Corolla a LPG
- radys03
- Věčnej rejpal
40Pandy píše:To Gabo: No, to se dá přeci z toho, co jsem napsal jednoduše spočítat. Mělo by bohatě stačit 40 tis. km. A časově? - záleží kolik km ročně najedeš. Mě to dělá asi 2,5 roku.

kolik byla pořizovací cena?? 40 tis km je opravdu mnoho...
 kolik byla pořizovací cena?? 40 tis km je opravdu mnoho...každej si zkuste sám: http://www.plynove-lahve.cz/kalkulacka.php

aktuálně 
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW 

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- radys03
- Věčnej rejpal
30 je opravdu dost. První větší ůdržba - na favoritu proběhla až asi po 150 tkm - výměna membrán, Okroužků - cena i se seřízením + revize 850 kč  . Jinak Seřízení probíhalo každý 2 roky i s revizí cca 150kč
. Jinak Seřízení probíhalo každý 2 roky i s revizí cca 150kč  (lpg bylo od firmy BRC a kdyz jsem prodával fáčko měla lpg soustava naběhnuto okolo 220tkm a ted ůspěšně slouží ještě 3 roky po prodeji..). Tak nevím jak to přesně funguje u sekventu.... Jinak je určitě dost důležitý jak dlouhý trasy se jezdí(než se zapne LPG)
(lpg bylo od firmy BRC a kdyz jsem prodával fáčko měla lpg soustava naběhnuto okolo 220tkm a ted ůspěšně slouží ještě 3 roky po prodeji..). Tak nevím jak to přesně funguje u sekventu.... Jinak je určitě dost důležitý jak dlouhý trasy se jezdí(než se zapne LPG)

. Jinak Seřízení probíhalo každý 2 roky i s revizí cca 150kč
. Jinak Seřízení probíhalo každý 2 roky i s revizí cca 150kč  (lpg bylo od firmy BRC a kdyz jsem prodával fáčko měla lpg soustava naběhnuto okolo 220tkm a ted ůspěšně slouží ještě 3 roky po prodeji..). Tak nevím jak to přesně funguje u sekventu.... Jinak je určitě dost důležitý jak dlouhý trasy se jezdí(než se zapne LPG)
(lpg bylo od firmy BRC a kdyz jsem prodával fáčko měla lpg soustava naběhnuto okolo 220tkm a ted ůspěšně slouží ještě 3 roky po prodeji..). Tak nevím jak to přesně funguje u sekventu.... Jinak je určitě dost důležitý jak dlouhý trasy se jezdí(než se zapne LPG)aktuálně 
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW 

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
30 tis je přehnaná cena za LPG do 4válu, já jsem dal neco přes polovinu téhle částky za sekvneční STAG 300+ do 6ti válu 
"běžná" cena za 4vál v sekvecni, pokud vemu "lepší" sekvence tak se dá pořídit mezi 20-24tis ( stag 300, nebo BRC, Lovato ).
Každá značka má své pro i proti, ja mám zkušenosti s BRC a ted se stag300+ a max spokoejnost. Nekdo nadává na Lovato, ja osobne znám Tři lidi co jem ají ve fabiích a není problém ( roční nájezd kolem 80tis km a bez problému - jen udržba ) na druhou stranu fura lidí chválí Lovato, ja mam dve zkušenosti přes zákazníky a obe spatné, ale posoudit nemohu , muže to být servisem, udržbou.
proste LPG do 4válu se dá bez rpoblému sehnat do 25tis..

"běžná" cena za 4vál v sekvecni, pokud vemu "lepší" sekvence tak se dá pořídit mezi 20-24tis ( stag 300, nebo BRC, Lovato ).
Každá značka má své pro i proti, ja mám zkušenosti s BRC a ted se stag300+ a max spokoejnost. Nekdo nadává na Lovato, ja osobne znám Tři lidi co jem ají ve fabiích a není problém ( roční nájezd kolem 80tis km a bez problému - jen udržba ) na druhou stranu fura lidí chválí Lovato, ja mam dve zkušenosti přes zákazníky a obe spatné, ale posoudit nemohu , muže to být servisem, udržbou.

proste LPG do 4válu se dá bez rpoblému sehnat do 25tis..
- radys03
- Věčnej rejpal
mezi svátkama jedu na montáž  montáž se vším všudy 25 000kč to mi nepřijde nijak přehnaná částka. Všude co jsem se scháněl mi řekli 25-30...
 montáž se vším všudy 25 000kč to mi nepřijde nijak přehnaná částka. Všude co jsem se scháněl mi řekli 25-30...
určitě taky záleží na době kdy si to nechá člověk namontovat - když je benzín vysoko je i cena montáže vysoko

montáž se vším všudy 25 000kč to mi nepřijde nijak přehnaná částka. Všude co jsem se scháněl mi řekli 25-30...
 montáž se vším všudy 25 000kč to mi nepřijde nijak přehnaná částka. Všude co jsem se scháněl mi řekli 25-30...určitě taky záleží na době kdy si to nechá člověk namontovat - když je benzín vysoko je i cena montáže vysoko

aktuálně 
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW 

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Já bych trochu odbočil od tématu vyplatí se a zeptal se jestli jste se zajímaly o novelizaci zákona a tím hození daně na LPG čímž se cena zvedne o značná procenta a i "vyplacení se" LPG bude jiné,já jsem to zatím přestal sledovat a nevím jak se situace změnila ale dost rapidně se tím změní podmínky provozu LPG.
Vlastní zkušenost,corola E8 1,3 2E mottor-karburátor,systém LPG Lovato výstup nad karburátorem-nejhorší koncepce,nejvyšší spotřeba,nejmenší výkon,špatné starty-toť všichni tvrdí,moje rolka má najeto 308000 LPG je v ní přes patnáct let...Já jsem vyměnil celý směšovač (1750.-) vyměnil filtřík a auto jezdí,podotýkám pouze na LPG-jaksi není nádrž na benzín....spotřeba je na hranici deseti litrů,motor jsem nastartoval i při -22 stupních,nedokážu si to vysvětlit ale auto jede lépe než srovnatelné pouze benzínoví 2E-E v E9 (vícebodové vstřikování benzínu)-možná to bude těmi 770kg váhy...
Já jsem se pídil nedávno po nějakých informacích ohledně LPG do peplňovaného turbomotoru a bylo mi odpovězeno že co se týká výkonu nad 220kw potřebuji více směšovacích ventilů vzhledem k jejich kapacitě,ale že není problém LPG namontovat i na např 2,0 Turbo 400PS což byla moje poptávka,jde jen o místo kam se ty dva směšovače musejí vejít....
Najedu ročně cca 30000km a v mém případě opravdu jsou náklday na LPG mnohem zajímavější.Je rozdíl dát za benzín týdně 1200.- a nebo cca 500.- za LPG při stejném nájezdu km.Teď budu dělat přestavbu feliciie,která mě stála 5000.- mám ji na dojíždění .... Jinak corola má 40L nádobu přes celý kufr a taky odvezu když potřebuju
jo jen ta fotka s tachometrem je právě ze miňované E8 rolky ....na tchometru bylo přes 180.....

Vlastní zkušenost,corola E8 1,3 2E mottor-karburátor,systém LPG Lovato výstup nad karburátorem-nejhorší koncepce,nejvyšší spotřeba,nejmenší výkon,špatné starty-toť všichni tvrdí,moje rolka má najeto 308000 LPG je v ní přes patnáct let...Já jsem vyměnil celý směšovač (1750.-) vyměnil filtřík a auto jezdí,podotýkám pouze na LPG-jaksi není nádrž na benzín....spotřeba je na hranici deseti litrů,motor jsem nastartoval i při -22 stupních,nedokážu si to vysvětlit ale auto jede lépe než srovnatelné pouze benzínoví 2E-E v E9 (vícebodové vstřikování benzínu)-možná to bude těmi 770kg váhy...
Já jsem se pídil nedávno po nějakých informacích ohledně LPG do peplňovaného turbomotoru a bylo mi odpovězeno že co se týká výkonu nad 220kw potřebuji více směšovacích ventilů vzhledem k jejich kapacitě,ale že není problém LPG namontovat i na např 2,0 Turbo 400PS což byla moje poptávka,jde jen o místo kam se ty dva směšovače musejí vejít....
Najedu ročně cca 30000km a v mém případě opravdu jsou náklday na LPG mnohem zajímavější.Je rozdíl dát za benzín týdně 1200.- a nebo cca 500.- za LPG při stejném nájezdu km.Teď budu dělat přestavbu feliciie,která mě stála 5000.- mám ji na dojíždění .... Jinak corola má 40L nádobu přes celý kufr a taky odvezu když potřebuju

jo jen ta fotka s tachometrem je právě ze miňované E8 rolky ....na tchometru bylo přes 180.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz

dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- radys03
- Věčnej rejpal
tak konec konců cena nebude ani 25000kč  Dle IDAHOVY rady jsem se domluvil a ještě se někam s cenou dostanu  (ale určitě nééé nahoru
 (ale určitě nééé nahoru  

)
 )
Díky Idaho

(ale určitě nééé nahoru
 (ale určitě nééé nahoru  

)
 )Díky Idaho

aktuálně 
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW 

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
radys - sem rád že sem mohl pomoct - jen dej pozor a dodrž termín první bezplatné kontorly do 3 tis km - ja s ena ní obejndval a blbe sem se kouknul na tachoa n ahlásil jsem 5,5 ( bylo v reálu 3,5 ) a po telefonu dost remcali ale nakonec řekli že mi přimhouří oči 
jinak ted po seřízení mi stoupl dojezd z 320-340km na 380-420 , auto se méne často přepíná do benzínu a je i trosku živejší 

( btw sam sem ten systém mel asi třikrát rozebranej a složenej protože se delal pár uprav na motoru a nic nepoznali - nebo znali ale nevadí jim to ).

jinak ted po seřízení mi stoupl dojezd z 320-340km na 380-420 , auto se méne často přepíná do benzínu a je i trosku živejší

( btw sam sem ten systém mel asi třikrát rozebranej a složenej protože se delal pár uprav na motoru a nic nepoznali - nebo znali ale nevadí jim to ).
- radys03
- Věčnej rejpal
Idaho- já to nemám přímo ze strakonic,ale přes jednoho chlapíka(stejnak to bude mít odtamtud  tak že to tam poladí) a práci zmákne bez "papíru"
 tak že to tam poladí) a práci zmákne bez "papíru"  . Pozeptám se taky na to seřízení po 3 tis...
 . Pozeptám se taky na to seřízení po 3 tis...

tak že to tam poladí) a práci zmákne bez "papíru"
 tak že to tam poladí) a práci zmákne bez "papíru"  . Pozeptám se taky na to seřízení po 3 tis...
 . Pozeptám se taky na to seřízení po 3 tis...aktuálně 
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW 

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Radsej si to este raz dobre premysli, nie je to mala investicia a pravdepodobnost, ze ti to doserie motor je dost velka. Do tak stareho auta sa to uz neoplati, btw ked ma este odjazdenu urcitu porciu kilometrov. Poznam minimalne 3 toyoty, ktore tento prechod ne LPG nezvladli...goz píše:Zdravím všechny, řeším teď taky LPG a to do Corolly E11 1,6. Poradíte mi nějakou slušnou (ne nutně nejlevnější) firmu na montáž z Prahy+okolí a nejvhodnější systém LPG?
Díky
goz
Corolla E10 HB 1,4 4E-FE 
Honda Civic SDN 1,5 VTEC

Honda Civic SDN 1,5 VTEC
Dík za info, ale budu věřit, že to dobře dopadne. Pročítal sem tady na fóru diskuse o LPG a podle nich jsou problémy spíš s favoritama a podobně starýma autama. Je tu někdo kdo plyn v corolle má? Prosím o zkušenosti a doporučení slušné firmy na montáž.mr.fatal píše:Radsej si to este raz dobre premysli, nie je to mala investicia a pravdepodobnost, ze ti to doserie motor je dost velka. Do tak stareho auta sa to uz neoplati, btw ked ma este odjazdenu urcitu porciu kilometrov. Poznam minimalne 3 toyoty, ktore tento prechod ne LPG nezvladli...goz píše:Zdravím všechny, řeším teď taky LPG a to do Corolly E11 1,6. Poradíte mi nějakou slušnou (ne nutně nejlevnější) firmu na montáž z Prahy+okolí a nejvhodnější systém LPG?
Díky
goz
Dky
- radys03
- Věčnej rejpal
mr fatal: nemyslím si že je důležitý jak je auto starý  Když budeš mít rok starý auto a jezdit 2tkm ročně tak je návratnost 00hovn*! Ale když bude jezdit 20tkm ročně návratnost je míň než dva roky!(když to tak vezmu - najedu 60tkm a zaplatí to i auto)
  Když budeš mít rok starý auto a jezdit 2tkm ročně tak je návratnost 00hovn*! Ale když bude jezdit 20tkm ročně návratnost je míň než dva roky!(když to tak vezmu - najedu 60tkm a zaplatí to i auto)
Favorita jsem měl na LPG a to byla hrůza! Věčně to nechtělo startovat a jezdilo za 10l/100km. Celkem měl najeto 320tkm z toho 230 na LPG a šlapal pořád 

teď mám s corollou najeto na LPG cca 7tkm se spotřebou 8l/100km - celkem svižnou jízdou

Když budeš mít rok starý auto a jezdit 2tkm ročně tak je návratnost 00hovn*! Ale když bude jezdit 20tkm ročně návratnost je míň než dva roky!(když to tak vezmu - najedu 60tkm a zaplatí to i auto)
  Když budeš mít rok starý auto a jezdit 2tkm ročně tak je návratnost 00hovn*! Ale když bude jezdit 20tkm ročně návratnost je míň než dva roky!(když to tak vezmu - najedu 60tkm a zaplatí to i auto)Favorita jsem měl na LPG a to byla hrůza! Věčně to nechtělo startovat a jezdilo za 10l/100km. Celkem měl najeto 320tkm z toho 230 na LPG a šlapal pořád

teď mám s corollou najeto na LPG cca 7tkm se spotřebou 8l/100km - celkem svižnou jízdou

aktuálně 
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW 

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG