1 x.
slabostka
Věčnej rejpal

Příspěvek od slabostka »

všetky cvt tak majú nastavené otáčky k prevodu, to nieje o emisiách ale je to predsa logické.. aj na bicykli volíš prevody tak aby sa ti dobre ťahalo a pritom si šiel prirodzene rýchlo...
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Liquidcz
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liquidcz »

2 Kcheml: Pěkné, nejsem příznivec rámečků, ale tohle nevypadá zle. Na předešlých autech jsem rámečky odstraňoval a na oboustranku jsem lepil SPZ přímo na auto.

Jde mi o to, že vepředu když bych sundal ten černej plas, tak by SPZtka byla trošku ohnutá, jestli to nevadí nějakejm přepisům... No a problém vzádu je, že tam jsou výstupky, přes které se to bude špatně lepit.

Tak nevím co s tím provedu.
Obrázek
- ex Golf Variant IV
- ex BMW E46
- ex BMW E91
- Toyota Auris TS 1,6 Multidrive S Executive 2015
Kcheml
Navigátor

Příspěvek od Kcheml »

Liquidcz píše: Jde mi o to, že vepředu když bych sundal ten černej plas, tak by SPZtka byla trošku ohnutá, jestli to nevadí nějakejm přepisům... No a problém vzádu je, že tam jsou výstupky, přes které se to bude špatně lepit.
Vzadu je to opravdu mizerné, díry na uchycení vystouplé a poměrně vysoko... tam jsem si rámečkem vcelku jist. Ten předek bych možná i zvážil.
Zkoušel jsi ten plast sundat, jak to vypadá pod ním? Ohnutí by vadit nemělo... ani nějaký šroub či nýt, pokud by nezasahoval do znaků.
Způsob umístění tabulky s registrační značkou na vozidle
(K § 7b odst. 6 a § 38 odst. 3 zákona)
(1) Tabulka s registrační značkou se umístí tak, aby byla na místě určeném konstrukčním řešením silničního vozidla a při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě.
(2) Tabulka s registrační značkou se tvarově upravuje pouze podle místa, na kterém je umístěna tak, aby úpravou byla zachována její čitelnost. Tabulka s registrační značkou, s výjimkou registrační značky pro mopedy, má být v čistém stavu za nesnížené viditelnosti čitelná na vzdálenost nejméně 40 metrů.
(3) Tabulka s registrační značkou se umísťuje na silniční vozidlo svojí spodní hranou dole a přibližně vodorovně k vozovce. Na tabulku s registrační značkou ani do její těsné blízkosti se neumísťují žádné nápisy nebo vyobrazení, které by narušily její čitelnost nebo rozlišovací schopnost, pokud není v této vyhlášce nebo jiným právním předpisem stanoveno jinak.
(4) Nestanoví-li § 33 jinak, tabulka s registrační značkou se umísťuje na silničním vozidlu vpředu a vzadu v podélné ose vozidla kolmo ke směru jízdy. Neumožňuje-li konstrukční řešení silničního vozidla umístění tabulky s registrační značkou v jeho podélné ose, umístí se tabulka vlevo od podélné osy. Umístění přední tabulky s registrační značkou se v takovém případě zaznamená do technického průkazu silničního vozidla. Tabulka s registrační značkou se na silniční vozidlo dále umístí tak, aby
a) její spodní hrana nebyla níže než 200 mm od roviny vozovky u přední tabulky a níže než 300 mm od roviny vozovky u zadní tabulky a
b) její horní hrana nebyla výše než 1200 mm nad rovinou vozovky nebo 2000 mm nad rovinou vozovky, neumožňuje-li konstrukční řešení silničního vozidla dodržet vzdálenost 1200 mm; umístění tabulky se v takovém případě zaznamená do technického průkazu silničního vozidla.
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
LukassH
Navigátor

Příspěvek od LukassH »

Tak dnes som si počas cesty do práce všimol jednej nepríjemnej veci.
Pri jazde počujem prerušované pískanie, akoby niečo odieralo o seba.
Tipol som to na brzdy tak po príchode som ich pozrel a na kotúčoch sú dosť veľké ryhy.
Myslíte si že to môžu byť už zničené brzdy (kotúče aj platničky)?

BTW. na aute mám najazdených necelých 11t km po okresných cestách.
2015/11 Toyota Auris HB 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+
Kcheml
Navigátor

Příspěvek od Kcheml »

Nějak to tu utichlo, věční remcalové asi pomocí právníků vrací auta prodejci. :twisted:

Tak alespoň přikládám fotku, jak vypadá keramika v praxi, když ráno přijdete k autu. Moc pěkné. Zatím se zdá, že auto se o dost méně špiní... což bohužel neznamená, že se nešpiní vůbec.
Má stejný efekt Toyota ProTect? Žádný flame, jen ze zajímavosti.
Přílohy
1.jpg
(150.18 KiB) Staženo 2506 x
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Ano, stejné kapky mám i na ProTectu, dokonce i po třech letech od aplikace. Auto myju pouze ručně 5x ročně mýdlovou vodou.
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
jimmi73
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi73 »

Mám jednu otázku ohľadne prepojenia rádia s mobilom. Má rádio zrkadlenie (že mi zobrazuje displej mobilu, napríklad, kebyže si spustím na mobile navigáciu)?
C-HR 1,8 HSD
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
erwestquestworks
Řidič

Příspěvek od erwestquestworks »

jimmi73 píše:Mám jednu otázku ohľadne prepojenia rádia s mobilom. Má rádio zrkadlenie (že mi zobrazuje displej mobilu, napríklad, kebyže si spustím na mobile navigáciu)?
NE
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
Beneold
Navigátor

Příspěvek od Beneold »

…..
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:45, celkem upraveno 1 x.
Beneold
Navigátor

Příspěvek od Beneold »

……
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:46, celkem upraveno 1 x.
Beneold
Navigátor

Příspěvek od Beneold »

……
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:46, celkem upraveno 1 x.
el bunda
Člen Týmu

Příspěvek od el bunda »

Zdravím vás jsem cca měsíc majitelem Toyoty Auris TS 1,6 manuál,mám najeto zatím 3500 km a musím napsat že jsem z auta nadšený,přecházel jsem z oktávky II.Spotřebu mám 6,9 litrů a to většinou jezdím krátké cesty a ve městě,ale je pravda že auto zatím moc nevytáčím.
jaujcik
Člen Týmu

Příspěvek od jaujcik »

Otazocka, porovnaval niekto Aerodynamicky hluk v kabine pri 130-140 km/h oproti inym autam?
Pride mi ze do 130 je to ok. Ale od 130-140 to zacina riadne fucat. Napriklad u Hyundaia i30 bolo auto pocitovo tiksie, u Leona ST boll hluk od vetra mensi a viac bol pocut motor.
Moju rozdvojenu osobnot jaujcik a Pavol_SV ze vyliecil Antimistrator.
maxwell
Manager Týmu

Příspěvek od maxwell »

O víkendu jsem se taky věnoval údržbě laku...mytí, chemická dekontaminace, clayování a a posílení Protectu....auto svítí víc než bylo nové :D
Přílohy
20160418_070821.jpg
(41.82 KiB) Staženo 1747 x
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Odpovědět

Zpět na „Auris“