Jinak podélný nejsou ani s alternativním kódem, prostě jsou fuč a těžko říct jestli někdy budou... škoda...
Takže měnim objednávku na 8x příčný na 5G (ty by měly bejt jako jediný) + 1 testovací příčný přední na 6G
Sám mam schovaný 4x příčný na 5G, ale ty nedám

Co se podélných ramen týče... tak určitě přežijete, že nebudete mít nový klepítka s čínským silentblokem na jedný, a korejským na druhý straně

stačí koupit místo 2 - 4 ty silentbloky "made in korea", měly by totiž pasovat na obě strany, kdysi sem si to poměřoval, a jsou cca stejný---- tedy do těhlice i do druhý strany ramene u kastle... easy

kod je> 55116-25000 nebo 55116-29000 měly by bejt stejný a je víc alternativ... já sem je kupoval u automatejcek.cz stačí zadat kód... má totiž brutální vyhledávač...
já sem bral tenhle, http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... i-j50514h/ ale přišly mi místo 55116-29000 právě 55116-25000 a pasujou, do těhlic 100%, na druhou stranu na 98%, všechny jsou stejný, jde jen o jiný výrobce... možná je změna v tvrdosti, těžko říct... ale vesměs to bude stejný... tak si hrajte