Prave ten maly rozdil sil je dan tim, ze auto (vetsina hmotnosti) smeruje vzdy rovne.
 Prave ten maly rozdil sil je dan tim, ze auto (vetsina hmotnosti) smeruje vzdy rovne.  At jsou kola natocena jakkoliv.
 At jsou kola natocena jakkoliv. navic tvoje konstrukce vychazi z predpokladu, ze mas kola v rovnovaznem stavu nasmerovana jinam, nez osu vozidla.
 navic tvoje konstrukce vychazi z predpokladu, ze mas kola v rovnovaznem stavu nasmerovana jinam, nez osu vozidla. Takze hodiny, holiny a vse se natahuje..
 Takze hodiny, holiny a vse se natahuje.. ,ale môžem povedať len tolko , že sa mi ešte nestalo,žeby som volantu pomáhal vrátiť sa ( a to je jedno akou rýchlosťou sa otáčam - aj ked sa otáčam "čelom vzad")... A to už vôbec nie,že by volant sam od seba "dokončil" vytáčanie sa uplne na doraz. Vtedy by moja cesta viedla rovno do servisu. Proste jednoducho povedané , volantom točím JA a nazad ho už len pustím a nekafrem sa mu do roboty,lebo sa poslušne vrácia sám do polohy "jeď rovně" a hotovo.
 ,ale môžem povedať len tolko , že sa mi ešte nestalo,žeby som volantu pomáhal vrátiť sa ( a to je jedno akou rýchlosťou sa otáčam - aj ked sa otáčam "čelom vzad")... A to už vôbec nie,že by volant sam od seba "dokončil" vytáčanie sa uplne na doraz. Vtedy by moja cesta viedla rovno do servisu. Proste jednoducho povedané , volantom točím JA a nazad ho už len pustím a nekafrem sa mu do roboty,lebo sa poslušne vrácia sám do polohy "jeď rovně" a hotovo.  A ak si niekto myslí prečo by mi mal veriť ,pre neho mám túto odpoveď :- pretože som mal 3x za sebou v priebehu 5 rokov 3 nové autá a každe jedno auto pracovalo na rovnakom princípe ( a autá čo som pred nimi vlastnil tiež nemali v tomto výnimku-okrem Š 100L...)
 A ak si niekto myslí prečo by mi mal veriť ,pre neho mám túto odpoveď :- pretože som mal 3x za sebou v priebehu 5 rokov 3 nové autá a každe jedno auto pracovalo na rovnakom princípe ( a autá čo som pred nimi vlastnil tiež nemali v tomto výnimku-okrem Š 100L...)
A vieš,že som si to ani nevšimol v tých vašich matematicko - fyzicko-chemických debatách ?? Ja nejak reči vášho kmeňa velmi nerozumiem (myslím chlapcom tu prispievajúcich k tejto záhade o návrate volantu späť do polohy v ktorej som auto kupovalaczasa píše:A tak to že se má vracet jsme si snad již řekli.

)
 ) 

No však si vzpomínám, když maminka vyměnila embéčko tisícovku za poláka a najednou se jí začal vracet volant sám, což považovala za známku luxusu. A kdo ví, jaké rejdovací čepy a vůbec geometrii přední nápravy embéčka používaly, tak už možná tuší, kde je pes zakopán. Že Acsazo.....?muco píše: ...a autá čo som pred nimi vlastnil tiež nemali v tomto výnimku-okrem Š 100L...