Storm píše:Je to v bazaru, rok výroby jsem si ověřil podle VIN, takže to sedí, je k tomu serviska, do roku 2010 bych řekl, že je vedena v pořádku, poslední dva zápisy v r. 2011 mají ale identické razítko, rokopis i průpisku, kterou to bylo psáno stejnou, takže asi doplněno před prodejem... Ten motor je dost zakrytovaný ze spodu i z vrchu, takže tam toho moc není viděl, předpokládám, že je tam hliníkový blok motoru je to tak?
zakrytovaný je to opravdu slušně,já jsem motor před cca 2 roky trochu očistil a čistej je dodnes.
jinak ty servisky to je taky kapitola sama pro sebe,většinou je to přesně jak píšeš, poslední záznam někdy před 2-3 rokama a pak doražený stejný razítka a podpisy z neautorizovanýo servisu,a to už se nedá dohledat,mezitim auto najelo třeba 100tkm a teď se stočilo a docvakaly se tam razítka na odpovídající stočený stav km.
můj známej když viděl mýho avensise po 180tkm,tak tomu nájezdu nevěřil,i po těhle km nemam sešoupaný pedály řadičku volant atd..,ale co jsme viděli v bazarech, tak to mělo mnohem míň km a interiér byl totál vybydlenej,takže to muselo mít i jednou tolik km.
jo je tam hliníkovej blok.