Jinak podélný nejsou ani s alternativním kódem, prostě jsou fuč a těžko říct jestli někdy budou... škoda...
Takže měnim objednávku na 8x příčný na 5G (ty by měly bejt jako jediný) + 1 testovací příčný přední na 6G
Sám mam schovaný 4x příčný na 5G, ale ty nedám
 podélný schovaný ale nemam, ty jsou jen na autě.
 podélný schovaný ale nemam, ty jsou jen na autě.Co se podélných ramen týče... tak určitě přežijete, že nebudete mít nový klepítka s čínským silentblokem na jedný, a korejským na druhý straně
 dá se to vyřešit jednoduše...
 dá se to vyřešit jednoduše... stačí koupit místo 2 - 4 ty silentbloky "made in korea", měly by totiž pasovat na obě strany, kdysi sem si to poměřoval, a jsou cca stejný---- tedy do těhlice i do druhý strany ramene u kastle... easy
 Děkujem Korejcům...
 Děkujem Korejcům...   že... a Rusům, ty na to přišli... oni jsou vynalézaví
 že... a Rusům, ty na to přišli... oni jsou vynalézaví  

kod je> 55116-25000 nebo 55116-29000 měly by bejt stejný a je víc alternativ... já sem je kupoval u automatejcek.cz stačí zadat kód... má totiž brutální vyhledávač...
já sem bral tenhle, http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... i-j50514h/ ale přišly mi místo 55116-29000 právě 55116-25000 a pasujou, do těhlic 100%, na druhou stranu na 98%, všechny jsou stejný, jde jen o jiný výrobce... možná je změna v tvrdosti, těžko říct... ale vesměs to bude stejný... tak si hrajte
 a dejte reference... fotky, ať jsme chytřejší než Toyota...
 a dejte reference... fotky, ať jsme chytřejší než Toyota...

a to sem tak rok jezdil třebas jen s jednim na levo... jen sem byl rád že to ndvrže---- o to šlo půvoně.....půůůůůůůvodně---- že
  a to sem tak rok jezdil třebas jen s jednim na levo... jen sem byl rád že to ndvrže---- o to šlo půvoně.....půůůůůůůvodně---- že   tak to se mám na co těšit
 tak to se mám na co těšit  a mezitím budu Cecilku upravovat jinde
 a mezitím budu Cecilku upravovat jinde 

předvánoční sleva... příčné rameno SRline celica 5G NEW opět za lidovku... 1.000,-/ks
  předvánoční sleva... příčné rameno SRline celica 5G NEW opět za lidovku... 1.000,-/ks