Zimni gumy na Yarise
ja by som ešte dodal (týka sa to hlavne na margo mladých samovrahov a frajerov),aby prispôsobili jazdu hlavne k svojim schopnostiam-aj ked práve tí mladí si myslia,že vedia najlepšie jazdiť z najlepších...Myfune píše:
Každopádně stále platí bez ohledu na obutí, přispůsobit jízdu stavu a povaze vozovky, V zatáčkách pokud možno nebrzdit ani nepřidávat plyn. A hlavně dodržovat bezpečnou vzdálenost.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ja som na tom podobne ako tí mladí-ale keď som mal need for speed,tak som už mal za sebou 15 rokov "praktického" jazdenia,čiže som sa na NFS len zdokonalil - a to som volant nemal,len klavesnicu- s volantom by som už bol pretekárom..
počúvajte-nieže sa tu budete hádať-chcel by som vedieť,že čo je lepšie do kopcov - mať nahustené trochu viac pneu,alebo menej v tomto debilnom snežení (nemám reťaze....T
)Tak logicky mne vychádza,že skôr menej,aby bolo väčšia plocha dezénu na snehu . (blbosť??)
počúvajte-nieže sa tu budete hádať-chcel by som vedieť,že čo je lepšie do kopcov - mať nahustené trochu viac pneu,alebo menej v tomto debilnom snežení (nemám reťaze....T
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ja viem...len kde už pôjdem teraz v sobotu...-a toho snehu..- čím ďalej tým viac padá a u nás NON STOP(ako asi všade).Ráno som zmietol sneh z auta a už mám teraz na ňom asi 10cm snehu a tie cesty sú v hroznom stave- samozrejme po meste(teda skôr sídliskách) občas sice odhrnú,ale chápem,že su hlavne na hlavných ťahoch cestári-nezávidím im.No a ešte jedna taká drobnosť-keď odídem z parkoviska,určite sa mi nadrbe nejaký kok..na miesto a nemám kde odstaviť autoJimmi píše: Jinak řetězy dnes stojí méně než jedna natankovaná nádrž, podle mě není od věci je v tom kufru mít.
A keď už sme pri reťazoch...skoro stále som mal v aute reťaze (ešte v opli v r. 2006-2007) .Potom boli také zimy,že snehu bolo fakt málo.Kto by povedal,že tento rok sa budeme brodiť v niekolkometrovom snehu
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
upustit gumy pomuze , samozrejme jen za specifickych podminek , ale potom zase nafouknout, treba po vyjezdu kopce , precijen na upustenych se musi pomalejch
ale na nasich silnicich nevidim duvod ve vetsine pripadu , a je s tim zbytecna prace
nechci tady tvrdit ze mladi si mysli ze jsou mistri , ale jezdim 3 roky a co kazdy tyden vidim, predjizdim na silnicich jsou vsechny kategorie , osobne jezdim "ostre" ( teda oproti vetsine ) , ale s rozumem , trasu znam nazpamet , ale co kazdy tyden potkam za tupce to se neda , co jizda to par uplnych blbcu kteri ohrozuji vsechny vcetne sebe ac pomalou a nebezpecnou tak rychlou a hlavne ryskantni jizdou a nejsou to mladi ridici
rok jsem jezdil na starych zimakach se zlamanymi kordy , roky vyroby snad pred revoluci , a to je zkusenost - co zatacka to utikal zadek , to byly zazitky ale nikdy me to nedostalo do osemetne situace , nove letni taky ne ac jsem je zkousel na vlhku , ve vode se utrhly jen kdyz jsem se snazil ( pravouhla zatacka na dvojku na vlhku - ale kdyz clovek nezpanikari kdyz mu ujede zadek o metr a jemne prida plyn - neni nad zkusenost ) , zimni taky mam nove - na vode perfektni hlavne kvuly hlubokemu vzorku a stylu jizdy - hodne otacek a jizda perfektni , nezazil jsem ze by uskocily , klouzly ac jsou o 3 cm uzsi nez letni a tak bych mohl pokrecovat jak bratr jezdi na zimnich matadorech na celice cely rok
nechci tady tvrdit ze mladi si mysli ze jsou mistri , ale jezdim 3 roky a co kazdy tyden vidim, predjizdim na silnicich jsou vsechny kategorie , osobne jezdim "ostre" ( teda oproti vetsine ) , ale s rozumem , trasu znam nazpamet , ale co kazdy tyden potkam za tupce to se neda , co jizda to par uplnych blbcu kteri ohrozuji vsechny vcetne sebe ac pomalou a nebezpecnou tak rychlou a hlavne ryskantni jizdou a nejsou to mladi ridici
rok jsem jezdil na starych zimakach se zlamanymi kordy , roky vyroby snad pred revoluci , a to je zkusenost - co zatacka to utikal zadek , to byly zazitky ale nikdy me to nedostalo do osemetne situace , nove letni taky ne ac jsem je zkousel na vlhku , ve vode se utrhly jen kdyz jsem se snazil ( pravouhla zatacka na dvojku na vlhku - ale kdyz clovek nezpanikari kdyz mu ujede zadek o metr a jemne prida plyn - neni nad zkusenost ) , zimni taky mam nove - na vode perfektni hlavne kvuly hlubokemu vzorku a stylu jizdy - hodne otacek a jizda perfektni , nezazil jsem ze by uskocily , klouzly ac jsou o 3 cm uzsi nez letni a tak bych mohl pokrecovat jak bratr jezdi na zimnich matadorech na celice cely rok
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Páni, sice je ešte sezona daleko a je hlboké leto na túto debatu,ale aký máte názor na kupovanie zimných pneu v lete alebo naopak ?-samozrejme čo sa týka aj ceny,môžu byť na ukor r.v. a možno aj väčšieho predkpokladu,že môžu byť dlhšie na sklade(aj ked nie je toto zaručené,že ak kupim zimne gumy v zime,že dostanem "čerstvo" vyrobené.)
Ja sa viac-menej pýtam preto,lebo som si z dlhej chvíle listoval po gumách,čo ma čaká a neminie a natrafil som na super cenu Sava Eskimo(tie som mal na forde a max.spokojnosť-je to vlastne koop.Michelin).
Tak či tak su na objednanie,čiže za 2 dni mi to nedodajú - čo teda mi to bude len vyhovovať...
http://www.pneumat.sk/sava-185-60r15-es ... 4t-tl.html
Ja sa viac-menej pýtam preto,lebo som si z dlhej chvíle listoval po gumách,čo ma čaká a neminie a natrafil som na super cenu Sava Eskimo(tie som mal na forde a max.spokojnosť-je to vlastne koop.Michelin).
Tak či tak su na objednanie,čiže za 2 dni mi to nedodajú - čo teda mi to bude len vyhovovať...
http://www.pneumat.sk/sava-185-60r15-es ... 4t-tl.html
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Není to v koop. s Michelin, ale s Goodyear
Každopádně jsem vždy kupoval zimní pneu nejpozději do konce září (období kdy se naskladňují zimní pneu, ale ještě se moc neprodávájí), protože říjen/listopad je větší poptávka a ceny jdou nahoru i o stovky na 1ks.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Muco na ten internetový shop Pneumat by som sa moc nespoliehal, neviem či máš s nimy skúsenosti? Ja som tam kupoval vela pneu ale osobne, majú obrovský sklad a dobré ceny ale cez internet moc neuspeješ. Ponuku tovaru aktualizujú raz za čas a najlepšie je telefonicky sa dohodnúť.
TOYOTA Yaris 1.0 VVTi, r.v. 2009, spotreba 4.7l.
Vážení kolegovia(kolegyne) !
Pozor na tento obchod !!!! :
http://www.pneumat.sk/
V tomto obchode som si objednal pneumatiky-ako som už opisoval tu hore vyššie...
Zavolal som len-tak v piatok chlapíkovi na mobil 12.8.2011(0918594985)a chcel som sa poinformovať,že aké budú tie pneu(kedže sú na objednávku), teda či nebudú zo skladových zásob,poprípade - ďalšia otázka z mojej strany bola, že či budem musieť objednávku "aktualizovať",keďže samozrejme do tej doby-ako majú v obch.podmienkach mi ich nedodajú (ved som si hovoril,že je ešte zima ďaleko,takže to nevadí..).Ten chlapík mi nevedel zaručiť,či budú napr. tohto ročné alebo skladovky,lebo ich objednávajú od výrobcu a nevie dopredu povedať o nich bližšie informácie podať...
No a teraz k veci:
Rozhodol som sa, že teda stornujem objednávku a uvidím neskôr,čo si objednám... No stalo sa to,čo by mi ani vo sne nenapadlo!!!
: Okrem toho,že som písal na ich mailovu adresu - žiadosť o stornovanie, už mi 3 dni neprechádza mail na ich adresu a vždy sa mi vráti oznam :
STOnline Mail Delivery...
Takže správa sa im poslať nedá, mobilné číslo,na ktoré som volal piatok je už- NEEXISTUJUCE !!!!!!!!!! ....
Takže nemám im ako poslať stornovaciu správu a ani nemám im ako zavolať,že to chcem zrušiť . Viem, že ak mi ich pošlú o XY mesiacov,tak ich jednoducho nepreberiem a hotovo ,no chcem vás informovať o tejto firme..
Takže POZOR !!!!
Mobil je už "neexistujúci" , e-mail im nefunguje a nedvíhajú ani číslo pevnej linky (do Dunajskej Stredy) a napísal som im aj cez ich info zo stránky -ako kontakt a vyplnil som , čo chcem urobiť,aj ked je to po anglicky...: http://www.pneumat.sk/index.php?dispatc ... &page_id=1 - no žiadna odpoved mi neprišla..
P.S. Dobre písal "bigjoe" - komunikácia s nimi cez internet je na bode mrazu , no ale už ani telefonické info neexistuje!!!!
Pozor na tento obchod !!!! :
http://www.pneumat.sk/
V tomto obchode som si objednal pneumatiky-ako som už opisoval tu hore vyššie...
Zavolal som len-tak v piatok chlapíkovi na mobil 12.8.2011(0918594985)a chcel som sa poinformovať,že aké budú tie pneu(kedže sú na objednávku), teda či nebudú zo skladových zásob,poprípade - ďalšia otázka z mojej strany bola, že či budem musieť objednávku "aktualizovať",keďže samozrejme do tej doby-ako majú v obch.podmienkach mi ich nedodajú (ved som si hovoril,že je ešte zima ďaleko,takže to nevadí..).Ten chlapík mi nevedel zaručiť,či budú napr. tohto ročné alebo skladovky,lebo ich objednávajú od výrobcu a nevie dopredu povedať o nich bližšie informácie podať...
No a teraz k veci:
Rozhodol som sa, že teda stornujem objednávku a uvidím neskôr,čo si objednám... No stalo sa to,čo by mi ani vo sne nenapadlo!!!
: Okrem toho,že som písal na ich mailovu adresu - žiadosť o stornovanie, už mi 3 dni neprechádza mail na ich adresu a vždy sa mi vráti oznam :
STOnline Mail Delivery...
Takže správa sa im poslať nedá, mobilné číslo,na ktoré som volal piatok je už- NEEXISTUJUCE !!!!!!!!!! ....
Takže POZOR !!!!
Mobil je už "neexistujúci" , e-mail im nefunguje a nedvíhajú ani číslo pevnej linky (do Dunajskej Stredy) a napísal som im aj cez ich info zo stránky -ako kontakt a vyplnil som , čo chcem urobiť,aj ked je to po anglicky...: http://www.pneumat.sk/index.php?dispatc ... &page_id=1 - no žiadna odpoved mi neprišla..
P.S. Dobre písal "bigjoe" - komunikácia s nimi cez internet je na bode mrazu , no ale už ani telefonické info neexistuje!!!!
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Muco varoval so ťa ale asi ťa to nepresvedčilo, ja osobne mám s týmto internetovým obchodom velmi zlé skúsenosti. Ak som chcel pneumatiky, musel som tam ísť osobne ( bývam cca 20 km od velkoskladu Pneumat ) a vybavil som všeto bez problémov. To, že sa im nemôžeš dovolať a tie maily ti neprechádzajú mi nejde do hlavy, áž budem mať cestu do DS, zastavím sa tam a zistím aká je tam situácia.
TOYOTA Yaris 1.0 VVTi, r.v. 2009, spotreba 4.7l.
Ja som ich objednal ešte pred tým,než si ma varoval
..
Takže som len pevne veril,že nebudú snad problémy.Koniec-koncov som sa s chlapákom ešte v piatok rozprával a v nedelu už bol mobil "neexistujuci"
a mailova schranka tiež v prd..i
Toto som nepochopil
Včera som bol len kvôli tomu,že je to číslo neexistujúce v Orange-i a chlapík pri počítači za pultom mi nevedel povedať,že co je s tým číslom...(to mi tiež nešlo do hlavy,že pracovník Orange firmy ti nevie povedať,či je naozaj to číslo nadobro "zmazané"-ved som mu presne povedal,koho to je a o čo mi ide..)
Ale ďakujem ti za ochotu bigjoe !
A pre upresnenie pre iných- Tieto pneu :
http://www.centrumkolies.sk/product/kle ... iky-75746/
som objednal v nedelu a zajtra ich už mám (podla doručenej správyz "centrumkolies" ) ... takže si myslím ,že to hovorí za všetko
Takže som len pevne veril,že nebudú snad problémy.Koniec-koncov som sa s chlapákom ešte v piatok rozprával a v nedelu už bol mobil "neexistujuci"
Toto som nepochopil
Včera som bol len kvôli tomu,že je to číslo neexistujúce v Orange-i a chlapík pri počítači za pultom mi nevedel povedať,že co je s tým číslom...(to mi tiež nešlo do hlavy,že pracovník Orange firmy ti nevie povedať,či je naozaj to číslo nadobro "zmazané"-ved som mu presne povedal,koho to je a o čo mi ide..)
Ale ďakujem ti za ochotu bigjoe !
A pre upresnenie pre iných- Tieto pneu :
http://www.centrumkolies.sk/product/kle ... iky-75746/
som objednal v nedelu a zajtra ich už mám (podla doručenej správyz "centrumkolies" ) ... takže si myslím ,že to hovorí za všetko
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid