Celica vs. Paseo
Celica vs. Paseo
Zdravím Toyoťáci,
mám takovej svůj sen koupit si rychlou sportovní toyotku(ideálně celica) a ještě se s ní vyblbnout a užít si pořádnou sportovní jízdu předtím než bude rodina a člověk bude muset kupovat velký auto, i když možná i pak si sporťáka nechám.
Vzhledem k tomu že nechci investovat moc, radši koupím 5g za 35 000 v dobrým stavu než 6g za 50 se slabým motorem a ve špatným stavu a budu se o ni hezky starat, ať slouží co nejdýl, se chci zeptat zda ta 1.6 77kw je dostatečná na pěkný svezení, nebo radši sehnat 2.0 gti? A dál bych se zeptal, jaká je celica v porovnání s paseem? Přece jen to paseo se dá sehnat za stejný peníze o 4 roky mladší. Jaký je zážitek z jízdy v porovnání s celicou? Co byste doporučili vy?
Děkuju a omlouvám se za možná špatně umístěný dotaz.
mám takovej svůj sen koupit si rychlou sportovní toyotku(ideálně celica) a ještě se s ní vyblbnout a užít si pořádnou sportovní jízdu předtím než bude rodina a člověk bude muset kupovat velký auto, i když možná i pak si sporťáka nechám.
Vzhledem k tomu že nechci investovat moc, radši koupím 5g za 35 000 v dobrým stavu než 6g za 50 se slabým motorem a ve špatným stavu a budu se o ni hezky starat, ať slouží co nejdýl, se chci zeptat zda ta 1.6 77kw je dostatečná na pěkný svezení, nebo radši sehnat 2.0 gti? A dál bych se zeptal, jaká je celica v porovnání s paseem? Přece jen to paseo se dá sehnat za stejný peníze o 4 roky mladší. Jaký je zážitek z jízdy v porovnání s celicou? Co byste doporučili vy?
Děkuju a omlouvám se za možná špatně umístěný dotaz.
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celica vs. Paseo
Paseo ? To 1) není sportovní 2) je trapný 3) je trapný 4)je ošklivé a trapný.
Jasná volba 3S-GE, a nebo rolla s 1,6. Mám tu 1,3 a ta je sice hbitá ale nejede skoro vůbec a už vůbec není sportovní.
Kdybych si mohl vybírat tak bych bral v hezkém stavu 4.gen 1,6. Jenže to není tak lehké sehnat ale s 1,6 5.gen nesrovnatelné.
Jasná volba 3S-GE, a nebo rolla s 1,6. Mám tu 1,3 a ta je sice hbitá ale nejede skoro vůbec a už vůbec není sportovní.
Kdybych si mohl vybírat tak bych bral v hezkém stavu 4.gen 1,6. Jenže to není tak lehké sehnat ale s 1,6 5.gen nesrovnatelné.
Naposledy upravil(a) uruem dne stř 14.05.2014, 17:30, celkem upraveno 1 x.
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To teda fakt nemá
Náhodou Pasea po roce 2000 jsou dobrá a pěkná auta a není třeba si lámat hlavu jestli Celicu nebo Paseo, protože je to 2 v 1
Jen ty ZZ motory...
Jen ty ZZ motory...
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem bral ohled na cenu, 4g se dá koupit za pár peněz za 20 jsou už fakt pěkné kusy když náhodou se něco objeví. A celica 1,2,3 atd to už je trošku jiná cenová kategorie a sehnat na to nějaký díl je docela sranda.
5.g je asi takový největší kompromis podle mne.
5.g je asi takový největší kompromis podle mne.
Mi povidej. Ale da se. sice občas něco plně výroba, ale hodně se dá, když víš kde... Mimochodem pojízdná 2.g a 3.g se dá kolem 20ti. Ale pak to ostatní...
Back in Czech.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je volba mezi Paseem a Celicou, tak bych volil Celicu, s Paseem jsem nikdy nejel, vzhledově se mi i celkem líbí a možná bude i hbitější než Celda 1,6, ale ta je narozdíl od něj o kus větší, relativně se dá použít ve 4 lidech a kufr je obrovskej, navíc se mi teda osobně víc líbí, ale to je osobní věc, pokud sáhneš po 2,0, tak bude i dynamika někde jinde.
