Přestavba světel - Celica T18
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přestavba světel - Celica T18
Já jen napsal svůj pohled na věc. Kecat ti do toho nehodlám, je to tvoje věc.
- Ali_simonova
- Člen Týmu
- Ali_simonova
- Člen Týmu
Zase me museli prozradit. Ale tak zrovna tady jsem trochu Ali fandil. Neb delani uplne modly ze skatule na kolech se mi nikdy uplne nelibilo. ))
Back in Czech.
- Ali_simonova
- Člen Týmu
Nějak se teď nechytám A chci se zeptat, vím že to sem nepatří ale zakládala jsem včera nové téma a nikdo se mi neozval.
Budu objednávat nový termostat, a nevím teď který termostat sedne na celicu na 118 kw verzi, některé termostaty mají spodní rozměr 30cm a některý je 28cm. Je to jedno, nebo který tam spíš bude pasovat? Nebo jaké termostaty máte vy? Děkuji
Budu objednávat nový termostat, a nevím teď který termostat sedne na celicu na 118 kw verzi, některé termostaty mají spodní rozměr 30cm a některý je 28cm. Je to jedno, nebo který tam spíš bude pasovat? Nebo jaké termostaty máte vy? Děkuji
- Přílohy
-
- 10904389_10203539809915114_1811363300_n.jpg
- (5.5 KiB) Staženo 978 x
-
- 10904389_10203539809915114_1811363300_n.jpg
- (5.5 KiB) Staženo 978 x
ToyotaCelicaGirls
U toho termostatu bude dulezity ten vrchni rozmer. Ten spodni je volne a o nic se neopira. Rozmer bude v mm.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- Ali_simonova
- Člen Týmu
Kubrt - Jo ták. Tak děkuji. Na vrchu bývá většinou 56 mm.
ToyotaCelicaGirls
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jop sem tu zas růžový blinkry fakt ne... spoiler dobře se zatnutýma zubama decentně ok... a boční lišty taky proč by ne... moje jsou carbon... a nikdy sem to neviděl na žádným autě... byl to muj nápad... sám sem si to dělal a je to perfektní... až se divim že to nikdo nezačal kopčit... je to výhodnější než lak... to mam ověřený mnoha lety...
Biscuit> jo tak ta fotka s těma double čočkama je brutální... měl sem i shop kde se tohle dalo sehnat... ale cenu přestřelili tak nehorázně, že to je jen concept... a řekně me si to narovinu, něco, jako je to na fotce by se mělo nechat na další vozy až bude tý nudy až moc... a někdo udělá přesně tohle standard... na to se čeká... vypadá to brutálně... v kombinaci s vyklápěčkama, a přijde jejich čas znova... jako u telefonů, tomu věř chvíli sem o tom přemejšlel ale zase srandovní je na celice a pod autech právě ten paradox hranatých světel, i krásných když design nemá s hranatostí vůbec co dělat... je to srandovní a vtipný... právě třeba u celicy 5G... celá kulatá vajíčko a lampy jako retro... ne retro, ale prostě srandovní... pohled srandovní a tak bych to nechal... cyber bych nechal až se vrátěj vyklápěčky znova a nebude to dlouho trvat... počítám max 5 let
ps ta parodie na fiat co měl alfkeeper... tak to byl omyl NO1... hnus foto numero due HNUS!...
ps: blinkry a pozičky místo růžových trapáren doporučuju crystal clear DEPO... ono to profoukne... osvěží
pak jsou ještě diamanty do blatníků blinkry... tady foto nemam marketingový, to bych musel dát originální... ale je to fakt pěkný... design zestárnul právě a jen v tý matný orange 90 let... auto se posune jaksi k čirý crystal clear... moderní a jo prostě sexy...
Takže tohle je celkový osvěžení... z 90´ let do 100´ let+ že
Ten rozdíl je tak markantní... absolutní, což člověk pochopí už když to vybalí z krabice... začne uvažovat že by se to hodilo i jako svítidlo do bytu jak je to krásný... a tak o tom to je... o kráse... a totálně originálnímu designu... dokonce si to oblíbili i japonci i když je to made in taiwan... proč? to je celkem jasný... protože je to prostě hezký... tečka.
Biscuit> jo tak ta fotka s těma double čočkama je brutální... měl sem i shop kde se tohle dalo sehnat... ale cenu přestřelili tak nehorázně, že to je jen concept... a řekně me si to narovinu, něco, jako je to na fotce by se mělo nechat na další vozy až bude tý nudy až moc... a někdo udělá přesně tohle standard... na to se čeká... vypadá to brutálně... v kombinaci s vyklápěčkama, a přijde jejich čas znova... jako u telefonů, tomu věř chvíli sem o tom přemejšlel ale zase srandovní je na celice a pod autech právě ten paradox hranatých světel, i krásných když design nemá s hranatostí vůbec co dělat... je to srandovní a vtipný... právě třeba u celicy 5G... celá kulatá vajíčko a lampy jako retro... ne retro, ale prostě srandovní... pohled srandovní a tak bych to nechal... cyber bych nechal až se vrátěj vyklápěčky znova a nebude to dlouho trvat... počítám max 5 let
ps ta parodie na fiat co měl alfkeeper... tak to byl omyl NO1... hnus foto numero due HNUS!...
ps: blinkry a pozičky místo růžových trapáren doporučuju crystal clear DEPO... ono to profoukne... osvěží
pak jsou ještě diamanty do blatníků blinkry... tady foto nemam marketingový, to bych musel dát originální... ale je to fakt pěkný... design zestárnul právě a jen v tý matný orange 90 let... auto se posune jaksi k čirý crystal clear... moderní a jo prostě sexy...
Takže tohle je celkový osvěžení... z 90´ let do 100´ let+ že
Ten rozdíl je tak markantní... absolutní, což člověk pochopí už když to vybalí z krabice... začne uvažovat že by se to hodilo i jako svítidlo do bytu jak je to krásný... a tak o tom to je... o kráse... a totálně originálnímu designu... dokonce si to oblíbili i japonci i když je to made in taiwan... proč? to je celkem jasný... protože je to prostě hezký... tečka.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Ali_simonova
- Člen Týmu
micron - Tvůj názor o růžové beru, nenaštvala jsem se ani nic. Ráda si poslechnu názory druhých, nebo rady. Ale s prominutím si nenechám " kecat " do toho jak moje auto má vypadat. Moc děkuji za všechny fotky světel a rady, nad těma blinkrama co si teď poslal, budu vážně uvažovat - jsou krásné - a tu růžovou na blinkrech neplánuji na moc dlouho. A taky je jasný, že všem lidem se tím, jak jsem to auto udělala nezavděčím, ale to ani v plánu nemám. Je mi fuk jestli se to ostatním líbí nebo ne. Je to moje auto, já v něm jezdím, a já ho budu mít dalších x let Tísíc lidí - tisíc chutí. Navíc jsem holka, a těch barevných možností nějak extra nemám. Chci mít trošku odlišné auto než má každý Mimochodem, jak tu kdosi psal že je to " svatokráděž" tunit celicu t18, mě ani nepříjde. Vždy vše jde vrátit zpět nebo předělat. A pokud vy chcete mít sériové auta, klidně mějte, ale já chci změny, originalitu Jo a ty blinkry pásnou přímo na celicu? A to co sem napsala neberte jako že na vás nadávám nebo něco. Jen říkám svuj názor jako vy Díky bohu jsem tu ještě nenarazila na nějakého idiota který hned začne nadávat apod, ale říkáte svuj nazor OK Ale myslím že to auto nevypadá zas tak špatně. A přehnané taky není Tak vám tu posílám fotku jak teď vypadá moje auto - tak pojďte do mě Jinak ještě příjde v lednu celolak, brzdy, termostat, začernit zadní světla, popravit blinkry a je ready
- Přílohy
-
- 10885528_690559507725273_6911946908083268038_n.jpg
- (120.42 KiB) Staženo 1276 x
ToyotaCelicaGirls
Super. Jeste linku. Tenkou CCA 3mm of konce kridla dopredu na horni uvrati oblouku kastle a mozna pak dolu k blinkru. Myslim ze to je vazne i pekne.
Back in Czech.
- Ali_simonova
- Člen Týmu
aczasa- Jo nad tou jsem taky přemýšlela, akorát ta má tak 30 šroubků, a teď se mi to už nechtělo sundávat brousit apod. Na to příjde řada později. Moc děkuji.
ToyotaCelicaGirls
Možná jsi si tento výrok vyložila moc přísně, pár odlišně nalakovaných prvků karoserie je spíše styling (imho). Většině naskakuje husí kůže z tohohle "tuningu"Ali_simonova píše: Mimochodem, jak tu kdosi psal že je to " svatokráděž" tunit celicu t18, mě ani nepříjde.
Za mě máš , že jsi se rozhodla zachránit auto, které se dosti dlouho plácalo po bazoši, s vyhlídkou rozebrání na dílyAli_simonova píše: Ale myslím že to auto nevypadá zas tak špatně...
...to zní jako nabídka (joke)Ali_simonova píše: ... - tak pojďte do mě
Nechceš to raději sladit do červené ? V kombinaci s černou parádní kontrast a nebude to tolik provokovat příslušníkyAli_simonova píše: Jinak ještě příjde v lednu.....začernit zadní světla...
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
O tý svatokrádeži jsem psal já. Ne proto, že bych byl vyloženě proti tuningu jako takovýmu. Když někdo "tuní" auto, kterejch je v každý ulici dvanáct do tuctu, tak pro to mám pochopení, že se chce někdo odlišit. Ale T18 je už prostě auto, který si to podle mně nezaslouží. O tuningu, mém pohledu na něj a se mi tu rozepisovat nechce. To co děláš ty považuju spíš za styling, u holky i docela pochopitelnej a zatím docela slušnej, teda vyjma těch předních světel...
Že chceš mít auto podle sebe to chápu a plně respektuji. A zaplaťpánbů jsou to všechno více méně změny vratné. Takže radím sehnat všechny světla do foroty, aby až to budeš chtít vrátit do originálu nenastal neřešitelnej problém...
Že chceš mít auto podle sebe to chápu a plně respektuji. A zaplaťpánbů jsou to všechno více méně změny vratné. Takže radím sehnat všechny světla do foroty, aby až to budeš chtít vrátit do originálu nenastal neřešitelnej problém...
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Si mně předběhl, já se trochu rozepsal...Joey píše:Možná jsi si tento výrok vyložila moc přísně, pár odlišně nalakovaných prvků karoserie je spíše styling (imho). Většině naskakuje husí kůže z tohohle "tuningu"Ali_simonova píše: Mimochodem, jak tu kdosi psal že je to " svatokráděž" tunit celicu t18, mě ani nepříjde.
Za mě máš , že jsi se rozhodla zachránit auto, které se dosti dlouho plácalo po bazoši, s vyhlídkou rozebrání na dílyAli_simonova píše: Ale myslím že to auto nevypadá zas tak špatně...
...to zní jako nabídka (joke)Ali_simonova píše: ... - tak pojďte do měNechceš to raději sladit do červené ? V kombinaci s černou parádní kontrast a nebude to tolik provokovat příslušníkyAli_simonova píše: Jinak ještě příjde v lednu.....začernit zadní světla...
...to jen aby slečna nepojala podezření, že se do debaty zapojil někdo jiný než ti, no, gentlemani vole29Carlos píše: Si mně předběhl, já se trochu rozepsal...