Celica z Áček
- 
				Pool
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si taktéž koupil Celicu před rokem a půl v Áčkách, tehdá mě přišla na 89 000,-- Vedu si záznamy a do dnešního dne jsem do ní včetně koupě nasypal 224 000,-- Velká část výdajů byla nutná a je pravda, že 60 spolykaly kola, ale že by to byl 100% stav se tedy říci nedá. Měl jsem s tím hodně práce, vše bylo dost narafičené. Původně vůbec nefungovlo dobíjení a hned po koupi byla generálka elektriky.... Potom praska poloosa, výměna lambdy a výfukového potrubí, kompletní výměna brdových kotoučů, destiček a zadních čelistí, výměna zadních silentbloků, spojky, potom předělané přímé sání, výměna alternátoru, oprava karosérie, nové luxusní kompletní červené koberce + čalounění atp. Stále mám co dělat... Vůle na řízení (může za to kloub), žere si tak litr oleje na tisíc kilometrů apod... Každopádně přeju hodně štěstí... 

<b>Toyota</b> <b>CELICA</b><b> 2.0 GTi TWIN-CAM</b>,<b>115kW@123kW</b>,motor <b>3S-GE</b>.

ked nechces do auta vrazat prachy tak si kup nieco z europy  ) alebo novu toyotu..stare auto sa bude vzdy srat..
) alebo novu toyotu..stare auto sa bude vzdy srat..

) alebo novu toyotu..stare auto sa bude vzdy srat..
) alebo novu toyotu..stare auto sa bude vzdy srat..Mpark píše:Takže radíš co?Nerad bych koupil něco, do čeho pak budu muset pořád vrážet jenom samí peníze.
Nemusím mít výkon za každou cenu. Mám v merku ještě jednu Celicu (115kw - 88.000,- z Prahy) a mazdu MX-6 (123kw nebo tak nějak, za 80.000 - Praha).
Chci sporťáka(MR2 ne, má jen dvě sedačky), kterej něco vydrží a daj se na něj sehnat nějaký ty díly, kdyby něco (Mitsa GT3000 je taky super, ale díly až z USA?). Spotřeba mě nepálí, stejně tak prvotní náklady při koupi (výměna oleje, řemen, gumy), ale dál bych do toho moc, kromě oktanu, vrážet nechtěl.

Takže dilema pyrotechnikovo....
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
aaa atd
aaa "tak tam bych si nekoupil ani kočárek pro barbie"... jinak celica 90-95 je rarita, legenda, mistrovské dílo a prachy se do ní vrážet musej a to dooost...prostě něco za něco   

- CelicaNR
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
sausi: vies mi povedat, ako sa nastavuje ta vule plynu a ako sa to prejavuje na aute ? Ja mam dojem, ze mi pomaly reaguje plyn na moje stlacanie pedalu.. ;-(saus píše: Kdyby tam byl stejnej volant jak mám já (sportovní MOMO) a vymezená vůle v plynu tak bych ani nepoznal že jedu v jiným autě.
Daj vediet ako ! Dik.
CelicaNR: Musíš to dotáhnout decentně, tak aby bylo lanko napnutý ale zase aby nehaprovali otáčky. Nejlepší bude když to budeš šponovat z nastartovaným motorem (zahřátým) a rukou zkoušet vůli v plynovém pedálu. Základem je samozřejmě že budeš mít v pořádku lanko které se musí volně pohybovat v bovdenu a nijak v něm nedřit. Nevím jak velkou vůli tam máš, ale při jízdě se ti pak bude zdát že se plynu jen dotýkáš a autíčko pěkně fičí.  Na výkonu samotného auta to však žádný vliv mít nebude.
 Na výkonu samotného auta to však žádný vliv mít nebude.

Na výkonu samotného auta to však žádný vliv mít nebude.
 Na výkonu samotného auta to však žádný vliv mít nebude.Celica 4WD turbo 5.gen

- 
				Komanche
nechci odbihat od tematu, ale to s tim souvisi. me treba hrozne prekvapuje, jak reaguje Corolla na plsyn v porovnani se sluzebni Fabii... Ja vim, ze mam v aute 2x takovej vykon, ne zma Fabie   , ale styl mackani plynu je uplne jinej. Zatico v Corolle to jenom tak "lechtam", tak ve Fobii jezdim vecne s plynem na podlaze...
, ale styl mackani plynu je uplne jinej. Zatico v Corolle to jenom tak "lechtam", tak ve Fobii jezdim vecne s plynem na podlaze...  To je pak nakyho soustredeni abych to nezkousel v Corolle
 To je pak nakyho soustredeni abych to nezkousel v Corolle  

, ale styl mackani plynu je uplne jinej. Zatico v Corolle to jenom tak "lechtam", tak ve Fobii jezdim vecne s plynem na podlaze...
, ale styl mackani plynu je uplne jinej. Zatico v Corolle to jenom tak "lechtam", tak ve Fobii jezdim vecne s plynem na podlaze...  To je pak nakyho soustredeni abych to nezkousel v Corolle
 To je pak nakyho soustredeni abych to nezkousel v Corolle