micron - Tvůj názor o růžové beru, nenaštvala jsem se ani nic. Ráda si poslechnu názory druhých, nebo rady. Ale s prominutím si nenechám " kecat " do toho jak moje auto má vypadat.

Moc děkuji za všechny fotky světel a rady, nad těma blinkrama co si teď poslal, budu vážně uvažovat - jsou krásné - a tu růžovou na blinkrech neplánuji na moc dlouho. A taky je jasný, že všem lidem se tím, jak jsem to auto udělala nezavděčím, ale to ani v plánu nemám. Je mi fuk jestli se to ostatním líbí nebo ne. Je to moje auto, já v něm jezdím, a já ho budu mít dalších x let

Tísíc lidí - tisíc chutí. Navíc jsem holka, a těch barevných možností nějak extra nemám. Chci mít trošku odlišné auto než má každý

Mimochodem, jak tu kdosi psal že je to " svatokráděž" tunit celicu t18, mě ani nepříjde. Vždy vše jde vrátit zpět nebo předělat. A pokud vy chcete mít sériové auta, klidně mějte, ale já chci změny, originalitu

Jo a ty blinkry pásnou přímo na celicu? A to co sem napsala neberte jako že na vás nadávám nebo něco. Jen říkám svuj názor jako vy

Díky bohu jsem tu ještě nenarazila na nějakého idiota který hned začne nadávat apod, ale říkáte svuj nazor OK

Ale myslím že to auto nevypadá zas tak špatně. A přehnané taky není

Tak vám tu posílám fotku jak teď vypadá moje auto - tak pojďte do mě

Jinak ještě příjde v lednu celolak, brzdy, termostat, začernit zadní světla, popravit blinkry a je ready