Zadek se u liftbacku opravdu nepovedl, jako majitel jednoho takového kusu mohu s klidným svědomím říct, že ten zadek je prostě hnusnej

Mně osobně to ale nevadí. E11 není žádná velká limuzína, ale kufr u liftbacku je na můj vkus příjemně velkej. Nevozím větší náklady každej den, ale když je potřeba, není s místem problém. A 1.6 motor, co mám, si bez problémů poradí i s plně naloženým autem, takže se nemusím nijak omezovat.
co mě mrzí víc než vzhled je fakt, že na zadních sedadlech je dost málo místa kolem hlavy pro vyšší osoby. Měřím 180cm, pro nohy je tam spousta místa, posezení velmi pohodlné (větší sklon sedáku než u přední sedačky), ale hlavou se prakticky dotýkám stropu a po straně, těsně u hlavy, mám boční sloupek. Naštěstí tam nejezdím, protože sedím vždycky vepředu za volantem
Taky se trochu uklidňuju, že o tak ošklivý auto bude mnohem menší zájem mezi zloději

Samozřejmě ale záleží na vkusu každého člověka. Já moc na parádu nedám, Corollu jsem si pořídil zejména kvůli proslulé spolehlivosti, E11 jsem zvolil kvůli stáří (5 let) a nakonec se mi ten její "divnej zadek" svým způsobem i zalíbil, protože to auto není dokonalé a spousta lidí si nad ním jen pohrdlivě odfrkne, takže mi ho taky míň lidí závidí
Ale v provedení hatchback je E11 prostě krasavice, o tom není pochyb