a spotřeba??KarlosCZ píše:tak to nech poradne zahrat a jed si nejaky pekny zatacky nad 4000 otacek, to bude tahnout urcite pekne, pruzny zrychleni nemuze bejt spatny

a spotřeba??KarlosCZ píše:tak to nech poradne zahrat a jed si nejaky pekny zatacky nad 4000 otacek, to bude tahnout urcite pekne, pruzny zrychleni nemuze bejt spatny
Je fakt, že osobně jsem také příznivce hloubky kufru spíše než rovné podlahy, jelikož mám záda i svaly v pořádku na zvedání těžkých věcí, které občas vozím. Bez svalů či zdravých zad bych ale preferoval tu rovinu.repinho píše:no že neni do hloubky jako u sedaný a hatchbacků,ale že je plocha v rovině s otevřením víka...že to ubere dost litrů...
ale na jake trase to jezdis? ja vetsinou samy drbky okolo komina a do prace a ted co sem se prestehoval z mesta na dedinu a dojizdim do prace o 2,5km dal (5,4km jedna jizda), ale mimo mesto a mam o litr mensi spotrebu nez v predeslych 2 letech ve stejnym obdobi a to je zatim 9,1 l/100km. urcite se da slusne zajet aj za 7,5 ale to dlouho nevydrzis a slapnes na plynrepinho píše:no jeste sem to osobne nepocital,pač sem neprojel to co ylo natankovano,ale dle pc mam ted 8,1 l....jezdim tak napůl,chvíli se vleču a šetřim a chvíli na to dupu...
Mno, bohužel, co tu psali benzíňáci, tak to je normální.repinho píše:...jinak se chci zeptat dyž startuju studenej motor třeba dyž mi to půl dne stojí a pak jedu do tý práce tak mam po nastartování otáčky na nákejch 1600-1800 což se mi nezdá ok???
Předtím jsem neměl čas to hledat, tak dodatečně házím link: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 06&start=0repinho píše:tak mě po nastartování žádný semafory ani město nečeká...ale u naší bývalý Ibizy(taky benzín) tak po nastartování i v zimě byly otáčky max 1200-1300