2Ljuba: pokud by jsi volil mezi Celicou 5.gen 1,6 a Corollou E11 6G 1,6, tak bych se rozhodoval těžce, Rollka si myslim že by Celde ujela, ale nevypadala by u toho tak elegantně
No nevim, s tou sportovností bych docela bych oponoval, aspoň já teda sportovnost auta vůbec neberu podle rychlosti v přímce, mám taky 1,3(a neni to G6) a to auto vydrží sakra hodně(je fakt že mám ET že mi přední kola lezou trochu ven), je sice líný až běda, ale suprově obratný a zábavný, navíc tam kde s AR 147(JTD) projíždim zatáčku 100km/h a nemám z toho úplně dobrej pocit(ikdyž by to šlo i rychlejš), tak s Corollou ve stejný rychlosti na stejnym místě klidně bez problémů ještě utáhnu stopu a cítim že by bez problémů zvládla víc, nevim který z těch aut by podvozkově zvládlo víc(ikdyž bych možná tipl Alfu), ale líp se cítim v tý Rollce, takže G6 s 1,6 vážně musí bejt superuruem píše:...a nebo rolla s 1,6. Mám tu 1,3 a ta je sice hbitá ale nejede skoro vůbec a už vůbec není sportovní.
2Ljuba: pokud by jsi volil mezi Celicou 5.gen 1,6 a Corollou E11 6G 1,6, tak bych se rozhodoval těžce, Rollka si myslim že by Celde ujela, ale nevypadala by u toho tak elegantně
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
díky za názory pánové..
docela jste mi nasadili brouka s tou e11 1.6 6g.. hodně mě překvapil ten celkem podobný podvozek s celicou.. Jinak o 1.6 jsem přemejšlel u e12, ale to je zase kategorie okolo 100 tisíc, přece jen ta e11 bude kolem 60+-.. Takže ta 1.6 6g je dostačujicí na zábavu jo? Je velkej rozdíl mezi klasickou 5-rychlostní a 6g? Je velkej rozdíl mezi 1.6 e11 a e12? A dalším faktem je, že v tý e11 odvezu i víc lidí a je praktičtější než celda...
docela jste mi nasadili brouka s tou e11 1.6 6g.. hodně mě překvapil ten celkem podobný podvozek s celicou.. Jinak o 1.6 jsem přemejšlel u e12, ale to je zase kategorie okolo 100 tisíc, přece jen ta e11 bude kolem 60+-.. Takže ta 1.6 6g je dostačujicí na zábavu jo? Je velkej rozdíl mezi klasickou 5-rychlostní a 6g? Je velkej rozdíl mezi 1.6 e11 a e12? A dalším faktem je, že v tý e11 odvezu i víc lidí a je praktičtější než celda...
paseo je proti celice skareda stara skatula, ked kupis 6G celicu, bude to auto zaujimave aj o 10 rokov....za mna jednoznacne celica, mal som 6G 1.8, vykon tomu chybal ale inak paradne auto orientovane na vodica.
Celica T20 1.8 7afe
z toho vykonu mam prave strach no.. prece jen tech 115 v 2.0 gti je vic nez tech 85.. zas na druhou stranu ty auta jsou levnejsi kvuli maly poptavce, vetsina radsi silnejsi...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
E 11 hatch 5q s motorem 4efe nebo 4afe. Podvozek je totožný s celicou 6g jak 1.8 i 2.0. Je lehčí,má nižší těžiště. V kombinaci se správným motoremdělá 100 za 7s. http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... =37&t=6194 a když dojde výkon tak motor 4efe velmi jednoduše vyměníš za 4efte a jak ten dokáže jezdit je třeba tady http://youtu.be/dJB8rP_bwrs
http://youtu.be/RDILY64-rnE
skákat taky umí
http://youtu.be/RDILY64-rnE
skákat taky umí
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
nevim panove, kde hledate auta vy, ja koukam na bazos, sauto, cars, tipcars, sportovni vozy... ale po corollach 1.6 e11 jak kdyby se slehla zem..beru od roku 99 a cenu bych pocital tak 60000, ono za 80 uz dneska jsou e12..