Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti
Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti
…..
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:47, celkem upraveno 1 x.
všetky cvt tak majú nastavené otáčky k prevodu, to nieje o emisiách ale je to predsa logické.. aj na bicykli volíš prevody tak aby sa ti dobre ťahalo a pritom si šiel prirodzene rýchlo...
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
2 Kcheml: Pěkné, nejsem příznivec rámečků, ale tohle nevypadá zle. Na předešlých autech jsem rámečky odstraňoval a na oboustranku jsem lepil SPZ přímo na auto.
Jde mi o to, že vepředu když bych sundal ten černej plas, tak by SPZtka byla trošku ohnutá, jestli to nevadí nějakejm přepisům... No a problém vzádu je, že tam jsou výstupky, přes které se to bude špatně lepit.
Tak nevím co s tím provedu.
Jde mi o to, že vepředu když bych sundal ten černej plas, tak by SPZtka byla trošku ohnutá, jestli to nevadí nějakejm přepisům... No a problém vzádu je, že tam jsou výstupky, přes které se to bude špatně lepit.
Tak nevím co s tím provedu.
Vzadu je to opravdu mizerné, díry na uchycení vystouplé a poměrně vysoko... tam jsem si rámečkem vcelku jist. Ten předek bych možná i zvážil.Liquidcz píše: Jde mi o to, že vepředu když bych sundal ten černej plas, tak by SPZtka byla trošku ohnutá, jestli to nevadí nějakejm přepisům... No a problém vzádu je, že tam jsou výstupky, přes které se to bude špatně lepit.
Zkoušel jsi ten plast sundat, jak to vypadá pod ním? Ohnutí by vadit nemělo... ani nějaký šroub či nýt, pokud by nezasahoval do znaků.
Způsob umístění tabulky s registrační značkou na vozidle
(K § 7b odst. 6 a § 38 odst. 3 zákona)
(1) Tabulka s registrační značkou se umístí tak, aby byla na místě určeném konstrukčním řešením silničního vozidla a při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě.
(2) Tabulka s registrační značkou se tvarově upravuje pouze podle místa, na kterém je umístěna tak, aby úpravou byla zachována její čitelnost. Tabulka s registrační značkou, s výjimkou registrační značky pro mopedy, má být v čistém stavu za nesnížené viditelnosti čitelná na vzdálenost nejméně 40 metrů.
(3) Tabulka s registrační značkou se umísťuje na silniční vozidlo svojí spodní hranou dole a přibližně vodorovně k vozovce. Na tabulku s registrační značkou ani do její těsné blízkosti se neumísťují žádné nápisy nebo vyobrazení, které by narušily její čitelnost nebo rozlišovací schopnost, pokud není v této vyhlášce nebo jiným právním předpisem stanoveno jinak.
(4) Nestanoví-li § 33 jinak, tabulka s registrační značkou se umísťuje na silničním vozidlu vpředu a vzadu v podélné ose vozidla kolmo ke směru jízdy. Neumožňuje-li konstrukční řešení silničního vozidla umístění tabulky s registrační značkou v jeho podélné ose, umístí se tabulka vlevo od podélné osy. Umístění přední tabulky s registrační značkou se v takovém případě zaznamená do technického průkazu silničního vozidla. Tabulka s registrační značkou se na silniční vozidlo dále umístí tak, aby
a) její spodní hrana nebyla níže než 200 mm od roviny vozovky u přední tabulky a níže než 300 mm od roviny vozovky u zadní tabulky a
b) její horní hrana nebyla výše než 1200 mm nad rovinou vozovky nebo 2000 mm nad rovinou vozovky, neumožňuje-li konstrukční řešení silničního vozidla dodržet vzdálenost 1200 mm; umístění tabulky se v takovém případě zaznamená do technického průkazu silničního vozidla.
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
Tak dnes som si počas cesty do práce všimol jednej nepríjemnej veci.
Pri jazde počujem prerušované pískanie, akoby niečo odieralo o seba.
Tipol som to na brzdy tak po príchode som ich pozrel a na kotúčoch sú dosť veľké ryhy.
Myslíte si že to môžu byť už zničené brzdy (kotúče aj platničky)?
BTW. na aute mám najazdených necelých 11t km po okresných cestách.
Pri jazde počujem prerušované pískanie, akoby niečo odieralo o seba.
Tipol som to na brzdy tak po príchode som ich pozrel a na kotúčoch sú dosť veľké ryhy.
Myslíte si že to môžu byť už zničené brzdy (kotúče aj platničky)?
BTW. na aute mám najazdených necelých 11t km po okresných cestách.
2015/11 Toyota Auris HB 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+
Nějak to tu utichlo, věční remcalové asi pomocí právníků vrací auta prodejci.
Tak alespoň přikládám fotku, jak vypadá keramika v praxi, když ráno přijdete k autu. Moc pěkné. Zatím se zdá, že auto se o dost méně špiní... což bohužel neznamená, že se nešpiní vůbec.
Má stejný efekt Toyota ProTect? Žádný flame, jen ze zajímavosti.

Tak alespoň přikládám fotku, jak vypadá keramika v praxi, když ráno přijdete k autu. Moc pěkné. Zatím se zdá, že auto se o dost méně špiní... což bohužel neznamená, že se nešpiní vůbec.
Má stejný efekt Toyota ProTect? Žádný flame, jen ze zajímavosti.
- Přílohy
-
- 1.jpg
- (150.18 KiB) Staženo 2506 x
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ano, stejné kapky mám i na ProTectu, dokonce i po třech letech od aplikace. Auto myju pouze ručně 5x ročně mýdlovou vodou.
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- jimmi73
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám jednu otázku ohľadne prepojenia rádia s mobilom. Má rádio zrkadlenie (že mi zobrazuje displej mobilu, napríklad, kebyže si spustím na mobile navigáciu)?
C-HR 1,8 HSD
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
- erwestquestworks
- Řidič
NEjimmi73 píše:Mám jednu otázku ohľadne prepojenia rádia s mobilom. Má rádio zrkadlenie (že mi zobrazuje displej mobilu, napríklad, kebyže si spustím na mobile navigáciu)?
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
…..
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:45, celkem upraveno 1 x.
……
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:46, celkem upraveno 1 x.
……
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:46, celkem upraveno 1 x.
Zdravím vás jsem cca měsíc majitelem Toyoty Auris TS 1,6 manuál,mám najeto zatím 3500 km a musím napsat že jsem z auta nadšený,přecházel jsem z oktávky II.Spotřebu mám 6,9 litrů a to většinou jezdím krátké cesty a ve městě,ale je pravda že auto zatím moc nevytáčím.
Otazocka, porovnaval niekto Aerodynamicky hluk v kabine pri 130-140 km/h oproti inym autam?
Pride mi ze do 130 je to ok. Ale od 130-140 to zacina riadne fucat. Napriklad u Hyundaia i30 bolo auto pocitovo tiksie, u Leona ST boll hluk od vetra mensi a viac bol pocut motor.
Pride mi ze do 130 je to ok. Ale od 130-140 to zacina riadne fucat. Napriklad u Hyundaia i30 bolo auto pocitovo tiksie, u Leona ST boll hluk od vetra mensi a viac bol pocut motor.
Moju rozdvojenu osobnot jaujcik a Pavol_SV ze vyliecil Antimistrator.
O víkendu jsem se taky věnoval údržbě laku...mytí, chemická dekontaminace, clayování a a posílení Protectu....auto svítí víc než bylo nové 

- Přílohy
-
- 20160418_070821.jpg
- (41.82 KiB) Staženo 1747 x
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex