Obelix píše:cartmanxv píše:Obelix píše:
Zdravím vespolek. Mám zájem koupit Avensise combi v benzínu od r.v. 2006 (po faceliftu) a toto z Německa by se mi opravdu líbilo. Neznáte někoho opravdu solidního kdo Toyotám opravdu rozumí a mohl to omrknout přímo na místě a případně dovézt? Já německy neumím ani dobrý den takže bych tam asi moc platný nebyl. K bazarům v ČR nemám důvěru a u dealerů Toyoty se momentálně nic zajímavého s benzínem neprodává (aspoň jsem nepostřehnul). Nebo nějaký tip na něco důvěryhodného tady v ČR? Předem Díky za rady.
Zkus kontaktovat uživatele "Idaho", myslím, že by si se s ním mohl domluvit

S Idaho už jsem v kontaktu, psal jim email a čekáme na odpověď dealera TTT který má v auto v nabídce jestli pošle VIN abychom mohli auto prověřit a jestli jsou ochotni vyřídit dokumenty pro převoz. Tak uvidíme jak to dopadne. A když nedopadne, tak dopadne něco jiného... možností je spousta a jezdit zatím mám čím. Nahoďte mi nějaký "nevyvratitelný" argument proč koupit zrovna Avensis nebo všeobecně Toyotu. Čím zásadním je lepší než ostatní auta v podobných cenových hladinách? Jaká je typická bolest Avensisů (jestli nějaká je)?
Nevím, jestli je to "nevyvratitelný" argument, ale třeba já jsem se svým vozem nadmíru spokojený, měl jsem Focuse, v práci občas jezdím Mercedesem 200 CDI a neměnil bych už. Najel jsem na něm zatím pouze cca 35 tis.km, výměna parkovacích žárovek /samozřejmě olej atd./, pohodlí, v létě jsme jeli v kuse do Itálie bez větších známek únavy a bolesti zad, velký kufr, kam se vejde velký kočár + německý ovčák....
Jedinou menší bolest bych viděl v tvrdším podvozku, přejezd menších nerovností je hlučnější, ten Mercedes je v tomhle mnohem tišší.
Původně jsem uvažoval o Fordu Mondeo v kombíku, ale přečetl jsem si forum na auto.cz o mondeu a o avensisu a volba byla jasná
A rozhodně nelituju