Ja mam podobny problem.
Letne gumy neprezuvam, lebo ich mam na elektronoch. Mam Pirelli P7 (nie cinturato), najazdene maju cca 35-40tkm.
Na jar som prehodil kolesa a zacalo mi hucat a triast prave predne...hucanie od 50-60km/h, pri 130 brutalny hluk a trasenie, priton na jesen bolo vsetko v poriadku na vsetkych kolesach.
Dal som prevazit komplet predok a nepomohlo. Poprehadzoval som kolesa a robila to len jedna konkretna guma. Skontrovali sme disky, vsetko bezchybne...V pneuservise mi povedali, ze sa to obcas stane, ked praskne jeden kord a guma trochu zmeni tvar.
Dal som to hlucne koleso dozadu, ze nech si huci, ale tak mi to liezlo na nervy, ze som si kupil na prednu napravu 2 nove gumy tej istej znacky a typu...a prekvapenie....
Nove gumy hucia uz od 30km/h, od 90km/h trasu jak hovado, pri 130km/h idem ako s traktorom nadzvukovou rychlostou a robia to obe. Dal som im 2tkm na zabehnutie a usadnutie ale nepomohlo....chudence loziska moje...
Dnes som ich vyzul a idu na reklamaciu. Obul som naspat tie dve povodne, z ktorych jedna je pricinou tejto kauzy, ale ten hluk, co momentalne robi je balzam na moje usi v porovnani s tymi novymi...
Takze na zaver:
Uz ani Pirreli nie je to, co byvalo, tie povodne boli bezproblemove 3 roky (niekde som ich tu na fore chvalil aj ja), tie nove su na hovno od zaciatku.
Pri tych novych som si vsimol, ze pocas vyvazovania gumy robili tzv. "vajce" (cyklisti vedia, co to je

) cca 5mm, bohuzial toto sa neda vyvazit, takze chyba je niekde vo vyrobe alebo skladovani, kde sa guma "zdeformuje". Ta jedna stara hlucna ma podobne symptomy, ale ma uz na to vek
PS: Aj tie povodne aj tie nove su kupovane cez internet od toho isteho predajcu , s ktorym nikto z mojich znamych nemal podobny problem, takze vylucujem chybu na jeho strane.....a nezacinajte s temou gum nizsej kvality pri online predaji, lebo to je bullshit...z fabriky sa nieco take ako gumy 2. kvality von ani nedostane a idu rovno na zosrotovanie a recyklaciu...a to viem o com hovorim, bol som pri tom osobne v Conti!
Dufam, ze ostatni toyotaci toto nikdy nezaziju a pneumatiky im vydrzia co najdlhsie.